Gravidutze si mamici de CLUJ - 10

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ramonella LA MULTI ANI si din partea mea si pt bebica
Carrie si pt gagalici

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Ramona LA MULTI ANI! multa sanatate, fericire si sa va bucurati de printesa pe care o asteptati.

Cristiana multumesc mult o sa cumpar si eu mameloane ,si apropo de varsta am crezut ca eu sunt mai mare pe aici fac 33 in decembrie dar se pare ca tre sa te ascultam pe tine ...tu esti sefaasa ca o sa te bombardam cu tot felul de intrebari,sa nu te superi pe noi.

Gabriella si pe mine ma stresa sotul sa-mi fac bagajul de la 33 de saptamani asa ca l-am facut nu mai sa nu-l mai aud.
il astept sa vina vineri seara acasa nu mai am rabdare,ma suna saracul de cateva ori pe zi sa ma intrebe cum sunt ,iar noaptea doarme rau ca nu cumva sa nasc pana nu ajunge acasa...dragul de el....dar sa speram ca fetita al asteapta pe tati sa vina acasa.

Oana am o prietena ce a nascut cu cezariana din cauza ca avea miopie ia spus oftamologul sa nu riste...acum vezi ce-ti spune si tie.

Soanso bine ai venit acasa,cred ca a fost infernal drumul.

Raluca tu cumintica in patut?

LAVINIA37+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Gabriella ne-ai tot dus cu zaharelul cu ceva poze unde sunt????

Vai nu-mi vine sa cred ca am 37 de saptamani ,care ma stresam ca nu ajung nici in luna 7 uite ca sunt aproape de termensi vine si printesuca noastra.

LAVINIA37+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ce harnicutze ati fost azi, se vede ca e zi de sarbatoare in gasca....

La multi ani cat mai fericiti , Ramona!
si fara plangeri de batranetze, auzi 26? Pai vb. Cristianei sa vezi cum e dupa ce treci de 30...si bati spre 33 asa ca mine!

Lavinia, esti mami eroina...ai ajuns aproape la termen. Bravo, e grea sedera la pat....nici n-ai crede! dac a stat atat Miruna in burtic ae sigur ca-l asteapta si pe tati! Nu uita sa ne dai de stire cand e ziua cea mare-ai nr. meu de telefon

Dragi burtici, bucurati-va de sarcinile frumoase ce le aveti ca e tare aiurea sa trebuiasca sa te limitezi la casutza si mai rau, la statul in pat!

Ripley, te mai duci la 4D pana ce nasti? Ma intreb daca mai are rost sa ma programez la unul pe la 34 de saptamani? Fetele ce sunt la Muresan beneficiaza oricum de acest serviciua asa ca ptr. ele e super fain.

Oricum, daca va intalniti da-ti de stire, ca dau si eu o fuga sa va vad...mi-am permis eu-mie o iesire /saptamana de pe Campului...of, of...

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna seara!!!

e perfecta o intalnire, insa daca se poate saptamana asta ar fi perfect... cel putin din punctul meu de vedere!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

raluca, imi pare rau ca tu tot pe acasa! Cred ca ilinca e tare fericita sa te aiba tot timpul in preajma!

lavinia, mai ai inca un pic! tinem pumnii!

eu suparici, dr oftalmolog este in concediu! brrr trebuie sa mai astept!

cristina, ce frumos!!! cred ca esti ocupata toata ziua cu ele!

o seara placuta la toata lumea!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!
Mersi fetelor de urari!!!!
Da Alex,bine ai inteles,sa ne intalnim intr-o zi,sa papam ceva bun,nu???
Fetelor,am pus ceva pozici noi.Daca vreti sa va uitati...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Oana si cand revine oftalmologul?

Ramona esti o gravidutza super dragutza.si eu cu Thea am avut burtica miculutza acum eva mai mare,uite-ma pe la 26-27 sapt:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/detail?.dir=cdf4re2&.dnm=9060re2.jpg&.src=ph

Raluca te inteleg perfect ca iti e greu nin pat si cu atat mai mult cu o galusca acasa.
voiam sa te intreb , Ilinca cand face 6 ani?ai auzit minunea cu inceperea obligatorie a scolii la 6 ani?io-s cam strassata ca asta inseamna ca la anul trebe sa ma hotarasc und o dau pe Thea

va pup ca trag de mine

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Saltare domnitze,

Oana, Ilinca e fericita ca sunt acasa cu ea da' uneori se supara pe mine ca nu sunt suficient de activa si nu ma mai implic in activitatile ei....

Cristiana, Ilinca face anul viitor, in ianuarie 6 ani asa ca va merge oricum la scoala in toamna lui 2008. Si eu sunt in cautare de invatatoare, scoala caci trebuie sa rezolvam problema inca de la sfarsitul acestui an!.....dificila problema....

Ramona, mi-ai facut pofta de tort cu martipan da' si eu pap azi ca ziua lui mama!

Ne-a cumparat tati CD-uri cu muzica de Mozard ptr. bb. Ce le mai danseaza bb la unu' nu-mi vine sa cred....desi mie nu-mi place ca nu e pian clasic ci ceva sound electronic si pare prea strident.

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, tare draguta esti! Si ce frumos patut va avea Bea!
Raluca, te inteleg perfect cu statul in pat! Offff!!! Uite un pupic de la mine si Sara! Cum il va chema pe bebe?
Lavinia, am vrut sa pun poze, dar nu stiu de ce nu imi merge webshots. Vai, vai, vai, ce aproape esti tu….Iti dai seama? Sigur ca il asteptati pe taticul!
Cristiana, ce slabuta erai si tu! Cred ca ti-ai revenit perfect! Felicitari, mami! Auzi…am luat ieri betadine si am citit pe prospect ca nu e indicat in sarcina si alaptare!Ce zici?

Cu intalnirea, fireste ca vin si eu, numai sa fie mai repede sa nu nasca Lavinia. Sau eu...brrrrrr.....!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput