Gravidutze si mamici de CLUJ - 10
Raspunsuri - Pagina 23
Gabriela77 spune:
Ramo, La Multi si Superfericiti ani! Eu anul acesta fac 30, asa ca tu esti chiar o mamica tanara! Sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta!Cum v-ati petrecut?
Dpop, mameloanele de cauciuc sunt mameloane artificiale, servesc femeilor care au mameloane ombilicate sau atunci cand au rani si nu pot alapta! Se gasesc la farmacii!
Bex, eu iau un Mg B6/zi, n-am inteles ca ar trebui 2, am intrebat si la farmacie! Dar mai stii? Poate eu nu am inteles bine la dr…oricum, asa cum va ziceam eu nu am fost cuminte si nu am inceput sa iau decat acum.
Oana, nu am terminat chiar tot, incredibil cate hainute s-au adunat! Tot spal si calc…dar cu mare drag! Si patutul Sarei troneaza in living, inca nu l-am pus la noi in dormitor ca trebuie sa facem ceva mutatii pe acolo! Dar una peste alta, am cumparat tot si bagajul de spital e facut! Asta ca sa stea sotul linistit!
Raluca, ce raportezi azi?
Noi am schimbat azi saptamana…trece timpul, trece
Va doresc o zi frumoasa!
Gabriela 35+ Sara
bex spune:
super:) ripley, e superba pitica, are niste ochi de mori..:
mie imi pareai cunoscuta, diin poza ramonei, cu siguranta, numai ca eu am sindromul ca multa lume mi se pare cunoscuta si am zis ca poate mi se pare
da, noi eram destul de rupti ca am umblat si pe la chicco si pe nu stiu unde sa ne uitam de patuturi, dar nu am gasit inca nimic:( eu sunt micuta, am vreo 1,64, dar sotul meu are vreo 1, 82;) oricum fain de cand se vede burtica hop top la casa de gravide:) ca inainte nu aveam curaj sa ma bagstai linistita cu astia, si noi am avut supriza pe vreo 3 produse ca erau mai mult decat gasisem noi pe raft, ehh romania;)
27 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
bex spune:
he he:) acum am vazut ca ana e nascuta in aceeasi zi si in aceasi luna cu sotul meu, bine, e cu ceva mai micuta ca el;) dar fain si pitica noasta se va naspe pe la inceputul lui nov:)sa speram
gabi, 1 o sa iau si eu de azi, 2 mi se parea cam mult. cred ca 1 a zis, nu imi amintesc oricum:(... merci de info, atept sa vad ce isi aminteste si diana:)
27 + Enrica
soanso spune:
helooooo fetele,va pup
am ajuns aseara acasa de la Galati ,a fost foarte frumos si relaxant ,orasul mi-a placut mult ,am vazut Dunarea (care a scazut cu 5 metri anul asta) ,am vazut vapoare,bacuri ,barci ,pescarusi,insa drumul a fost horor,joi am ramas blocati pe Valea Prahovei ,intre Predeal si Sinaia 3 ore eru masini pe 7 km bara in bara.
asa eram de obositi aseara dupa 9 ore de mers cu masina ca nu am fost dupa Sorana desi muream de dorul ei ,dar azi dim. a adus-o buni si intalnirea a fost foarte emotionanta .
va pupic ,inca sunt obosita
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
Gabriela77 spune:
Soso, bine ai revenit! Cred ca a fost frumos! Nici eu nu am fost prin zona aceea!
Ma duc la papa si la un somnic!
Gabriela 35+ Sara
dpop spune:
soanso, asa trebuie sa fie concediul, epuizant. sa iti placa inapoi la lucru
bine ca n-ati nimerit mai rau, cu ploile astea, doamne-fereste cate bazaconii am vazut la stiri.
bex, n-am stiut ca astepti dupa mine, ca-ti ziceam mai repede. pe foicica dr a scris 2/zi, insa prin viu grai eu am inteles 1/zi. eu oricum o sa iau 1/zi din 2 in 2 zile. eu mai iau si Fe ca am schema proprie: o zi iau centrum, o zi fier. si o sa adaug magneziul la centrum, daca nu uit din nou sa-l cumpar, deja de 2 sapt. cred ca tot uit/aman.
imediat intram in trim 3, nu pot sa cred ce repede trece vremeeaaaa. ma gandesc un pic cu groaza deja la nastere, mai ales ca imediat trebuie sa nasca atatea fete...
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
bex spune:
merci, diana nu stiu, cred ca raman si eu la 1/zi, mi se pare cam mult 2:)
cel putin pana faca anlizele la sf lunii:) apoi am programare in 5 sepr si voi mai vedea
27 + Enrica
ALEX29 spune:
GABRIELA 77 mersi ,m am mai linistit ,sper totusi sa am laptic la ambii sanii ,l as suna pe Sbarciu dar e plecat in concediu pana la sfarsitul lunii sept.
LA MULTI ANI RAMOOOOOOOOOOOOOOOOO sa cresti mare si cuminte:)))))))) tot ce ti doresti
sa stii ca e super propunerea ta (sper ca am inteles bine )
HAIDETI FETELOR SA NE INTALNIM (SAPTAM ASTA SAU SAPTAM VIITOARE) la un suculetz si la o prajiturica
ce ziceti ??????
Bine ai revenit SOANSO
oare numai eu n am plecat in vacantza ?????
31 de saptam
ALEX29 spune:
Si eu vreau sa pun poze in album .......am tot incercat dar nu reusesc .....ma ajutati voi ?????
31 de saptam
carrie spune:
nici eu nu plec in vacanta si vreeeaaaauuu rau!!
La multi ani Ramona!!!!sa fii fericita si iubita si sa ai bebel sanatos!!(si eu sunt Leutz)
si se pare ca-s veterana trupei , fac 34 de ani dar ii port cu mandrei si ma simt tanara si energica(cateodata).asa ca trebe sa ascultzti de mine
azi m-au exterminat gagalicile, Theiutza s-a intors de la tzara tare rasfatzata si obraznicaam umpic de lucru cu ea!
Soso bine ai revenit
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia