Sfaturi de la bunica, pt. gospodine

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Mai am si eu una...pe care am uitat-o...dar e probatä!!!
Mie imi plac f mult trandafirii, dar nu prea am cumpärat, deoarece, din motive inexplicabile, a 2-a zi se uitau la masä!!!
Odatä, stind la coadä, am vorbit cu o bäbutä ( nu stiu dacä era bunicä!!!!...hehehe..) si ea mi-a spus, sä-i dau seara pe balcon, iar ziua pot sä-i bag din nou in casä...si asa o sä am mare bucurie la florile astea!!!
Am probat, si asa a fost!!!...trandafirii mei au tinut cam 10 zile!!!...sau chiar mai mult.
Ieri, mi-am cumpärat iar...cä asa mi-am adus aminte!!!...erau boboci, iar azi incep deja sä infloreascä si aratä minunat!!!
Hai sä väd acum, ce glume mai aveti la "lagär", cu trandafirii mei!!!
Sä nu-mi veniti cu..."bagä-i in aracet, sau pune-i la uscat"!!!...cä nu rid!!!

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

cami, eu sunt terminata dupa trandafiri shi sotzu meu dulce vine destul de des cu cate un buchet , asha, chiar shi fara ocazii.
trandafirii ca sa se mentzina trebuie sa le fie taiate coditzele un pik, se toarna pe cozi apa clocotita, shi dup-aia imediat , bagatzi in vaza cu apa rece.
rezista shi 2 saptamani, se deschid shi devin superbi.
GARANTAT!

biankita

Mergi la inceput

Mersi, de tip!!! Ai mei au inflorit azi......si sint superbi!!!
Si eu le tai coditele, si-i pun in apä proaspätä....cä clocitä nu am......si ii dau noaptea afarä. Ce am obesrvat, este cä pe altul, l-am pus intr-o altä glasträ care avea deja flori in ea ( cä aici, dacä cumperi de la florärie, sint numär cu sot!!!) si azi este deja pleostit!!! Se pare cä trandafirii nu suportä alte flori...eu stiam asta despre garoafe!!!
He..he...ti-am citit mesajul in grabä, si am citit cä "sotul täu vine des cu trandafiri acasä, chiar si färä cozi!!!".......dupä care m-am intrebat ce stil poate fi ästa si am mai citit odatä!!!
Mai am incä probleme cu stilul ästa de scris...cu shi, tz etc...

Te pup,

Cami.

Mergi la inceput

camitz, graba strica treaba
auzi sa vina omu cu trandafiri fara cozi...
daca trec prin germania la o itzi dau un semnal

biankita

Mergi la inceput

Okay....astept!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Gagici,sunteti bestiale!!!!

Mergi la inceput

multzumim Claudia, pe unde eshti prin Canada? prietena mea de-o viatza e in Montreal shi eu mai vin din cand in cand in Canada cu jobu.
prietena mea a nascut de curand, are o bebitza dulce pe care o cheama Anya!

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Foarte utile sfaturile bunicii tale, Cami ! Multumim !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Si eu sint multumitä, dacä vä väd pe voi multumite!!!!

Bunica mea, la figurat, cä aici este vorba de mai multe bunici...hehehe...as mai avea multe de tradus, dar de miine, poimiine, nu o sä mai am asa mult timp sä intru im Forum.
Obligatii profesionale!!!
Oricum o sä-mi "rezerv" timp si pt "iubitele" mele, dar incä nu stiu cit si cum!!!
Tre´sä mä apuc sä-mi revizuiesc cunostintele in francezä, cä e groasä!! Am nevoie acum la servici...cä italiana vine dupä aia...
E bine cä engleza nu o stiu asa de bine, cä altfel m-as incurca in limbi!!!...sau o sä am gura plinä de ele!!!

Pupici pe obräjiori!!!

Cami. ( oricum nu renunt eu asa usor sä mai fac vreo glumitä, sau sä mä bag si eu ca musca-n lapte!!! )

Mergi la inceput