Sfaturi de la bunica, pt. gospodine
Raspunsuri - Pagina 3
camelia-daniela spune:
Mai am si eu una...pe care am uitat-o...dar e probatä!!!
Mie imi plac f mult trandafirii, dar nu prea am cumpärat, deoarece, din motive inexplicabile, a 2-a zi se uitau la masä!!!
Odatä, stind la coadä, am vorbit cu o bäbutä ( nu stiu dacä era bunicä!!!!...hehehe..) si ea mi-a spus, sä-i dau seara pe balcon, iar ziua pot sä-i bag din nou in casä...si asa o sä am mare bucurie la florile astea!!!
Am probat, si asa a fost!!!...trandafirii mei au tinut cam 10 zile!!!...sau chiar mai mult.
Ieri, mi-am cumpärat iar...cä asa mi-am adus aminte!!!...erau boboci, iar azi incep deja sä infloreascä si aratä minunat!!!
Hai sä väd acum, ce glume mai aveti la "lagär", cu trandafirii mei!!!
Sä nu-mi veniti cu..."bagä-i in aracet, sau pune-i la uscat"!!!...cä nu rid!!!
Pupici,
Cami.
biankita spune:
cami, eu sunt terminata dupa trandafiri shi sotzu meu dulce vine destul de des cu cate un buchet , asha, chiar shi fara ocazii.
trandafirii ca sa se mentzina trebuie sa le fie taiate coditzele un pik, se toarna pe cozi apa clocotita, shi dup-aia imediat , bagatzi in vaza cu apa rece.
rezista shi 2 saptamani, se deschid shi devin superbi.
GARANTAT!
biankita
camelia-daniela spune:
Mersi, de tip!!! Ai mei au inflorit azi......si sint superbi!!!
Si eu le tai coditele, si-i pun in apä proaspätä....cä clocitä nu am......si ii dau noaptea afarä. Ce am obesrvat, este cä pe altul, l-am pus intr-o altä glasträ care avea deja flori in ea ( cä aici, dacä cumperi de la florärie, sint numär cu sot!!!) si azi este deja pleostit!!! Se pare cä trandafirii nu suportä alte flori...eu stiam asta despre garoafe!!!
He..he...ti-am citit mesajul in grabä, si am citit cä "sotul täu vine des cu trandafiri acasä, chiar si färä cozi!!!".......dupä care m-am intrebat ce stil poate fi ästa si am mai citit odatä!!!
Mai am incä probleme cu stilul ästa de scris...cu shi, tz etc...
Te pup,
Cami.
biankita spune:
camitz, graba strica treaba
auzi sa vina omu cu trandafiri fara cozi...
daca trec prin germania la o itzi dau un semnal
biankita
biankita spune:
multzumim Claudia, pe unde eshti prin Canada? prietena mea de-o viatza e in Montreal shi eu mai vin din cand in cand in Canada cu jobu.
prietena mea a nascut de curand, are o bebitza dulce pe care o cheama Anya!
biankita
Anina_n spune:
Foarte utile sfaturile bunicii tale, Cami ! Multumim !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)
camelia-daniela spune:
Si eu sint multumitä, dacä vä väd pe voi multumite!!!!
Bunica mea, la figurat, cä aici este vorba de mai multe bunici...hehehe...as mai avea multe de tradus, dar de miine, poimiine, nu o sä mai am asa mult timp sä intru im Forum.
Obligatii profesionale!!!
Oricum o sä-mi "rezerv" timp si pt "iubitele" mele, dar incä nu stiu cit si cum!!!
Tre´sä mä apuc sä-mi revizuiesc cunostintele in francezä, cä e groasä!! Am nevoie acum la servici...cä italiana vine dupä aia...
E bine cä engleza nu o stiu asa de bine, cä altfel m-as incurca in limbi!!!...sau o sä am gura plinä de ele!!!
Pupici pe obräjiori!!!
Cami. ( oricum nu renunt eu asa usor sä mai fac vreo glumitä, sau sä mä bag si eu ca musca-n lapte!!! )