Sfaturi de la bunica, pt. gospodine
Raspunsuri - Pagina 2
camelia-daniela spune:
Biankita, asa te-a invätat bunica ta pe tine????
Ai si unna pt. cäderea pärului?????
M-ai fäcut sä rid cu PC-ul!!!...stii tu!
De fapt, fetelor, am trimis mesajul cä as fi dezamägitä, ca sä fac o glumitä cu Karula si Eleanove!!!!...dar väd cä nu si-au mai bägat nasul pe aici, asa cä nu am mai asteptat cu räspunsul meu!!!
pt. fetele, care au incercat sä-mi alunge "tristetea" si "dezamägirea", multi !!!..sinteti tare drägute!!!
Bineinteles cä nu am fost supäratä!!!...cine vrea sä aplice sfaturile, poate sä le aplice, din partea mea, cä....de-aia le-am scris!!!!.....cine nu, poate sä mai facä glume asupra "bunicii" mele!!!!
Pt. informatie, karula: bunica asta era aia mai smecherä!!!
Bineinteles cä este imposibil, ca o bunicä, sä tinä minte atitea sfaturi!!! Am inceput eu sä uit, da-päi bunica!!!...hehehe....
Vä pup pe toate cu drag,
Cami.
karula spune:
Pai daca-i vorba de glumita... scot nasul imediat, ca ma facusem mica-mica (desi mai mica de atat...) de frica sa nu fi facut fara sa vreau o boacana. Dar zau ca ma amuzase copios cum se dregea bunicuta dupa... "party"
Mi-ai luat un bolovan de pe inima, asa ca-ti raman pe veci recunoscatoare (pt. sfaturi, normal)
Pupici.
camelia-daniela spune:
Si eu, care am tot asteptat reactiile voastre!!!!
Beyyy, nu e frumos sä lasi lumea sä astepte!!!...poate au dureri, sau probleme...si asteaptä räspunsul täu cu sufletul la gurä!!!!
Dar nu stiu unde este mesajul lui Eleanove..dupä aia am observat cä nu mai e!!!
Pupici si...
Cami.
camelia-daniela spune:
Biankita.....dragä....
as vrea sä te väd si eu imbräcatä cu un pulover de-äla bägat in cearä!!!
Hai cä mi-am luat portia de ris, asa de dimineatä...nici nu mai puteam sä tastez mesajul, la ideea asta!!!
Cami.
biankita spune:
mese sfaturi v-am dat!!!!!!!!!!!!!
hai recunoashtetzi
re-aranjarile sunt tare realiste !! hihihi
( pentru gagicutze puturoase ca mine care n-au inca bebei shi fac nebunii)
biankita
Oana_B spune:
Biankita, acu' m-am prins abia ca sfaturile alea sunt mistocarii...duh..da' Bula mai sunt!!!
Oana_B
camelia-daniela spune:
Te-ai potolit la timp Biankita, cä dacä nu...veneam cu ..si cu , si cu , si cu ...si te bägam la !!!
He....he....he....he...
Cami.
voinea spune:
Petele de rosii ies cu sare. Cum s-a facut pata pui sare peste ea si se decoloreaza imediat. Tocmai am aflat asta si merge pe verificatelea