Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, eu sunt ingrijorata tocmai pentru ca data trecuta nu am avut lapte si aratam ca laptareasa, dar acum cum o sa fie?

Gabi, cand ai nevoie de idei din astea sa imi zici! Si la noi se intampla sa imi bat gura degeaba si tot nu pricepe ce voiam, sau nici nu ii trecea prin cap ce voiam, si pentru ca nici nu e rea intentie, nu am ce sa ii fac. Dar o lectie d-asta usturatoare merge mereu si data urmatoare sa gandeste de 2 ori.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Urmy, frumoase foc, sa le stapaniyi sanatosi.
Piciulika, mai vazusem filmul, dar nu mai tineam minte, si pe masura ce-l vedem imi aminteam fazele, dar tot am ras. Si ca veni vorba de comedii, cred ca tine de starea de spirit cand vezi filmul, dar eu la "Nothing to lose" am ras de am crezut ca pocnesc. Ma durea falcile. Si un alt preferat la capitolul comedii e "Ritualul imperecherii la pamanteni". Ala merita vazut in perioada asta, de sarcina.

rina 31

am dat si eu sa iau Nothing to lose. Dar al doilea film, Ritualul imperecherii la pamanteni -e romanesc, american.. ?are un alt nume in engleza?

urmychance34baietelul nostru

edit: am gasit: The mating habits of the earthbound human...numai ca nu avem sloturi disponibile.

Eu am o stare proasta, ma doare spatele, mi-e f cald, si sunt singura acasa, iubi e intr-o zona fara semnal, cand m-a sunat m-a bufnit plansul din senin. Alintata de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Apropo de filme, eu as vrea sa merg cu sotul sa vedem Bridge to Terabithia . L-am luat si de pe retea, dar parca mi-ar place mai mult sa il vad la Multiplex.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Nana, ai descris exact cum ma simt eu...ciudat...ei, lasa ca nu mai avem asa mult!

Roxana, de-acum iti cer sfatul la intamplari din astea, ca vad ca ai idei bune....

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

CeciliaL multa bafta maine la eco!!!! sa fie bine

RoxanaG in legatura cu lactatia am citit o groaza de povesti. Eu una am am o prietena care a nascut acum cativa ani si in timpul sarcinii facuse niste de ziceai ca acum explodeaza. De prin luna a 8-a nu mai putea sa umble decat cu dischete in sutien ca altfel se pata pe bluza. Oricum dupa nastere nu a avut pic de lapte....cica ar fi avut canalele infundate. Eu personal daca presez imi apar niste brobonele galbui....daca asa ar trebui sa fie.

Flavia si la mine bebe se misca foarte agresiv si imi fac idei cand il simt mai usurel.

betty78 36+
AMR 23 zile

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, ce fel de film este? Eu vreau mai cu actiune asa.

Betty, asa trebuie sa arate colostrul ala, asa aveam si la Alex. Acum nici putin lichid uscat nu gasesc pe sani. Dar cine stie...Oricum eu nu ma stresez prea tare cu asta, am crescut un copil cu lapte praf, daca nu se poate nici acum natural, asta este, mai creste unul la fel.

Rox 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Sim, ce fel de film este? Eu vreau mai cu actiune asa.
Rox 36+

Fantasy. E acelasi producator ca la Narnia parca.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Carpatina mie parca mi'a fost mai greu la inceput...acu m'am obishnuit si mi se pare normal. Cateodata mi se face pofta de ceva dulce dulce in rest mi se pare ca e normal sa mananc asa...curaj si tie...ca u ai mai mult ca mine de acu incolo.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, poate acum o sa ai si de aici diferenta, cine stie? Eu una nu cred ca e relevant cum se prezinta sanii inainte de nastere pt. cantitatea de lapte ce va urma, ne ramane doar sa asteptam si sa vedem, sa ne odihnim si sa o luam cu calm, sa incercam sa stimulam dupa nastere atat cat e posibil ca sa ajutam mama natura. Si daca nu vei avea nici de data asta, macar tu stii ce ai de facut, ai o experienta in spate cu biberonul. Alexandrei ce laptic i-ai dat?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, Gabriella, imi pare rau ca va simtiti ciudat. Macar mai e putin de asteptat. Eu uneori ma bucur ca mai am aproape 2 luni de asteptare, fiindca eu am avut sarcini relativ usoare, atat cat pot fi, fireste si mult mai grea ca sarcina mi s-a parut perioada de dupa, alteori insa imi pierd si eu rabdarea si as vrea sa-mi cunosc fetita.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria

Mergi la inceput