Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
Buna fetelor,
hop si eu, am inviat
nu am facut nimic in mod special, n-am fost plecata pe nicaieri, da' pur si simplu nu prea am avut timp sa intru pe forum
doamne si cat ati scris....ieri am apucat sa citesc cate ceva si am recuperat si azi...
in rest...toate bune
Tomitza 35+
Natalia Ioana
MAI SUNT 5 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Referitor la celulele stem: aici sunt banci private si publice si se poate dona sangele ombilical si in scopuri stiintifice (gen studiul cancerului la copii). Noi am decis sa apelam la o banca publica.
Perfect de acord cu Adimercedes - si eu am tot investigat poblema si asa am decis. Azi discut cu medicul - am control. Desi am impresia ca aici doar doua clinici sunt in programul asta de "colectare" - Geneva si inca una. Sa vedem.
In plus, am gasit ceva de genul ca probabilitatea sa aiba omul nevoie de celulele sale sunt totusi extrem de scazute - Doamne-ajuta! - si pana acum din milioane de donatori in lume doar 2 si-au folosit propriile celule, restul au fost folosite pentru alti bolnavi.
Deci una peste alta, si eu merg pe aceeasi idee ca Adimercedes. Daca s-o putea...
Am fugit la control.
![](pupic.gif)
Piciulika
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
teodoran spune:
Am fost si eu astazi la analize pentru secrecretie...cam nasoala senzatia, cand a umblat pe acolo, ii tot atrageam atentia sa fie atenta sa ma ranaesca cand a luat din col. Am scapat.
In rest am luat rezultatul la celelalte analize, si mi-a iesit peste limite normale FIBRINOGENUL. Stie cineva ce inseamna fibrinogenul marit?
Eu habar nu am avut ca fierul nu trebuie luat cu lactate, nu mi-a spus nimic dr., si il luam cu lapte dimineata, si vad ca acum la analize mi-am revenit, adica fiesrul e in limite normale. 35+
Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Dani, nu te speria ca nu e grav cu tensiunea, numai sa o monitorizezi un pik, mai ales daca ai stari din astea de ameteala.Sau poate esti anemica!
Ioi, Urmy, Urmy, ca m-ai bagat in sperieti….Eu la scenarii din astea nu m-am gandit! Alt stress acum pe capul meu….Poate fi ametela si de la anemie, daca zici ca nu ai luat deloc fier! Fa niste analize si vezi!
Roxana, ce multe lichide bei…Deci, sa te vedem maine cum lenevesti, daaaaaaaaa????
Piciulika, ce-mi place poza cu hainutele la uscat…Si, da, jos palaria pt vecini! Biata Emma sa nu citeasca asta!Ca ea biata, la ce vecini are...
Teodoran si eu am bagat azi o cearta cu al meu, ufff, ce m-a enervat! Fii atenta, vine omul de la serviciu si eu ca o sotie devotata ce sint in perioada asta fara serviciu, sa pregatesc masa! Si pun frumusel sosul de dovlecel la foc si incing gratarele, ca deeee, sa fie cald si bun si pe cand totul e gata, ma duc in living si-l chem la masa…Si iaca asa ma trezesc vorbind singura, ca el plecase…..Nu va spun cam ce nervi ma apucasera. Era plecat prin bloc, la vecini, dar chiar si asa….fara sa spuna o vorba…Si stau, si stau si el nu vine…Si nici nu raspunde la telefon, ca si-l uitase in masina, am aflat ulterior! Drept urmare, pachet de nervi, m-am imbracat, i-am scris un biletel siderat pe care l-am lasat langa farfurie si am iesit val vartej la plimbare! Si dusa am fost! Nu i-am raspuns la primele telefoane, dar am cedat intr-un final. Norocul lui ca nu pot tine suparare! Si-a cerut mii de scuze si a venit dupa mine! Hmmmm…..Inca nu l-am iertat de tot!
Noapte buna, burtici!
Gabriela34+
Sara
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
uitati o melodie care imi place mie super mult
mobilizati-va fetelor, mai e putin, da' www.youtube.com/watch?v=YnbBVWDtYm0" target="_blank">big girls don't cry
Tomitza 35+
Natalia Ioana
MAI SUNT 5 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Piciulikaquote:
Originally posted by Gabriela77
Piciulika, ce-mi place poza cu hainutele la uscat…Si, da, jos palaria pt vecini! Biata Emma sa nu citeasca asta!Ca ea biata, la ce vecini are...
Pai ieri ii spuneam Emmei ca singura scapare e la casa! Suntem in training motivational: Emma mobilizeaza toate fortzele cu sotzul, cum ziceai ieri, si fugiti cumva la o casutza, cat de mica.
Atat de bine o inteleg...!!! Parca rar mai sunt oameni normali la bloc: oriunde am fost, ceva ultra-nesi erau prin zona si terorizau pe restul.
Eh, acuma a venit timpul sa am vecini unul si unul! Pupa-i-as!!!
Piciulika31+
Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Chiar asa! Ii pup si eu! Pe ai tai bineinteles!
Emma 32+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
Sim somn usor, eu am pus niste haine la spalat si am cateva de calcat da nu prea am chef, mai stau un pic poate-mi vine
eu de cand au mai scazut temperaturile dorm f bine, inainte ma trezeam ca aveam nasul infundat si respiram greu de la AC, acum dorm cu toate geamurile deschise si de pe la 12 pana dimineata la 7 doar 2-3 drumuri la baie,
iar pofta de mancare am nene tot timpul treb sa rod ceva , mananc mai mult fructe da ma lesina si mai bag si alte suplimente printre si se vede la cantar +16 kile sa vad cum le dau jos
poze36+
Miruna
isabeluta spune:
Nici eu nu stiam ca fierul nu se ia cu lapte. Nici nu mi-am pus problema: eu in fiecare dimineata inainte de masa iau fierul si apoi o cana de lapte cu cereale. Cat despre cantar nu vreau sa-l mai vad. Mi-e groaza si de cat am luat, dar mai ales de cum o sa ma certe dr. Are un stil de ma trec fiori pe sira spinarii. Desi nu am luat decat 13 kg pana acum.ce sa zic am tot i-am tot studiat. nici urma de colostru poate sunt eu nepriceputa. Parerea mea de necunoscator ca ar trebui sa le dau "cep" inainte.
isabeluta32+
bebita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
bee nu vine cu mine cand mergeam la cumparaturi.pe mine ma lasa la mothercare sau mamas and papas (nus cum se scrie corect
) iar el pleca la magazinele lui cu masini si piese de masini.numai patutul la cumparat singur fapt care m-a uimit la culme,cand am fost in tara ptr. 2 saptamani.cred ca la gasit pe undeva la super reducere ca a avut asa curaj sa il cumpere!
flavia pune-ti la san compresa cu apa rece si spalati sfarcurile cu ceai de musetel nu prea concentrat.eu asa fac in fiecare zi si nu mai am probleme cu ei desi imi curg mereu,nu se mai opresc!
sim somn usor si dulce sa ai
luy si eu dorm mereu cu o perna intre picioare,dar aseara nici aia nu o mai suportam.ma manca pielea rau
ies pana in oras,poate ma mai relaxez si eu putin!
danielle 33+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
luy spune:
prisi, si eu am +15kg, da' nu-i bai, le-om da noi jos, daca ne mobilizam ia sa vezi ce grup de sustinere facem peste cateva luni incolo ! Asta daca nu cumva or sa aiba bebeii nostri grija sa ne slabeasca prin nesomn
, de ne-or tine treze noptile sa vezi atunci...
Am inteles ca e mai bine sa existe o anumita perioada intre o masa cu lactate si suplimentul de fier, ca nu s-ar mai asimila asa bine fierul daca-s luate impreuna. Acuma nu va impacientati, ca nu cred ca-i asa grav, asta nu inseamna ca nu ati asimilat deloc, daca l-ati luat cu lapte.
Emma, ce faci, te muti si tu langa Piciulika ? Poate-l convingi pe sotu' tau sa caute pamant acolo, hihihi
Ma duc si eu sa fac un pic de treaba, am cam frecat... tastele pana acum, mare lucru n-am facut.
Roxanaaa, ce faci ? Eu inteleg ca era vorba sa te odihnesti, da' chiar asa, sa nu ne bagi in seama ? Sper ca nu te-a apucat nascutul acum ! Ca incepi sa ma bagi la idei...
Luy 36+ cu