Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata burtici!

Iar am ramas putin in urma, dar recuperez eu. Zilele astea am fost mai activa la piticodrom, sa vad cati copii de varsta lui Stefan au scapat de pampaers. Al meu deja ma innebuneste.

A avut cineva de aici ceva asemanator "furiei laptelui" in perioada sarcinii? De cateva zile ma doare un san, este mai tare decat celalalt si dupa ce storc cateva picaturi de colostru totul revine la normal. Si la dr. abia luni ajung sa vad despre ce este vorba.

Flavia 30 cu si Stefan

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cecilia, bafta la doctor si te asteptam cu vesti bune.
Yaya, sanatate si sper sa invingeti infectia prin metode naturiste! Acum, daca si stai acasa, sigur trece mai repede!
Danielle, din pacate ameteli experimentez si eu. EU stiu ca sunt putin cam anemica (in ciuda faptului ca nu par). Bebelusii cam epuizeaza rezervele de fier ale mamei in perioada asta. Cred ca asta e motivul starilor de ameteala, oboseala, epuizare. Cat despre mancarimi........brrrrrr. Am avut si eu o perioada, cand adormeam mai mult spre dimineata din cauza asta. Dar eu cred ca la mine ori a fost toata treaba pe fond psihic, ori oi fi facut o mica alergie alimentara.
Prisi, concediu placut! Sa mai stea bebe acolo vreo 3 saptamani sa te bucuri si tu de libertate.
Bee 30+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by Bee
[brCAnd tu ai cumparat cu atata dragoste lucrusoarele pentru micuta, a participat si el la actiunea asta? Si-a dat cu parerea, a ales si el ceva? CA mi se pare un om taaare ciudat. Mie una nu-mi prieste sa cumpar nimic, fara sa-si dea si barbatul cu parerea. Ca eu stiu mai bine, asta e clar, dar placerea de a cumpara in 2 ceva, e muuult mai mare. BA chiar stiu ca sotul meu a cumparat din Germania, primele lucrusoare ale fetei mele (e drept ca i s-au potrivit mai spre 3 luni, dar gestul conteaza, mai ales ca nu-i spusesem nimic).
Teodora, ma bucur ca ai asa un tonus bun si ca ti-a priit rasfatul la Ploiesti!
Piciulika, frumos cadoul vecinilor. Si frumos e sa usuci rufele bebelusului in curte!
Bee 30+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Bee,asa este,mi-a priit din plin!
Si,daaaaaaaaaaa,mare dreptate ai cu cumparaturile in 2!Nici nu concep sa-i cumpar ceva lui Mihnutzu' si sa nu fie tati de fatza!
Daca-l vedeati pe tati in Miniblu,statea in coltul cu carucioarele,de fapt,intre caucioare,cu caditza in brate si eu ii caram diverse:i le aratam,le aprobam si le retineam!

Teodora 30 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma bag in scutece sa recuperez din somnul de asta-noapte. Sper sa nu ma mai apuce alta durere sau sa inceapa sa bata iar vantul.

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Si mie imi vine sa arunc cantarul..Pai lunea trecuta aveam 71,5kg,iar acum,dupa o saptamana,73 deja??? Imi vine sa nu mai mananc nimic,si asa mi-a zis doctorul sa am grija cu kilogramele

Gabriela ma simt bine,nu prea as avea de ce sa ma plang,decat de ce am scris mai sus si de culcat la ore tarzii,1-2 noaptea,caci mai repede nu pot sa adorm.Ieri am dormit si ziua,de la 4 la 6,asa ca e de inteles insomnia...

Mai fetelor,eu cand va aud de epilat cu ceara acolo 'jos',mi se face pielea de gaina...brrr Eu n-am folosit decat lama,si pe picioare la fel..

Dana +31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

danielle, nici eu nu prea suport picioarele lipite unul de altul cand stau pe o parte, asa ca dorm cu o perna intre picioare. Sa ma vezi noaptea, cand intorc "sandwich-ul" de pe o parte pe alta !...
prisi, de ce sa dam cu rosii ? Iti dam si tie o coronita mai bine, pt ca zici ca si tu ai terminat cumparaturile. Astea in conditiile in care tu ai mers si la serviciu, iar acasa ai avut "program de joaca", wow... E ceva !
Sim, ultima intrebare: salariul minim brut pe tara lunar este 390 ron ? Ca ma intereseaza pt limita aceea pentru baza de calcul a indemnizatiei... Multumesc
Yaia, felicitari pentru partida de cumparaturi ! Asteptam poze...
Nana, iti trimitem niste sa-ti mai inveseleasca ziua. Offf, saracuta de tine... Tre' sa stai pe scaun atata la serviciu...
Cecilia, asteptam vesti bune de la tine, dupa ce revii de la doctor ! Tinem pumnii !
Flavia, nu am patit asa ceva, nu stiu ce sa-ti spun
Ia uitati-va fetelor, cred ca Roxana sforaie de se cutremura peretii, ca inca n-a aparut pana la ora asta ! Si-a luat in serios rolul de cucoana

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Vroiam sa mai intreb:oare are ceva daca iau Ca+D3 dupa ce am baut lapte sau am consumat alte lactate?

Dana +31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

danuta, nu stiu ce sa-ti spun. Doar de fier stiu ca e recomandat sa se ia dupa 2 ore ( sau inainte cu 2 ore ) fata de o masa cu lactate. Sorry...

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata si de la mine...ce simpatic, unele dintre noi acum se trezesc iar altele acum se baga la somn. Eu am circumstante atenuante pt ca azi noapte am facut o pozna: In timp ce dormeam am dat cu mana peste telecomanda de pe noptiera care a cazut pe parchet. Nu va spun ce zgomot a fost...ce sperietura, atat eu cat si sotul meu. De pe la 5 fara un sfert n-am mai putut sa dorm...am baut niste laptic si am stat cu ochii in tavan ca-mi pierise somnul.

Asadar, mai merg si eu putin la somn. ...mai ales pe vremea asta...

Andreea 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Danuta, nu are nimic combinatia de care zici tu: Ca si D3 cu lapte sau alte lactate. Cu atat mai mult daca ti-au fost prescrise de medic.
Fetelor, zau ca nu stiu ce sa mai cred... Mie inca nu mi-a aparut secretia de colostru. Sanii sunt intr-adevar mai mari si parca mai tari. Dar nu ma dor si nu am nicio problema cu ei. Medicul de familie imi spunea ca e normal, ca sa nu ma sperii... alea, alea. Dar sunt in faza in care "sar" la orice. Vad ca sunt printre noi burtici cu papa la san deja... Si la medic ajung si eu abia saptamana viitoare marti sau joi.

rita [34]

Mergi la inceput