Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici,ma bucur mult cand vad ca ne tot inmultim,si urez noilor gravidute sarcini usoare si sa nasteti sanatosi si mincaciosi...

Simo felicitari,sa dea Dumnezeu ca de acum incolo sa-ti fie cat mai bine...

Imi place fff mult listuta noastra....multumim ptr ea

Eu ma simt azi parca mai bine dar mi-a iesit herpes si sper sa nu faca rau la bebe,voi stiti ceva despre asta?

Va pe toate

ADELA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Adela, multumesc mult si voua tuturor asemenea
Despre herpes nu stiu ce sa-ti zic ca n-am avut niciodata dar am citit ca herpesul genital nu dauneaza lui bb decat daca are contact direct cu el!Daca acel gen de herpes nu face rau, nu vad de ce ar face asta care ti-a aparut tie!fata sa treaca!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Somo multumesc mult pentru raspuns,am mai citit si eu cate ceva si m-am linistit.Nu e prima oara cand fac herpes bucal,deja am virusul si m-am obisnuit cu asta...voi trece si de faza asta,doar ca e cam neplacut si inestetic...Doamne ajuta sa fie bine in continuare...Te

ADELA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, am bagat un ochi la mamici de ian-feb si vad ca ati tot vorbit de statistici. La mine s-a prins bebica pe partea dreapta, deci ar putea fi fetita. Ce super ar fi!

Maine facem si noi 11 saptamani!

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Simo te mai inca o data pentru ca ti-am gresit numele,scuze...

ADELA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Bine v-am gasit pe toate, si sper sa ma primiti si pe mine printre voi.
Ma numesc Raluca ,sunt din Galati, am aproape 25 de ani, sunt in a 9-a saptamana de sarcina si ar trebui sa nasc in jur de 20-23 martie daca totul o sa fie bine pana atunci.
Pana acum nu am vrut sa ma inscriu pe nici un forum de genul asta, pt ca sincer nici nu as fi stiut pe care din cate sunt, dar pana la urma m-am hotarat la acesta pt ca aici pe acest site am gasit cele mai multe informatii pe care le cautam despre sarcina si ce ma mai interesa pe mine.
Noi ne chinuim de mai bine de 2 ani sa raman inarcinata, si cand nici nu ma mai asteptam si ziceam ca trebuie sa luam drumul investigatiilor si al spitalelor, a venit bucuria.
M-am dus la d-na doctor imediat dupa ce am facut testul de sarcina, si mi-a zis ca am 4 sapt si sa revin la 5 sapt pt ca atunci era sarcina prea mica si nu o putea vedea la eco, la 5 sapt a vazut-o, dar a mai vazut si un hemtom decidual, m-a diagnosticat cu iminenta de avort, si mi-a dat tratament cu duphaston, si dupa 10 zile trebuia sa ma duc din nou la control, si credeti-ma ca mi s-au parut cele mai lungi zile din viata mea, si am fost atat de trista tot timpul, la gandul ca as putea pierde sarcina..dar cand m-am dus din nou la control, totul a fost bine, hematomul disparuse, dar mi-a lasat tratamentul incontinuare, mi-a mai dat sa fac injectii cu gravibinon, pe care nu le-am gasit in nici o farmacie pe motiv ca nu le mai duce importatorul, sa imi fac o serie de analize, si sa ma mai duc la urmatoarea vizita la inceputul lunii viitoare
In rest ma simt bine, am o stare de somnolenta si de oboseala mai mereu, si mari probleme cu constipatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Bine ai venit Raluca, sarcina usoara iti doresc, ma bucur ca ai ales odiseea noastra. Ce frumos este, pe zi ce trece suntem tot mai multe.
Claunu am stiut ca daca bebele se fixeaza pe partea dreapta este fetita si daca se fixeaza pe partea staga e baiat. Sarcina mea este fixata pe partea stanga, oare o sa am un baietel ???
DN 22.10.2007- sa imi completati la listuta si medicul meu este D. Miculita

vio , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Raluca, bine ai venit la odisee alaturi de noi! Sarcina usoara in continuare si la termen cu bb sanatos si frumos!

Da...eu sunt cea responsabila cu statistica...
Mie mi-a zis ecografista ca ele au facut o statistica si 90% pe partea dreapta sunt fete si pe stanga sunt baietei! Asa ca eu am inceput un fel de interogatoriu...cum prin o mama care e gravida sau care a nascut de curand sau mai de mult timp, intrebarea mea este: "pe ce parte ai avut sarcina???"
Eu mai am 2 surori si un frate...deci 3 fete si un baiat...am sunat-o pe mama si am intrebat-o acest lucru, fara sa-i zic de ce vreau sa stiu si mi-a raspuns ca toate fetele le-a avut pe dreapta... nu ma intrebati cum isi dadea ea seama sau cum de tine minte de 47 de ani (atat are sora mea cea mare), ca n-as sti sa va zic! S-a potrivit la cvele mai multe din femeile pe care le-am chestionat! Bine...multe n-au stiut unde au avut sarcina...
Va pupicesc....

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Na ca intru si eu in statistica voastra...bb fixat pe dreapta, ca stanga este infundata ...si chiar am fetita

anca 27+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mooor de greata ce-mi eesteee!!Ce ma fac?!Numai supooort!!Am intins rufele in casa-pe suport si cand am dat cu nasul de mirosul balsamului.. Imi este tare rau!Mi-am stors 6 lamai si 2 portocale si am completat cu apa pana la 2l-parca ma mai ajutaCe rau e sa-ti fie..rau!
Remaliss stai cumintica-BB va fi bine!Mii de
Simo la mai mare!
Bine ai venit Raluca!Sarcina usoara si un BB sanatos si bucalat sa-ti dea DD!!
Mai fetelor-voi de unde stiti pe ce parte s-a prins BB?!

Ela.. in 8+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput