Mamici de martie-aprilie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
clauclau spune:
Paula, Carole, bine ati venit si sa aveti sarcini usoare fara neplaceri!
Lumi Nag, multumim pentru gandurile bune!
Simonette, felicitari pentru curatenia de azi, asta imi aduce aminte de sambata trecuta cand mi-am cooptat sotul la o curatenie generala de stralucea totul apoi si eram foarte bucuroasa si satisfacuta!
Zozela, felicitari pentru cele 8 saptamani implinite, la cat mai multe !( vreo 40 ).
Azi a fost o zi perfecta de leneveala, toata ziua am dormitat , a fost excelent. Asta nu inseamna ca nu fug la culcare peste o ora
CLAU 10+
vine bebe2!
zozela spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Zozela, felicitari pentru cele 8 saptamani implinite, la cat mai multe !( vreo 40 ).
CLAU 10+
vine bebe2!
Sa te auda Dumnezeu!De asta sa avem parte toate!
Am uitat sa va spunca am mers cu CD-ul cu bebele nostru la parinti,nasi si bunici Mama a plans de bucurie,soacra s-a bucurat taaare,bunicii si nasii(care-s de fapt unchiul si matusa mea) au ramas-..dupa care au inceput sa ne pupe si sa ne felicite!!
O sa fim pariiinti!!!
Ela.. in 8+!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
clauclau spune:
Da Zozela, o sa fiti parinti. . Si intr-adevar nimic nu este mai frumos decat asta, eu dupa ce am nascut m-am simtit cu adevarat implinita si fericita. Si acum trec iar prin asta !
CLAU 10+
vine bebe2!
simonette spune:
Carole bine ai venit la odisee, sa dea Bunul Dumnezeu sa fie si de-acum incolo tot asa de binesi sa ajungem cu bine la termen si sa strangem la piept copilasi sanatosi si frumosi!felicitari pt. sarcina!
Zozelina, scumpa mea...felicitari pt cele 8 saptamani implinite!!! Doamne Ajuta sa fie numai bine!
Lumi_nag Numai bine si tie!
Clau, asa e! Intr-adevar asta este implinirea....am simtit-o si eu si abia astept s-o simt la dublu!
Simonette11+
PozeLuca
BB2
egonsis spune:
ma intorc si eu cu povesti...
Carole, Paula bine ati venit!
pe mine, dupa o perioada mai linistita in care am zis, gata, am scapat de rau, m-a apucat un nou val de greata. mi-e frica si sa ies din casa sa nu vomit pe strada. cel mai ingrozitor aspect este ca nu pot sa deschid usa le frigider, ma apuca instantaneu greata de la mirosurile amestecate de mancare .. asa ca, daca sotul meu nu e acasa, imi caut de mancare numai in afara frigiderului, fructe, cartofi, ce mai gasesc. imi este ingrozitor de greu sa ma hotarasc ce sa mananc, nu mi-e pofta de nimic si sunt stresata ca nu mananc suficient, asa ca de astazi am inceput sa iau si eu elevit.
mie doctorul mi-a dat ceva de greata, se cheama Itinerol B6 si sunt supozitoare. sunt convinsa ca se gasesc si in romania. pana acum nu am luat, pe principul ca orice medicament pe care nu il iei e un medicament pe care nu il iei.
in plus am inceput si sa nu prea mai dorm, ma trezesc noaptea pe la 2-3 (sa ma duc la baie evident) dupa care nu mai adorm. si daca nu dorm imi trec tot felul de ganduri prin cap in legatura cu sarcina..
Simonette nu am apucat sa iti zic cat m-am bucurat cand ai povestit de rezultatele minunate de la eco! dar nu inteleg de ce faci investigatiile separat, mai intai eco si apoi sange? am crezut ca se fac inpreuna si sunt oarecum conditionate.
pup toate gravidutele
9+
simonette spune:
Egonsis nu stiu cum ai tras tu concluzia ca fac eco si apoi sange...cred ca am pove eu ca am fost la eco si apoi am luat rez. la analize??? Am luat re. analizelor pe care le facusem cu 2 saptamani inainte si s-a nimerit sa fie gata in aceeasi zi in care am facut eco Imi pare rau ca ti-au revenit in forta greturile si ca nu poti sa mananci cum trebuie dar....tb sa ai rabdare ca o sa treaca repede...Uite un ca sa treaca...
Simonette11+
PozeLuca
BB2
remaliss spune:
Randunicilor, ma reprimiti printre voi? Am avut o perioada mai lunga de absenta...Nu a fost prea bine pana acum cu sarcina, dar de cateva zile totul pare ca reintra in normal...De fapt, nu reintra, ci intra! Nu ma mai plang de acele secretii maronii, rosii pe alocuri, au mai trecut, dar inca perioada critica nu a trecut...Sper ca va fi totul ok, iar de data asta duc sarcina pana la capat!
Am citit ca va e greata...Aoleu, am aceleasi simptome! Abia ca mananac, iar ce mananc aproape ca dau afara. In loc sa pun pe mine, slabesc! Sper sa nu fie chiar atat de rau!!! Ma chinui ingrozitor sa mananc!! Ui,plec la wc, sa dau la rate...Offfff!!
Sarcini usoare noilor gravidute!
Alina 6+
Violeta_m_tm spune:
neatza randunici
Paula, Carole bine ati venit , felicitari si o odisee cat mai usoara.
Remalis imi pare rau ca ai trecut printr-o perioada mai dificila, sper ca de acum sa fie totul bine si sa ai parte de o sarcina usoara.
Toata ziua mi-e somn fetelor, si greata nu mai imi da pace, dar vad ca toate avem aceeasi problema. Ma duc sa mai dorm putin ca mi se inchid ochii, dimineata nu mai aveam somn si acum ma atrage patul ca un magnet.
vio , 8+
simonette spune:
Remalissbine ai revenit!!! Chiar te cautam pe lista acum ceva timp ca auzisem de problemele tale! Doamne Ajuta sa treaca totul cu bine si sa te bucuri si tu de sarcina! Este f. bine ca esti optimista...asa si trebuie! Ai incredere ca bb este puternic si DoamneDoamne va iubeste! Te si te imbratisez cu drag!
Vio asta e cu somnul! Macar bucura-te ca mai poti dormi ca si eu as dormi ziua toata dar nu ma lasa stapanul "Luca"...sufletul meu care ma calareste de la 8 in fiecare dimineatza sa ma pupe si sa-mi arate ce a mai facut el!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Fetelor...saptamana asta intru in trimestrul doi!!! Doamneee...iti multumesc! Pana acum totul a fost minunat...Ajuta-ma in continuare!!!
Simonette12+
PozeLuca
BB2