Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Cand am fost la primul control si prima eco, doctorul mi-a prescris niste vitamine prenatale si No-Spa ("daca te doare burta", a spus el).
Fiind prea emotionata de vestea primita, nu l-am mai intrebat pentru ce fel de dureri de burta sunt prescrise.
Va rog frumos, poate sa-mi spuna vreuna dintre voi cum se manifesta durerile astea de burta si cand este nevoie sa iau No-Spa, eu voi pleca joi din tara, in concediu, si le iau cu mine (No-Spa), dar as vrea sa stiu daca/cand este cazul sa recurg la ele. Poate ca unele dintre voi au folosit deja pastilele astea si m-ar ajuta daca mi-ati spune in ce conditii le-ati luat voi.
Multumesc mult! Astept parerile voastre.

Laly 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare!ce mult ati scris,am fost plecata 3 zile ,am ce citi
Ma simt ok in afara de greturile astea insuportabile.Salivez ca si caiinele lui Pavlov
ia cineva dintre voi bromocriptina?
pupici
blankar7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor m-am intors de la dr, dar sunt putin dezamagita ca nu s-a vazut mai nimic. Conform ultimei menstruatii am 4 saptamani si 2 zile, si mi-a spus ca aparatul nu vede decat ce trece de 1 mm. Iar o sarcina la varsta asta are sub 1 mm. Mi-a dat o poza cu o chestie - o gaurica mica neagra unde presupune ca s-ar fi prins, dar nu poate fi sigur ca nu distinge inca nimic.

Mi-a spus ca intelesese el gresit data UM, ca altfel nici nu m-ar mai fi pus pe drumuri.

Eu tot ii dadeam cu testele mele multe si pozitive. Mi-a spus ca este sarcina, dar e prea mica deocamdata ca sa o vada aparatul. Asa ca ne vedem dupa concediu. Pana atunci sa am rabdare, sa stau linistita si sa ma relaxez in concediu...

Mda, daca pot. De unde sa scot atata rabdare???
Diseara cred ca ma duc sa fac un HCG...



Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Salutare randunici!

E racorica si imi place muuuuuuuuuult...
Si eu a fost astazi vrednicutza...ca m-am simtit mai bine...un mic nodulet in gat, dar in rest ok. Am facut ordine la jucariile Laurei, ca era dezastru,....am mai pus deoparte pe cele cu care nu se mai juca, nu vrea nici in ruptul capului sa le dea...zice ea ca o sa le foloseasca BB .

Simo....eu cred ca e hemoroid, la mine sigur este, eu il si simt asa la atingere, e ...cum sa iti zic...ca un bobulet de orez, si s-a fisurat un pic si de acolo sangele. Si la mine a fost sange, acum imi fac spalaturi de cateva ori pe zi cu ceai de galbenele, ma ung cu creme de galbenele si este Ok, e adevarat ca am reusit sa imi si reglez alimnetatia, si in afara de tarate ( asa cum m-ai sfatuit tu)bag prune multe si beau imediat apa .
M-as duce la , dar nici nu stiu ce fel de specialist.... si parca am o jena . oricum astept saptamina viitoare sa vorbesc cu ginecologul sa vad ce zice si el. Si cu durerile de burtik...ca la mine sunt prezente si am mai citit pe ici pe colo si nu normal.

Pucca- eu merg la medlife.


Va pupicesc,

Miha 10+ si Laura, 10 ani




"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Kya mie mi-a facut doctoritza eco la 4 saptamani si 5 zile si s-a vazut, a putut sa o localizeze, chiar m-a anuntat ca e sarcina intrauterina si ca e de 5 saptamani. Asa ca daca mai ai rabdare inca vreo 4 zile, dupa poti repeta ecografia, si se va vedea.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, e prea mica sarcina ta, e normal sa nu se vada, dar totusi e bine ca a vazut un punctulet in uter, deci este unde trebuie! Stai linistita ca totul este in regula. Cand vine doctorul din concediu o sa vada la tine un ditamai bebelusul!

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Kya....rabdare muuuulta, ti-as zice si tutun, dar NU avem voie. Chiar, apropos sunteti fumatoare?? Eu...am fost, de cum am aflat ca sunt insarcinata m-am lasat instantaneu. E adevarat ca nu eram foarte ...dependenta, asa ca nu simt nevoia absolut deloc.
Si ca sa revin, Kya, nici la mine nu a vazut nimic la 5 saptamini si 3 zile, si a trebuit sa revin la 7 saptamini, unde s-a obsevat cum batea inimioara. Si iata-mi gretoasa, burtoasa ...si super fericita.

Liniste multa!

Miha 10+ si Laura, 10 ani



"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Miha tu ti-ai facut toate analizele la medlife. Pentru ca stiu ca o parte din ele sunt gratuite, dar nu si la medlife. Eu mi-am facut o parte acolo, iar cele generale de prim trimestru, daca sunt gratuite as vrea sa le fac la medicul de familie, adica la policlinica. Presupun ca vei naste tot la medlife, sau gresesc? Eu sunt la dna doctor Popa Mirela. Tu ce parere ai de medlife?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Am trimis un mesaj ceva mai devreme, dar vad ca din pacate inca nu a aparut si as fi vrut niste raspunsuri, pareri de la voi.
Dupa cum am scris in mesajul anterior, la primul control medicul mi-a dat o reteta cu niste vitamine prenatale si No-Spa ("la nevoie, daca te doare burta" - a spus medicul).
Fiind prea emotionata de vestea minunata primita, nu l-am intrebat la ce fel de dureri de burta se referea atunci cand a spus sa iau No-Spa.
Imi puteti spune voi cum se manifesta durerile astea si cam cand/daca ar fi momentul cand trebuie luat No-Spa. Poate sunt unele dintre voi care deja au luat si as vrea sa stiu si eu cand/daca e cazul sa iau.
Voi pleca in concediu joi pentru aprox 9 zile in afara tarii si le iau cu mine, dar as vrea sa stiu cand/daca e cazul sa recurg la ele.
Multumesc mult si astept raspunsurile voastre!

Laly 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kya, stai linistita ca e prea devreme sa se vada ceva. Eu am fost prima data la 6 sapt si 3 zile si abia l-a prins pe bebe, ca se ascundea. Avea atunci 5,8 mm. Mai ales daca ai si CM mai lung, atunci trebuie sa mai astepti.


Ioana
11+



Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput