Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

off topic: fetelor imi puteti recomanda un meserias/i pt zidarie, vreau sa fac o magazie si o terasa? mi-e ca nasc si nu mai apuc sa fac nimic. In Buc normal. danke

Shery 27+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

te-ai molipsit de la mine, din lipsa de activitate. Asa e cand stai acasa, iti vin idei crete

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

fetele voi mai stiti ceva despre : dsb,annitha, paula, olim, bibirox, bebika, ane ma???
jasmin, ce faci?? nu ai mai intrat de cateva zile!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

ce faci? strigi catalogul?

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

maine mergem la control.Doamne ajuta sa fie bine sa nu fie colul prea scurt sau deschis. se pare ca mesajele mele ajung mai greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..gata eu ma declar rupta, terminata, cum vreti voi sa-mi spuneti sunt in pauza de mar..nu mai pot....am facut curatenie, am spalat de 3 ori, am intins rufele, am facut mancarica, supa si mancare de rosii, am calcat ..ma doare kwrw de la atata alergatsi stat in picioare ma bag putin in patutz ca vreau sa fac si salam de biscuiti..am furat si eu reteta lui BB

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare fetele,
Poate va mai aduceti aminte de mine poate nu.....si chiar daca nu am postat nimic pana acum eu in fiecare zi va citesc si prin urmare suntem la curent cu ceea ce faceti si ma bucur ca toate unteti bine.....
Despre noi...ei si bebelina mea.....da, avem fetita....Teodora Victoria...ce sa va spun....trecem prin aceleasi stari prin care treceti si voi....mai mult sau mai putin asemanatoare...miscam de zor, si abia asteptam concediul prenatal. Am in capul meu un gand care nu/mi da pace.....ca voi naste prematur....dar ma multumesc cu 37 de saptamani....noi acum suntem in saptamana 27! Aseara sotul meu a a vut o mica problema si am ajuns la urgente.......iat fetele de la urgenta m-au intrebat daca am venit sa nasc.....eu le-am spus ca nu Doamne fereste.......mai avem de stat in burtica macar 2,5 luni!
In ceea ce priveste kilogramele...am incetat sa le mai numar.....sunt in fruntea voastra...kilogramul si saptamana...dar asta e.....noi sa fim sanatoase ....caci cu kilogramele vom lupta dupa....nastere si alaptare!
Wow cat am scris....doar poate una dinte voi are rabdarea sa citeasca ce am scris si eu!
Multumesc!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

RGE uau dar tu mereu faci treaba multa.....esti tare harnica!!!!bravo tie felicitarile mele pe de o parte ...pe de alta ai grija cu bb...!

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Hm....picioarele si mainile mele sunt foarte umflate si ma dor.....mai ales degetel de la maini care pe deasupra si imi amortesc....cred ca organismul meu retine apa....!
Voi va confruntati cu durerea si amorteala asta de maini?
Claudia
mami de Teodora Victoria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Claudia bineinteles ca citim tot ce scrii tu nu iti face griji!

Felicitari pt fetitza ta sanatoasa si voioasa!!!

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by Sheritra

off topic: fetelor imi puteti recomanda un meserias/i pt zidarie, vreau sa fac o magazie si o terasa? mi-e ca nasc si nu mai apuc sa fac nimic. In Buc normal. danke

Shery 27+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

te-ai molipsit de la mine, din lipsa de activitate. Asa e cand stai acasa, iti vin idei crete

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

bey ma apuc de cursuri de faiantareala ca mai am timp pana in nov!
Si daca-ti zic ca tot de la Romstl imi iau, te cu mine ? Pune si tu o poza cu faianturile tale.
Vreau si eu un wc-u misto, sa moara dusmanii de invidie cand s-or aseza pe el, silentios si soft , da scumpi rau de tot, pe masura efortului ! Ce ma fac, ce ma fac ?

Shery 27+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY mi-e frica de ziua in care nu voi mai putea face nimic si o sa stau numai in pat..asa ca trag tare ca inainte ca sa nu simt burtica si kilogramele
CLAUDIA...bine ai revenit ...ma bucur ca esti ok...cat despre kg stai linistita..noi sa fim sanatosi !!....referitor la amorteala si umflaturi eu inca nu am ....dr mi-a interzis sa mai mananc cu sare cum si-a dat seama ca retine corpul apa..asa ca iti recomand si tie sa renunti la sare , bea lichide multe, fara acid in mod special apa plata si o sa fie bine...cat despre amorteli cred ca si la tine ar fi bun Magne B6 mie mi-au recomandat fetele pt carcei si mi-au disparut..pupici si numai bine..sarcina usoara pana la termen si multa sanatate sotului sper ca nu este nimic grav...

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput