Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
adalia spune:
quote:
Originally posted by dany26
oare am reusit?24+ [ baietel ][ ANDREI ]
intre parantezele de la baietel si cuvantul baietel sa nu lasi spatii.
iar la nume, tre sa pui asa [ b ] Andrei [ / b ] fara spatii
adalia
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
a happy mom-to-be
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RGE spune:
ADELAMARIA....sa sti ca merita eu chiar ma tin de gimnastica plus ca sunt foarte activa nici nu ati vrea sa stiti cate fac ca mi-o iau..bine nici nu am exagerat cu mancarea sau cu dulciurile am mancat cam exact ce trebuie..cu mici exceptii si scapari ca sunt si eu om..insa vergeturile si celulita nu ai ce face sunt normal ein sarcian asta e...stai linistita referitor la miscarile beblinei eu la moment dat simteam ca un cutit in col si imi era frica sa nu cumva sa se deschida dar de fapt erau loviturile lui bebe....plus ca sta in fundulet si face salturi pe vezica mea sau ii simt piciorusele gata sa iasa..chiar le simt foarte jos ...
ROXANA 29+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
adalia spune:
quote:
Mersi mult adalia pt explicatiile asa amanuntzite!
Sper ca acum am reusit!24+
ANDREI
ai reusit
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
adalia
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
a happy mom-to-be
RGE spune:
SEXXY MAMMA si eu m-am stresat rau m-am dat cu tone de creme plus masajul si degeaba....asta e sunt inevitabile...
ROXANA 29+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adaliaquote:
Mersi mult adalia pt explicatiile asa amanuntzite!
Sper ca acum am reusit!24+
ANDREI
ai reusit.se vede f frumos acum!
adalia25+
![]()
a happy mom-to-be
Cu greu dar am reusit....Multumim, multumim
![](pupic.gif)
Tu inca nu te-ai hotarat la numele bebelei tale??
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
ellis spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Fetele, ajutati-ma cu un sfat, va rog! De jumate de ora bebica mea loveste binisor de tot! Asta n-ar fi o problema, ca imi pare bine s-o simt, da' nu va zic cat de jos loveste!Jos, jos de tot, de am senzatia ca vrea sa iasa
Oare lovetse in col de am senzatiile astea? Sunt tare nasoale, ca mi-e frica si sa ma ridic de pe scaun de teama ca nu scap cupilu' pe jos
Asta e chiar imposibil, nu?
Pe voi va loveste vreodata asa? Ca nu stiu ce sa cred...Nu-s nici agitata, nici nervoasa, nici obosita...Ii place ei sa-mi dea senzatii tari!...Spuneti-mi si mie daca vi s-a intamplat, sa ma linistesc putin!
Dana, eu stiu ca in sarcina poti lua paracetamol simplu, 3 zile la rand 1 sau 2 pe zi. Insa depinde mult si de varsta sarcinii, iar noi suntem destul de "mari", deci nu cred sa fie probleme. Dar mai intreaba un medic, ceva...
Ade, 24s+
ASTA VROIAM SA ZIC SI EU AZI, DAR M-A LUAT FAZA CU VARSATUL SI TENSIUNEA SI NU AM MAI APUCAT. SI EU O SIMT F JOS UNEORI, CAUZA DIN CARE AZI NOAPTE AM FACUT PP DE 6 ORI; EU L-AM INTREBAT PE DR DC E FATA PREA JOS SI NU MI-A ZIS CA AR FI VREO PROBLEMA. CRED CA IN GENERAL ASA
STAU FETITELE, NU STIU, ZIC, POATE NE MAI CONFIRMA SI ALTA GRAVIDUTZA.
DE PARACETAMOL, DOAR 1/ZI SE POATE LUA, IN CAZ DE FEBRA.
Ellis
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
gill spune:
Si eu am aceeasi problema...ieri la eco chiar mi-a aratat dr. cum un piciorus al bebelinei sta exact pe vezica.....acolo se odihnea.....a zis sa incarc sa stau culcata pe o parte.....sau sa imi schimb eu pozitia.......asa va fi paba bb hotaraste sa se intoarca cu capulin jos.....si sa vezi atunci batai in stomac
quote:
Originally posted by ellisquote:
Fetele, ajutati-ma cu un sfat, va rog! De jumate de ora bebica mea loveste binisor de tot! Asta n-ar fi o problema, ca imi pare bine s-o simt, da' nu va zic cat de jos loveste!Jos, jos de tot, de am senzatia ca vrea sa iasa
Oare lovetse in col de am senzatiile astea? Sunt tare nasoale, ca mi-e frica si sa ma ridic de pe scaun de teama ca nu scap cupilu' pe jos
Pe voi va loveste vreodata asa? Ca nu stiu ce sa cred...Nu-s nici agitata, nici nervoasa, nici obosita...Ii place ei sa-mi dea senzatii tari!...Spuneti-mi si mie daca vi s-a intamplat, sa ma linistesc putin!
Dana, eu stiu ca in sarcina poti lua paracetamol simplu, 3 zile la rand 1 sau 2 pe zi. Insa depinde mult si de varsta sarcinii, iar noi suntem destul de "mari", deci nu cred sa fie probleme. Dar mai intreaba un medic, ceva...
Ade, 24s+
ASTA VROIAM SA ZIC SI EU AZI, DAR M-A LUAT FAZA CU VARSATUL SI TENSIUNEA SI NU AM MAI APUCAT. SI EU O SIMT F JOS UNEORI, CAUZA DIN CARE AZI NOAPTE AM FACUT PP DE 6 ORI; EU L-AM INTREBAT PE DR DC E FATA PREA JOS SI NU MI-A ZIS CA AR FI VREO PROBLEMA. CRED CA IN GENERAL ASA
Ellis24+
GILL
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
pussi spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Ade, 24s+
Ellis24+
si la mine e la fel cu Elena( e si in placenta previa), dar din cate stiu eu colul se deschide doar la contractii. Si eu cred ca nu loveste exact pe orificiulul colului... ca doar nu joaca baschet si dau la cos
![](icon_smile_big.gif)
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
roxana, eu m-am stresat sa nu fac vergeturi, m-am dat in fiecare zi cu crema de la chicco si nu am nici urma de veregetura, in schimb am uitat de celulita....si vad ca isi face de cap pe "bulane" si pe "poponet"....
. nici nu vreau sa ma gandesc cum oi arata la sfarsitul celor 9 luni!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami27+ de bubulina
Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
si eu pe coapse
![](icon_smile_dead.gif)
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile