Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
bamboletta spune:
mamici si bb-ii
Ce mai fac fetele ?
Am fost la cumparaturi si i-am luat Antoniei de la "nestle" un fel de coktail de fructe cu cereale si vin acasa asa de entuziasmata ca ii va placea la nebunie si va papa tot cand colo a luat doar veo 3 lingurite si nu a mai vrut sa deschida gurita m-am cam ofilit
Yagmur-o scumpete Luca ,din targul Iesilor multi pt voi
Dianocica-de Dmare cu se joaca el cu tati
Luciaro-mai da ce cavaler tineai tu ascuns
Ruxmax
Flore-super pozele
Ce vroia Oana sa o mai iubeasca pe Alessia
Dianarus-imi pare tare rau pt fratele colegului Doamne ajuta sa fie totul bine
Dia-asa m-a speriat si pe mine medicul de familie cu inceputul de rahitism,am inceput si noi sa luam calciu,am mai fost si la alt medic si la fel a ras de noi a zis ca Antonia e bine
fetele dau iaurt la bb-ii "napolact" sau "campina" in curand il vom incerca si noi
Sbogdana-multa sanatate Zarei
Antonia doarme fug sa ma intind si eu putin
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
aelita spune:
dianarus,imi pare foarte rau de prietenul vostru si ne rugam pt el,sa se puna pe picioare,are toata viata inainte,o sotie care il asteapta...
of..numai de necazuri din astea cu accidente in ultima vreme..si toti tineri...
madaluta mie in astea chinezesti imi iesea corect,fata.
dar nu e suta la suta.eu asa mai mult de distractie,ca tot ce trebuie sa se nasca se naste,orice ai face tu !
daca e sa ai baiat,tot baiat e
dianamizzi-felicitari,ati facut si voi 7 lunisoare !!!
multam de urarile pt dintisor!e pe vine si al doilea
la noi e fericire mare,nici n-o bag in seama ca maraie,asa de bine imi pare ca ii dau dintii .
eu o mai alaptez,dar nu mai voia ea decat o data la 6 dimineata,iar de cand cu dintii,trage o masa sanatoasa si la 10 seara,si eu sunt multumita,chiar sa ii mai dea dinti multi ca sa suga.
Sofiei nu ii plac fructele,dar legume mananca tot ce ii dau.nu foarte mult,cantitativ,dar ii plac toate.
sbogdana,sper ca Zara e mai bine.multa sanatate!!
noi incepem bagajele,miercuri plecam in tara !!!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
sbogdana spune:
Dianocica, Bamboletta, Aelita multumim pentru incurajari
Acum este bine, dar cine stie cand revine febra afurisita; de dimineata ne-a speriat destul de rau cand am vazut-o tremurand pentru ca stiu cat de urat poate fi; ma bucur ca e activa; in momentele cu febra era mai bleguta, doar gura nu-i tacea; guraliva lui mama
Aelita , drum bun si petrecere frumoasa in Romania
carla2005 spune:
Fetelor Alexuta ieri a facut primii pasi! Doi o data si doi o data am ramas blocata, nu indrazneam nici sa respir cand am vazut-o, de filmat nici nu incape vorba! Azi insa nu a mai facut niciunul!
Nu mai pot scrie ca s-a trezit-intru mai rar in perioada asta ! Va pup!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
Dia1609 spune:
a_deju, ... si eu am fost mai baietoasa cand am fost mica, da' mi-a trecut ... oana e tare sportiva, si cred ca o sa fie f ambitioasa ca o vad de acum, dc nu-i reuseste ceva, da cu capul pana ii iese... si intradevar e lunga... incerc s-o masor we asta, sa vedem dc ne reuseste, ca pediatra n-a putut ... si parca vad ca bb2 va fi un mototol de baiat si o sa ma tot ingrijorez ca-i prea relaxat
madaluta, stiu ca si eu m-am uitat in calendarul chinezesc mai demult si se potrivea... asa ca... dai bataie ! uite o pt curaj
bambo, adina,
bambo, dianamizzi, merci de sfatul cu iaurtul, incerc de maine
sbogdana, imi pare tare rau ca zara e bolnavioara... sper sa-i treaca repede
aelita, cand pleci in ro? drum bun si sa fie ok!
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dodo23 spune:
Va multumesc mult de primire...
Diana, si Bubulica se trezea noaptea cam de doua ori sa pape. Noi am inceput cu laptele praf si aproape ca s-a intarcat dar noaptea tot sanul era mai bun. Eu am refuzat sa-l mai pun la san noaptea, sperand ca asa n-o sa se mai trezeasca dar se pare ca am inlocuit un obicei rau cu unul si mai rau. Adica acum, in loc de san, primeste lapte praf noaptea, ceea ce e si mai rau pt mine, dar nu-l mai puteam auzi plangand si agitandu-se.
Parerea mea este sa nu-i mai dai nimic noaptea, daca se poate. Sa nu faci ce am facut eu! Lor n-ar trebui sa le mai fie foame la varsta asta. Se trezesc din obisnuinta formata in primele luni, aceea de a fi alaptati noaptea.
Cat despre borcanase si cereale...Nu stiu cum arata piureurile din borcanasele altora dar ale noastre din magazin arata toate ca o budinca moale. Ori eu, acasa, oricat le-as descanta, nu reusesc sa le fac budinca daca pun doar legume, fructe si lichid. In plus, daca nu tin maglavaisul in frigider, incepe sa puta la un moment dat. Cele din magazin, in schimb, stau bine-mersi pe rafturi si sunt ca vinul: cu cat mai vechi, cu atat mai bune. Eu am gasit aici o singura firma de borcanase care par cat de cat naturale si cand le cumperi, le iei din congelator. Firma se cheama CLO(S)CA (Mother Hen-La mère poule...poate Ktrinel stie).
Bubulica are sansa de a manca de la borcan doar cand suntem in deplasare. Poate cand voi incepe serviciul, va avea parte de mai multe portii. Eu sper sa nu...
Cereale, in schimb, ii dau din alea ne-organice, pt ca am vazut ca alea organice au mult mai putin fier.
Pe scurt despre Bubulica: saptamana viitoare, mai precis joi la ora 15:48:22 :) va implini 9 luni. Pentru mine este a opta minune a lumii, el venind dupa sapte ani de asteptare si spernate desarte. Face cam tot ce ar tb sa faca un copil de varsta lui, presteaza totul ca la carte dar are un fix: nu vrea sa puna pe el si gata! Asa ca, Roxanica, stiu cum e sa te ia toate transpiratiile cand vezi cantarul.
Predau legatura.
Dodo
Ralumat spune:
Buna tuturor!
Am ajuns si eu acasa pentru scurt timp. Din pacate, vacanta noastra a fost intrerupta brusc de un alt necaz. Socrul meu a murit in urma unui infarct, la numai 58 de ani. Inca o victima a caniculei....a mers dimineata la serviciu si a cazut acolo, in poarta fabricii. Suntem toti varza, el nu a fost in viata lui la medic si nu stiam ca ar suferi de inima. Va dati seama ce a fost- inmormantarea, suferinta, depresia adanca in care am recazut....soacra mea cu care stam in permanenta ori cumnata cu bebele ei, ori eu cu al meu....asa ca nu stiu cand voi reveni alaturi de voi. Cer scuze celor care m-au sunat si nu le-am raspuns. Inca nu am starea sufleteasca sa vorbesc la telefon.
Vestea buna e ca David a scapat de concentratia de E-Coli, in urma tratamentului homeopat facut doar o singura luna. Rezultatul uroculturii: negativ . Si de vreo 3 zile avem si noi un dintisor.Fara agitatie prea mare, pentru ca am folosit Chamomilla. Si Calgel, de vreo 3-4 ori, cand nu vroia sa adoarma .
Va pup pe toate, multa sanatate la bebici, noi stam mai mult pe la curte.
P.S.Am citit numai ce ati scris capitolul acesta si vreau sa-i spun Madalutei ca doctorita mea ginecoloaga este cunoscuta ca "programeaza" sexul bebeilor. E ceva legat de urmarirea ovulatiei si prestarea numai in anumite perioade. Daca crezi ca iti faci drum prin Bucuresti, Mada, iti pot da numarul ei sa te programezi. Cred ca e de ajuns o singura intalnire- ea va explica ce si cum, voi puneti in practica. Daca nu, o pot intreba pe o prietena care si i-a "programat" pe amandoi cu ea- primul e baietel, si bebele care va veni prin decembrie e fetita. Insa imi cer scuze anticipat, raspunsurile mele s-ar putea sa dureze ceva.....
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
bamboletta spune:
Am fost un pic la plimbare dupa 15 min de cand iesisem a inceput sa bata un vant si venea si ploaia asa ca ne-am intors in casa
Aelita-drum bun si distractie placuta
Carla2005-felicitari pt "primii pasi"
Madaluta-nu am avut rabdare sa-mi calculez
oricum succes la proiectul bb2
Ralumat-Condoleante!!!imi pare tare rau
bine ca ati scapat de E-coli
felicitari pt coltisor
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
a_deju spune:
offf... ralumat.. imi pare tare rau :((( condoleante si sa-l odihneasca DD in pace ... sa stii ca am simtit io ca ceva nu-i in regula de n-ai dat tu niciun semn... offfff.....
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bebinuta spune:
Avem si noi primul dintisor
Sa speram ca nu ma va musca cu el.
Dianocica, David nu te musca de tzitzi?
Dianamizzi, eu inca alaptez, Ada are 8 luni si inca suge si noaptea. Nu stiu daca e bine sau rau, depinde de interpretarea fiecaruia. Nici eu nu o pot pacali. Cred ca va suge noaptea cat timp o voi alapta pentru ca s-a obisnuit asa.
Bogdana, sa speram ca va trece febra si nu trebuie sa mergeti la spital.
Am vizionat si ultimele poze cu fulguletii care cresc tare repede: Oana si Alessia, Eric, Dani, Serban, Luca, Julia, PAscal si Sophia, Ana Maria la munte. Toti sunt niste frumosi.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada