Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

multumesc celor care s-au gandit la prietenul nostru. e tot in coma, nici o schimbare... offff...

s-o iau din urma cu raspunsurile:

pag.2:
vazut poze frumoase foc cu dani de laura, jucarii bengoase si un tip si mai bengos in persoana lui d mic (sau mai bine... mare?)

pag.3:
laura, s-a amanat plecarea? si, ati plecat pana la urma?

yagmur, vizionat poze... a crescut!!! da' eu tot live vreau sa-l vad...

dianocica, fain joculetul "pac pac tiiit". presimt ca numai baietii destepti presteaza, al meu daca fac asa va incerca sa ma muste, cam asta e sportul national la noi, zilele astea...

auras, cu maaare intarziere, si scuzele de rigoare, !

asiza, si marc rade cand intra ianis in camera. si sa vezi cum face daca ianis incepe sa topaie... uneori mi-e frica sa nu se innece de la rasul in hohote. marc incearca sa se catere dar nu-l tin genunchii...

pag.4:
dianocica, daca ai rabdare, intra pe net pe hipp.de si vezi toate etichetele in pdf, asa cum sunt la borcanele la nemti. gama e f.mare. eu ii dau f.rar de la borcanel, dar ma tenteaza o comanda de-afara. n-am gasit inca timp sa studiez etichetele in germana, astea din ro ma enerveaza ca traducerea e... cam pe langa... sau deloc... sau codul de bare... sti tu...

luciaro, bravo ca a papat si piure mai... bucatele. eu stirbului nu indraznesc sa-i dau decat pasta de pasta... bine ca o papa si pe aia...

roxanica, ma bucur pt cele 300g ale voastre ca si pentru ale noastre! fie vorba inte noi... marc s-a intors la categoria grea.

pag.5:
dia, m-am tot uitat la picioarele oanei. nu sunt strambe deloc. nu mi se par! dar e lungana raaaaauuuu, probabil calciul ala ii trebuie totusi la ce ritm de alungire are...

dianocica, multumesc de floricica, dar... sunt tare obosita... nu-mi amintesc pt ce am primit-o... ca ma iubesti?!

marani, 11kg?! in brate toata noaptea?! vai de spatele si bratele tale! dar ma bucur ca nu e boala eruptiva, ca e alergie la paracetamol prea mult. acum ati scapat de tot de febra?

asiza: fier la ianis vreo 5 luni, constant, anemia era la ea acasa (cu analize facute clar); la marc - 6 saptamani, fara analize, dupa cura am ajuns la analize si era cu fierul exact unde trebuie, intre min si max. marc are de facut urocultura peste exact 10 zile. sa vedem daca am scapat de e-coli... da-mi pm cu nr de tel de la homeopatul din cj, te rog.

madaluta, spor la treaba! nu-i bai ce iese, sanatos/sanatoasa sa fie! cum se calculeaza varsta chinezeasca? ma ajuti? eu sunt nascuta pe 20.04.78. cat aveam in calendarul chinezesc la momentul conceptiei lui marc? adica in aprilie 2006? si ce trebuia sa iasa? ca de iesit a iesit baiat... da' asa zice la calendar?

pag.6:
a_deju, voi aveti o schema de scos sexul potrivit? alin al meu are o schema de facut baieti! e una genetica, tac'su, frate'su si el n-au fost in stare de nici macar una bucata fetita! care-i schema sa faci fete daca genetica se impotriveste?!

bogdana, e mai bine zara, ati scapat de febra?

carla, felicitari pt primii pasi! data viitoare ia nu mai ingheta si pune mana si filmeaz-o!

ralumat, sincere condoleante... stiu ca nu alina cu nimic suferinta familiei dar... bine macar ca nu a suferit...

e lung cat o zi de post da' am nominalizat si va cititi voi pe unde va gasiti numele

va pup pe toate [omulet care va strange in brate tare si va pupa apasat]

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Ralumat, coondoleante pentru socrul tau.

Carla, felicitari pentru primii pasi, la cat mai multi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ralumat, imi pare foarte foarte rau pentru socrul tau. Condoleante!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Alexandra, fetito, tu chiar ne sperii, ce faci, nu mai dai niciun semn?? Multa sanatate!!

Am pus niste poze cu noi, sunt de luna trecuta, tre' sa reactualizam colectia!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Carla, felicitari pentru primii pasi!
Bebinuta, felicitari si voua pentru dintisor!
Ralumat, condoleante pentru socrul tau! Odihneasca-se in pace! Ma bucur ca ati scapat de E.coli. Felicitari pentru dintisor!
Dia, eu inca nu i-am dat Alexiei iaurt, dar cand ii voi da voi cumpara Campina sau Napolact.
Voi va faceti griji ca puiutii vostri sunt prea slabuti, iar eu imi fac griji ca fii-mea e prea scurta. Are doar 66-67 cm. E adevarat ca s-a nascut cu 45 cm, dar oricum mi se pare putin cat are acum. Cand citesc de copilasi care au peste 75 cm ma ia durerea de cap. Cred ca Alexia e cel mai scurt fulgulet. Sper sa recupereze mai incolo.

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei de 5!
Emma de Danidani
Andrei Daniel de Radu.anca
Calin Ioan de Ziggy

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Sbogdana, sper ca frumoasa Zara e mai bine, a scapat de febra! Multa sanatate!
Roxanica, vazut flacau chipes tare! Chiar ca are niste ochi mama, mama!
Alexandra, cum mai e spatele tau? Iubita de tine, sper ca esti bine!
Dianocica, ne-am jucat si noi azi "poc, poc, tiiit" si Alexia incerca sa-mi prinda degetul si sa-l bage in gura! Cred ca e nevoie sa ia niste lectii de la d mic, sa-i arate el care e smecheria.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Recunosc ca mi-e somn, dar nu m-am lasat pana n-am incarcat toate pozele... pentru ca am vrut sa va fac o surpriza dimineata, la cafea, mai ales ca stiam ca A_deju nu poate presta asa repede din cauza de insomnii materne cauzate de zgomotul destelor pe tastatura... Asadar, poftiti de vizionati Intalnire DC la malul marii. Personajele principale: Mirona, Lorym, A_deju, Madaluta si subsemnata. Impreuna cu fulguletii si sotii aferenti, of cource (si vreo trei bucati bunici). Explicatiile maine (de fapt azi), pentru cine nu stie/nu poate sa faca asocierile corect mama/fulgulet/tatic.

Noapte buna!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a IX-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata si multumesc de raspuns fetelor! deci nu e nimeni care stie vreun truc sa doarma copii noaptea fara sa ceara tzitzi...

SBOGDANA- asa am patit si eu cu thea acum vreo 2 saptamani. a avut febra cateva zile la rand si am dus-o la doctor si mi-au zis ca ... n-are nimic. de catev ori a avut tremurici asa cum zici si tu cand suflam spre ea sa o racoresc. tresarea asa. febra venea si trecea. iar venea... si tot asa. doctorul nostru de aici a zis sa facem mai intai analizele de urina sa vedem daca e vreo infectie. si a iesit o infectie urinara, de aia nu se vedea nimic altceva. i-am dat antibiotic si urmeaza sa facem investigatii acum dupa tratament sa vedem daca mai e ceva pe acolo. daca face febra mai mult zile trebuie verificat neaparat. daca nu trece sau revine si cu antitermice atunci e ceva... sper sa va treaca repede!
aaa si tha a REFUZAT SOLIDELE timp de 4 zile . nimic, absolut nimic in afara de laptic. pana am incercat si i-am pus paharul cu fructe mixate la gura si a sorbit saraca din el asa, a papat asa. deci ei ii era frica sa nu ii dau calpol, de aia refuza orice din lingurita sau orice de la mine. asa cand a luat ea paharul in mana a avut incredere ca de la ea e de bine. si a papat. asa a mers cateva zile [ana si-a revenit. da-i lingurita in mana , sau sa bea mancarea din ceva. o fi de frica...

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza! Mai ce fain mi/am inceput ziua: vizionand poze super de fulguleti frumosi. Bai, da nu vad eu bine, sau Karina se cam da la Serban ?? LUCIARO, cand au fost facute pozele, inainte sau dupa cuplare? Ca i/am cuplat, nu? Mai, mai , mai...Va pup pe amandoi!

DIANAMIZZI Alessia in primele 5 luni a dormit toata noaptea, fara tzitzi. Dupa 5 luni a facut otita, si am trezit/o cateva nopti la ora 3 pentru a/i da antibioticul. Nu stiu daca asta e motivul, dar de atunci se tot trezeste pe la 2/3. Un alt motiv ar putea fi dintii, care au inceput sa apara. Uneori o iau in brate, ii cant si adoarme la loc. Alteori nu adoarme daca nu/i dau tzitzi. Si mie mi/e ciuda ca practic eu am invatat/o cu tzitzi noaptea. Dar, cred ca atunci cand vor fii pregatiti vor renunta singuri la mesele din timpul noptii, si pur si simplu nu se vor mai trezi.
RALUMAT sincere condoleante!
SBOGDANA multa, multa sanatate Zarei!
wow, alt fulgulet umblaret! Felicitari CARLA !
MADALUTA si la mine se potriveste! Go for it!
pentru toate care mi/ati vazut printesuca, si laudat, of course...

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

E vreo mamica de fulgulet din Oradea? Duminica viitoare mergem la Felix si ne/am intalni si noi cu cineva pe/acolo!

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8

www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput