"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Teo!!!
Sa cresti mare si sanatos!!! Pupici dulci de la Amélie si imbratisari prietenesti de la Cris!!!

Carmen, sa-ti traiasca baiatul de un anisor si sa va aduca alaturi de fratiorul cel mare numai bucurii!!! Sunteti o familie reusita, trebuie sa fi tare mandra! Pupici si petrecere faina! Sa ne arati tortul lui Teo, ca stiu ca te pricepi!

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Si eu, umpicut pe fuga.

Acasa tragem tare ca sa terminam dormitorul pana sambata. E rau ca toata munca o facem noi dupa de venim de la munca, aseara la 11 noaptea vopseam peretii. Mai avem putin si trecem la urmatoarea. Duminica o vom lua si pe Bia acasa.
V-am spus ca Bia a avut 3 cosuri pe nasuc pe care i le-am curata sambata trecuta, aseara mi-a zis soacramea ca i-a mai iesit unul langa ochisor. Abia astep sa o iau acasa.

Ralu Felicitari pentru inceperea gradinitei. La Bianca a fost usor cu scosul pampersului de noapte pentru ca nu l-a mai vrut ea si peste noapte a nu mai facea de mult in el.

Alus Felicitari si Juliei pentru gradi mama fetita frumosa

Cami Imi place cum a iesit camera lui Sebi, stai sa vezi ce curcubeu am facut noi in camera, o sa pun poze cand va fi gata.

Irinusa Sa va traiasca micuta crestina si fratiorul si dragastos.
Nu esti. Locul e la tara, Calugarenii de Giurgiu, chiar langa casa socrului. Pretul este de 14.000 euro pentru 1.400 mp. Am vorbit cu proprietarul si vrea sa ii dam un jumatate pana la sfarsitul lunii si restul in primavara.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

La multi ani Teo!!!
Sa cresti mare si sanatos!!!

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, Tnicoleta, va multumesc pentru urarile adresate lui Teodor.
Va pup si eu cu drag.
Chiar daca nu mai scriu pe subiect, va citesc si sunt la zi cu noutatile.

voi reveni cu poze, pana una-alta, va arat cateva www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">poze de la mare. Am facut plaja in Navodari si restul timpului l-am petrecut in Mamaia.

In treacat am zarit-o pe Laureta (de fapt am vazut o fetitza tare frumoasa, Inisa, apoi am zarit-o pe Laureta si cu sotul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

TEODOR!!! Mephala, sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii!
Ralu, astept pozele! perioada sarcinii este f. palpitanta, intr-adevar!

Nicoleta, bafta, ce bine ar fi sa va intelegeti cu el; 1400 m este un spatiu generos, aveti loc si de curte si de o gradinita de zarzavat.
Terenul este gol sau are si o casuta?
Vanessa, arati superb, esti schimbata TOTAL- nu-mi vine sa cred!!! felicitari, arati cu vreo 10 ani mai tanara!!!Povestea voastra este destul de tumultoasa, adevarul ca este pacat pt. copii, au nevoie de amandoi. Nu stiu daca sunt motive peste care nu poti trece (eu zic ca nu as putea trece peste inselat cu altcineva), poate chiar va iubiti si este pacat..Dupa atata timp a intervenit monotonia, asta fiind o ocazie sa reinnoiti pasiunea si sa va dati seama ca sunteti unul pt. celalalt. Copii ce spun? Bafta in continuare, sa alegi decizia cea mai buna!!!
Ioana, ma bucur ca te-ai simtit f. bine. Sa inteleg ca si tu ai vesti bune in privinta relatiei? ati decis ceva? iti doresc multa fericire si sa gasiti armonia necesara
Irinusha, esti o scumpa! imi place sa iti citesc mesajele! eii, lasa ca ai si tu o titita mica-mica care are nevoie de alint!!! sotul tau, parintii cum se comporta cu ea? Din poze, inteleg ca este f. iubita de Cris cel nazdravan!!

Sebastian mia- facut ieri o scena de cosmar: am iesit cu el afara la plimbare si mi-a cerut sa-l iau in carca (asa il plimba tati) . I-am explicat frumos ca nu pot- atat i-a trebuit, a inceput sa urle ca vrea si vrea. I-am spus f. frumos ca nu pot si ca va trebui sa aleaga: ori pe jos, ori acasa! s-a intins pe jos-pe strada- si a inceput sa planga cu lacrimi de crocodil! eram ca la urs, se uita lumea la noi ca la nebuni. Dupa ce am vazutr ca nu se potoleste l-am luat spre casa. Si mai rau- deja urla ca din gura de sarpe! l-am luat in brate, a inceput sa se zvarcoleasca- va inchipuiti o scena cu o burtoasa care tine un copil in asemena stare in brate! sa intru in pamant de rusine! in casa s-a tavalit pe jos, a tras de usa sa o deschida. La un moment dat chiar imi venea sa rad, desi urla de se zguduia tot blocul.
Cica "ajutor, salvati-ma; cineva sa ma salveze, cineva sa ma elibereze de aici; ajuttoooor, sa ma scape cineva, sa ma ajute cineva!!". Parca l-a fi rapit, cred ca daca nu ne cunosteau vecinii chemau politia !!!
A urlat o ora pana a venit tati!!! acum ma gandesc cu groaza ca aceeasi scena se poate repeta in curand, la gradinita!!!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Carmen, desi ma repet, ai doi copii superbi! poti sa ne povesteti despre relatia dintre ei? Tu ai slabit considerabil, parca esti si mai frumoasa decat inainte (acum esti o mamica implinita!!!)

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI TEO!

Am intrat sie eu pentru o clipa. La noi mai nimic nou. Julia ieri sa jucat " dea Coafoe" si a incercat sa-si faca o frezura noua , bine ca am ajuns la timp si nu sia taiat parul prea rau. La gradi foarte bine, dimineata mai face mofturi la sculare dar cand este vorba de iesit din casa la gradi totul ok, pupic lui mami. II aminteste lui tati sa-mi dea pupic . Fetelor eu cred ca ma apuc de studii pedagogie. Cam atat pe la noi. Ma scuzati ca de la un timp nu prea va raspund, dar acum am putina treaba.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am intrat scurt sa spun La multi ani Teodor! Carmen, sa-ti traiasca flacaul sanatos si frumos! Pozele de la mare eu le-am vazut imediat, am aruncat un ochi la nou stil.

Sunt in fuga... Suntem la Timisoara la ai mei si peste 2 ore luam trenul spre Bucuresti. Va imbratisez cu drag si ne auzim peste 2 saptamani!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumesc pentru urari.

Anacami, abia acum pot spune ca Iustin a inceput sa-l accepte pe Teo. A fost ft. gelos: Teo e cu tata, el este baiatul mamei; posesiv: nu imparte nimic cu el si nu-l accepta ca partener de joaca. E normal comportamentul asta intre doi frati de acelasi sex, altfel stau lucrurile intre fratii de sex opus.
Trebuie multa rabdare, mult calm si multa dragoste sa poti rezolva 'conflictele' dintre ei. Si in special sa nu-l nedreptatesti pe cel mare.
Cam asta e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

In primul rand, cu scuze... LA MULTI ANI TEO!!!, sa traiesti sa fi sanatos!!! Carmen, sa-ti traiasca baiatul cu ochi azurii:). Am vazut si pozele esti o mamica foarte, foarte frumoasa cu 2 minuni!

Cami, ramasesem datoare cu raspunsul, da incepem gradinita, deocamdata nu pare incantat, dar nici nu se plange, din disctutiile pe care le-am avut, el a inteles ca mergem impreuna si stam cu el acolo, incerc sa-i explic ce si cum, dar tot el spune 'nuuu mami tu nuuu stii:)' Uf, baietii astia ai nostri, ai grija cu ridicatul, sa nu te loveasca in burtica, cunosc bine ce descrii, eu deobicei il las jos si plec mai departe, fara sa ma departez prea mult, in final se ridica si urland vine spasit dupa mine. E adevarat ca vecinii ne aud si cred ca-si cam dau coate, ia uite-o si pe asta nu stie sa isi stapaneasca plodul, dar nu prea ma intereseaza

Nico, deci inteleg ca luati terenul nu? Ca se apropie de suma pe care o luati de la banca. Si cum planuiti sa faceti?, va mutati acolo?

Lili, daca ai vre-o veste, te rog anunta-ne si pe noi, tinem pumnii stansi sa fie totul bine

Irinusha, pup pe delicioasa Meli si binenteles pe Cris fratiorul iubitor. Cred ca a fost super obositor totusi, nu prea poti spune concediu, acum trebuie sa va trageti sufletul.

Ralu, abia astept sa vad ce mari s-au facut fetele cucuietele[#61514;]

Vanessa, uau ce frumos, ma bucur din suflet pentru impacarea asta furtunoasa. Deci jucam la nunta, nu? Tu arati minunat, cred si eu ca nu a mai rabdat sa stea sotiorul departe de tine:)

Alus, felicitari pentru acomodarea rapida a lui Julia, sper sa iti gasesti serviciul pe care ti-l doresti, poate scapi de traducerile astea obositoare

Ioana, din mesaj am dedus ca sunteti impreuna si totul este bine. Bravo, ma bucur mult pentru voi! Cum mai merge agentia, v-ai mai ocupat de ea?

Repejor si de noi…
Dupa faimoasele ‘crize’ de care v-am povestit deja , au mai urmat cateva si atunci, am tras linie, l-am luat pe tati in sedinta de lucru si am stabilit ce facem mai departe. Am inceput sa luam totul mai in joaca, alegem prosopele noi si colorate, ii abatem tot timpul atentia si nu in ultimul rand nu ne mai exteriorizam noi… . Intr-adevar el tipa, noi ajunsesem la limita si ne enervam, ce iesea… . Acum nu pot spune ca nu mai tipa, dar este vizibil mai bine, pe de alta parte nici nu ma pot astepta la altceva de la el, pentru ca si noi suntem cam vulcanici… . Ramane sa vedem cum mai evolueaza.
In rest, ieri am fost la prima sedinta cu parintii, ne-a pregatit oarecum directoarea, sunt cateva lucruri care nu prea imi convin cum ar fi apa de la dozator(nu primesc sa vina cu apa de acasa), dar mergem mai departe. De la sedinta m-am oprit direct in magazine, i-am cumparat cateva bluzite cu maneca lunga, nimic nu-i mai vine si tot ar mai trebui pantalonasi, ‘adidasi’...
Gata mai revin

Mergi la inceput