"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

mi-i dor de voi.

fetele mele s-or distrat azi si io m-am gindit sa le tin amintirea zilei in citeva poze: http://www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/

cu drag.....................

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La Multi ani celor ce poarta numele Sf. MARIA!

La Multi ani celor ce poarta numele Sf. ANA!

Monet
, ai niste fetite tare scumpe! pozele sunt facute parca pentru o adevarata sedinta foto ! Nu o cunosc prea bine pe Maya, dar sunt indragostita de ea (dragalasa si grasunica)!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

La Multi Ani celor ce poarta numele sf. Maria si Sf Ana!!!
Am pus cateva poze de la ziua lui Mihnea, sper sa mearga linkul

http://www.flickr.com/photos/12648813@N02/sets/72157601879497692/show/

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,

Scriu repejor ca sunt la munca sa rezolv niste acte.
Bia a inceput ieri gradinita. Cand am plecat de casa era foarte vesela si optimista. La gradi in clasa s-a dus direct laga copii sa se joace. Cat am stat de vorba cu educatoarea a fost bine, cand i-am spus ca plec a inceput sa planga. Am mai sta putin prin curtea gradinitei cam 10 min. si cand a mai venit un copil de la grupa ei iesise pe hol sa se uite dupa mine dar nu mai plangea. La 12.30 m-am dus sa o iau si era foarte vesela. Mi-a povestit ce a facut la gradi si mi-a zis ca o sa mai mearga. Azi dim mi-a facut observatie ca am uitat sa ii dau fructele (azi fac ei salata de fructe). La gradi am schimbat-o si am dus-o la clasa si am plecat.
Saptamana asta o iau la 12.30, e de acomodare, de sapt viitoare o sa doarma la gradi.

Acum va ca trebuie sa plec sa o iau.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fete dragi,

Ieri am primit rezultatul de la CT scan si este bine, nu e cazul de operatie. Nu are craniostenoza, fontanela este inca deschisa, deci totul e bine. Va multumesc inca odata la toate ca v-ati gindit la noi si pentru gindurile voastre bune. Am avut o perioada tare grea, dar care a trecut si acum suntem bine si doar asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Fetelor (Diana, Carmen, Laurina, Monet, Irinusha, Vanessa) m-am uitat la poze si mi-am clatit ochii cu niste puiuti care mai de care mai frumosi si dragalasi. Iar mamicile lor frumoase si siluete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna seara fetele!!!!

Intru si eu pe fuga pentru ca v-am promis o poza ca fetele mele. Daca aveti timp puteti arunca o privire aici:
http://family.webshots.com/photo/2115085390081269368LyEFrF

Revin maine cu povestiri de la gradinita!!!!!

Va pup mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

lili, ce veste buna!! chiar ma gindeam la voi zilele trecute. ma bucur ca in sfirsit sinteti relaxati. bucurati-va de viata asa cum va planuiserati!

ralu, doua printese una mai frantuzoaica decit alta si sa-ti traiasca! citi ani au?

anacami, multumesc de aprecieri. maya e maricica, asa cum a fost si lia la virsta aia. banuiesc ca le-am dat gena de "inaltime" ca lumea

tnicoleta, bravo de gradinita pentru bia!

laurina, l-am vazut pe mihnea - ptiu, sa nu-l deochi, da' frumos baiat are mama!! si aud cu temperament de foc . las', c-o sa se descurce bine in viata, mai incolo. sa va traiasca!

va pupilesc si fiti cuminti.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna felete

Lili Ce ma bucur ca nu este nevoie de operatie. lui Sebi sa creasca mare si voinic. Am vizionat pozele voastre sunteti foarte frumosi.

Monet Ai doua fete superbe si ce frumos se joaca impreuna pentru fiecare.

Lairina Ti-am admirat si tie baiatul, are niste ochi superbi si succes la gradi

Alus Juliei e tare scumpa si spor la invatat.

Biei ii place la gradi nu avem probleme. Dimineata se trezeste destul de usor dar o cam fura somnul in masina pt ca e aglomerat si facem cam 1/2 de ora pe drum. Seara insa nu reusesc sa o adorm prea devreme, aseara iar a adromit pe la ora 23.00 si asta dupa ce m-a bodoganit vreo 1/2 de ora ca nu o las sa se uite la desene. Aseara am observat ca ii iese ceva la ochisorul stang, trebuie sa merg cu ea la doctor sa vad ce este.

si o zi buna tuturor

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!!!

Lilisor, daca ai stii ce ma bucur! Bravo! Pupici dulci pe capsor de Sebisor! :)

Laurina, frumos foc Mihnunitea ta! Seamana cu tine ... barem asa vad eu! Cum e cu gradinita?

Mona, fetele tale sunt mortale si frumoase foc ... Vezi ca am si eu un baiat bun, poate ne "cuscrim" ;)

Ralu, in sfarsit iti vedem si noi fetele! Sa-ti traiasca, frumoase, frumoase!

Vanesa, nu erai tu grasa nici inainte, dar acum arati bestial! Felicitari! Si mai ales "felicitari" ptr. intregirea familie! Chiar ma bucur ptr. voi!

Tot asa si ptr. Ioana! Sa o tineti tot asa!

Mephala, tu aratai bine si dupa Iustin, stiam ca o sa reusesti din nou. Super silueta, sexy mamica de doi baieti superbi! Si mi-a placut ca-i Teo blondut! :) ... si asa mare, nu-mi vine sa cred!

Cami, eu tot astept aici poze cu burtica!

Nico, felicitari ptr. reusita cu gradinita!

Diana, mai trebuie sa-ti spun ca imi plac rau copiii tai? Mai ales in baita amandoi sunt super!!! De abia astept sa-i vad si pe ai mei la fel! :)

Am si eu copil de gradi ... de trei zile deja de altfel :) Ii place, nu ne-a facut probleme. In prima zi am fost cu el in formatie de 4 ca nu stia tati ce si cum ... i-am aratat, Cris ne-a facut cu mana pe geam si asta a fost. La 12 il luam noi, fetele ... este cam smiorcait, ca-i mort de oboseala, dar e bine. A doua zi era ta-su trist ca nu i-a mai facut fi-su cu mana pe geam, a trecut baiatul direct la joaca. Educatoarele sunt multumite de el, ca-i cuminte si se joaca frumos ... dar inca n-a scos o vorba. Dar azi dimineata mi-a povestit ta-su c-o intelege pe educatoare, ca face ce-i zice. Mai vedem ... oricum, e putin frustat ca el nu vorbeste germana.
In rest cum stiti, rasfateli, "n-povesti" cu adormitul si papatul ... si o cam pune pe sor-sa la punct cand e vorba de impartit pe mama. Ceva de genul: "nu te ia mama mea in brate" ... "uite asta-i mama ta" - punandu-i un ursulet in brate. Stie ca face prostii, ca atunci cand l-am prins se vedea pe fata lui ca-i rusinat ... dar in rest i-a trecut "gelozia cea mare", s-a obisnuit, dar na, de impartit tot e greu ;)
Si e bine cu o pauza de 3,5 ore ... imi pun totul la punct, n-am treaba. Am fost cam ocupati cu niste musafiri din tara si cumparatul ptr. bunica lui Boby (le-am dat pachet), dar in rest suntem bine.
Acum cu timpul asta liber vreau sa-mi pun unele chestii la punct, asa ca s-ar putea sa nu mai intru des ... sa nu va faceti griji de noi, va rugam. Oricum o sa va mai citesc ca nu pot mult de dorul vostru!
Ah, si saptamana viitoare plecam la Berlin s-o facem si pe fata cetatean roman ... doar n-o sa fie doar frate-su! S-ar putea s-o lasam pe Melie la mama si sa mergem doar cu Cris ... nu stim inca. Vroiam sa mergem cu totii, dar cred totusi ca-i cam obositor ptr. ea, si ptr. mine cu lapticul. Mai vedem ... o sa va aratam poze. De abia astept!
Pupici si o zi faina! E frumos afara, iesim ca fetele la o plimbare! :)

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput