Colectia de toamna iarna 2005(145)
Raspunsuri - Pagina 20
Madutza10 spune:
Salutare!!
Intru si eu pe fuga cu vesti nasoale ,s-a imboljnavit puiu,simbata noapte mi-a tusit ca un magarus ,ieri a varsat iar asta noapte febra 39 ,asa ca dimineata am fost la dr . cica ar avea pneumonie interstitiala ,dr zice ca nu-i asa grav dar nu sint sigura ca-i diagnosticul bun ,eu ne avind incredere in dr de familie ,pediatra noastra are program abia joi asa ca pina atunci urmam tratamentul dat azi ,Ospexin si antitermice ....
El arata bine ,maninca dar nu foarte mult ,febra nu are mare ,scade cu antitermice ,sper s-o tina asa ,sa nu se agraveze .
Cine imi spune si mie cat dintr-o fiola de algocalmin ii pot da in caz de febra ?Dr mi-a zis jumatate dar mi se pare cam mult ....
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Mihaelutat spune:
Catutza n-ai de ce, mi-a facut placere. Zona de care vorbim imi este foarte draga ca am copilarit pe acolo, asa ca ne ducem cu drag de cate ori putem.
In legatura cu pozele ma straduiesc, dar de cand cu mutarea pozelor, yahoo-ul este de cosmar. de cate ori incerc sa deschid pagina imi da numai mesajul de mutare. Hai ca mai incerc.
Mihaela
album dn Titi
lavi02 spune:
Gandacico ale mele dorm de ceva timp impreuna. Bogdanel ar putea escalada patutul Stefaniei?
Nu puteti dormi cu usile deschise pana la ei? Bogdanel in general doarme noaptea snur?
E bine ca te descurci sa nu-l mai duci pe Bogdanel la gradi, sunt pe pozitii de egalitate amandoi. Cand te intorci la servici or sa mearga ambii pe cate undeva si asta este. Pana atunci - enjoy!
Madutza 1 picatura / kg corp. Daca are 12 kg - 12 picaturi o data.
a mea spune ca diagnosticul de pneumonie interstitiala se pune numai radiologic, ca la ascultat se poate banui dar nu se poate afirma cu siguranta. Si Silvia a avut asta iarna si i-a trecut cu Ospamox (tot amoxicilina). Va pupam si va incurajam sa-i treaca!
soanso spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
[b
Soanso ca sa micsorezi sau sa maresti textul te duci sus pe "View" si mergi in jos pe "text size" si alegi dimensiunea dorita!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Camelia,joi ,mersi ,asa se facea cum a zis Cani ,doamne ce simplu a fost si tot weekendu am citit pe forum cu litere de-o schioapa.
Azi merg sa o aduc pe Sorana de la bunici ,imi este foarte dor de ia ,nu stiu ce ma fac cand v-a tb sa merg la servici .
Madutza10 ,sanatate multa la Orlando!
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
camelia_daniela spune:
Madutza sanatate muuuulta lui Orlando!
Si mie dr. mi-a zis cum a spus Lavi 1 pic/ kg corp!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Of, am culcat piticania....m-a zapacit efectiv de vreo 4-5 zile cu filmuletul ei cu animale. E drept ca in zilele astea a cam invatat majoritatea animalelor, cum fac, stie ca vaca ne da lapte, etc
. Insa m-a terminat, ca nu mai pot lucra deloc din cauza ei
Lavi am zis minivacanta nu ptr ca ar fi fost scurta..ci ptr ca la cat ati fost voi plecati in ultimul timp..din marea vacanta, asta e doar o particica
. Ms ptr lamuririle legate de drum
Gandacico ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti, nu te-am mai batut la cap nu ptr ca nu ma interesa, ci ptr ca eram sigura ca atunci cand ai sa ai timp ai sa intri tu. Eu va simt lipsa tuturor celor care intrati rar
Madutza sanatate multa lui Orlando, si eu stiam la fel ca Lavi ref la pneumonia interstitiala...acu' vedeti ce-o zice si dr.
Joy asa face si mama...cum ma vede ca-s nervoasa de ceva, in loc sa imi dea dreptate ca o cert imi spune.."hai mama..las' ca tu estie nervoasa, du-te si fa altceva si las-o cu mine"
. Deci e unanim valabil, nu tre sa te stresezi.
Ma duc sa pap si eu ceva..mi-a adus vecina niste mamaliguta cu capelini si mujdei..asa bine miroase..
, apoi ma bag la nani
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
Madutza, multa sanatate la pui!
Dordia, concediu placut de maine, ca am inteles ca plecati!
Meems, bine ai revenit. Lasa regretele, daca se intelege fata asa de bine cu bunici iar tu ai inima impacata e perfect.
Lavi, v-ati racorit, ori ba? Unde e tabara, pe langa Cheile Gradistei sau nu are nicio treaba cu zona aia?
Maria(29.11.2005) si Ioana
26+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
joy04 spune:
MADAU nu prea imi mai bat capul, dar ma cam simt aiurea cand imi zice una doua sa-l duc la tara. cum ma mai plang si eu de cate ceva, cum replica e de "adu-l la tara".
CAMELIA eu nu vazusem raspunsul tau pt Soanso decat acum cand a dat ea reply si ma gandeam ca-s taaare dusa ca habar nu aveam ca de acolo se umbla. dar i-am zis bine si eu, credeam ca am indus-o in eroare.
ce face Daria?
de BIC, SIMINA numai stiu nimic... de BULUCEL la fel...
IOANA ce face burtica? ti-e bine?
GANDACEL imi pare rau ca tu consideri ca nu iti simte nimeni lipsa...
dar are dreptate Madau. stim ca tu cand poti sa intri sa ne spui de voi o faci..cand ai timp sa dai un sfat la fel...asa ca nu fii suparata

eu mereu ma gandesc la tine, la Corap, la Ilenutza si-mi spun ca si eu voi intra raaaaaaaar de tot de luna viitoare. poate o sa-l pun pe cristi sa mai dea un send.
de ILENUTZA stie cineva daca a plecat la Constanta? ca ea asa zicea...
MADUTZA io te-as sfatui sa-i dai algocalmin doar daca intre nurofen, panadol nu-i scade febra destul, ba din contra creste.
este destul de pacatos daca-i folosit abuziv.
LAVI ti-a zis cum sa-l iei, dr la care merge ea (a,m fost si eu la ea) mi-a zis la fel, inca eu i-am zis ca fiindu-mi frica de algocalmin i-am dat lui vlad la 10 gk 8 picaturi. si mi-a zis ca-i f bine asa, ca se da 1pic/kg corp minus 2 picaturi.
dar daca febra-i mare rau ii dai 1 pic/kg corp
daca-i bun dr poate diagnostica o interstitiala si la ascultat. dar asta inseamna BUN BUN. altfel are dreptate LAVI, radiologic se "vede" mai bine. (nu degeaba i-a zis Anda mama di tutti)
in loc sa fac curat astept sa vina cu citirea de la electrica!!!!
Joy
33+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
canuta-om-sucit spune:
Da, poate auzi o "interstitiala". Asta din ce stiu eu.
Madau, cel mai ok traseu mi se pare ca ar fi valea Prahovei, Brasov, Sighisoara, Tg-Mures, Turda(drumul, calitativ, e bun). Valea Oltului mi se pare ca e mult prea aglomerata si mergi uneori la noroc, ca daca se rastoarna vreun bolovan, stai cateva ore..., oricum cel mai ok e sa va luati o harta si vedeti voi... Drum bun!
Sanatate!
joy04 spune:
helloooo AURA ce mai faceti voi???
Joy
33+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto