Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hello heloo

LAVI si MEEMS bine ati revenit de pe drumurile vacantei. asteptam ceva poze.

NOKI muuult de tot sa-ti treaca starea/ sanatate multa bunicii si ma rog pt sa fie bine la operatie.

MIHAELUTAT vai de mine...asa face dl Titi??? pai si cum de mai aveti nervii sa-l lasati acolo? adica inteleg ca-i alt aer si alta mancare de "peste" dar si sa-l iei asa de alintat...nu va este greu cu el pe urma? sau isi revine si numai aveti probleme apoi?

SOANSO nu stiu sigur daca te referi la ce-ti voi spune eu acum.

apasa CTRL si + ca sa maresti pagina sau CTRL si - ca sa micsorezi.

altfel...nu stiu. adica mai ramane sa aranjezi monitorul -rezolutia - dar asta inseama ca tot ce-ti apare vezi ori mic ori mare, nu numai forumul.

eu maine plec la Vladu la tara. inca nu i-am zis socrellei, vreau sa fie surpriza.
o sa-i zic ca i-am pus doar pachet sa iasa ea la rata...
abia astept sa vad ce fata face vlad cand m-o vedea. de 2 zile incoace ma striga tot timpul: mamama, ma-ma...imi zice socrela ca asa o tine toata ziua.
i-o fi si lui dor de noi??
s-a cam luat cristi de ea ca-l invata sa bata; adica sa dea in pisici si sa-i dea una tare lui tataie.
si stiti cand ma plangeam ca a prins darul de a da catea una peste ochi, abia ii trecuse si o luam de la capat, doar ca acum este incurajat!! si daca nu da destul de tare si indeamna sa dea si mai tare.
nnu o sa stau prea mult, cateva zile ca nu voi putea sta sa ma spal la lighean si mai ales sa fac ture de noapte la wc...
asa zic eu, ca nu stau prea mult, dar Ela zice ca parca ma vede ca vin cu vlad inapoi acasa. mai ales ca saracu cristi si-ar lua si el concediu sa mergem impreuna dar sunt inca 2 colegi plecati si nu se poate....

intrebare: voi ati mai vazut pampersi nr 1 in baxuri din acelea mari?? ca eu m-am tooot uitat si nu am vazut decat nr 2, nr 1 nu am vazut nici la baxuri mai mici.

ma duc sa aranjez nitel in casa si apoi sa fac ceva de papa pt cristi.

Joy 33+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Steff doarme ...io pap. Ce? ou fiert, parizer, castrevti murati, cartof fiert.....ca regim imi trebe mie.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

HILDE ma duc si eu sa pap ca mi-am ads aminte de parizer ca am luat ieri. mi-ai facut pofta de castraveti murati si eu nu am........

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello!
Fac o pauza ptr netuiala, ca am pus 2 carasi la fript. Nu am mancat asemenea peste din copilarie, de cand venea tataie de la pescuit. Oare cum o fi?

Noi suntem ok, de cand ia pastilele homeopate, Ili nu mai tuseste (ptr tuse i-a dat phytolacca - adica carmaz). Daca scapat si de stafilococul auriu sunt fana homeopatie. Pana atunci nu ma pronunt.

In schimb sunt nemultumita ca Ilinca e tare timida cand e printre copiii, ba chiar inhibata. NU rade, doar se uita la ei, iar dupa ceva timp incepe sa se joace singura si o ia la sanatoasa (gen Sarah) Daca vine vreun copil sa-i ia jucaria din mana, ea i-o da imediat. Ce mai, am luat-o pe urmele poetului. Ar trebui sa-mi fac probleme? E posibil sa se obisnuiasca mai incolo cu compania copiilor, dar totusi e singura care se comporta asa. Pur si simplu nu o recunosc, ca acasa nu-i tace gura si e vesela foc.

Lavi, meems, ioana77 bine ai revenit!

noki sanatate multa bunicii tale!
Sa-mi zici si mie ce au zis cei de la cell, cat costa tarasenia, ca suntem curiosi (eu si husbandul, of course).

Mihaelutat cati fini aveti voi? Spor la nasit (in continuare...)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Draga mea Joy el singur la bunici nu merge, mergem impreuna si incercam sa minimizam efectele rasfatului generalizat al carui miros domnul TIti il simte de la 20 de km de poarta lor si incepe deja sa scancesca. De regula dupa o zi cu noi isi revine, dar din acest motiv el nu calca pe la ei decat in compania noastra, ca altfel cred ca iau de acolo un mostrulet. Mai ales ca acolo e si nepoata mea, cu 5 luni mai mare, care este proiectia lui Titi daca ar sta numai cu ai mei, foarte rasfatata si rautacioasa, inclusiv cu mama ei, dar doar cand sta cu ai mei, ca acasa la ea e ok.
Deci deocamdata ramane la praful din Bucuresti, desi ORL-istul ne-a recomandat macar vara sa il ducem in afara capitalei ca are un fond alergic mostenit, care se manifesta respirator primavara si toamna si ar trebui sa stea la aer curat...Asta e sa traiasca Claritinul si poate cu varsta sa fie mai bine.
Pupici
Mihaela
PS Vecina Noki pe unde esti? Cum stai cu moralul? Hai da un semn.

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Feli avem 4 bucati familii de fini de casatorie si in noiembrie mi se naste si primul finut si apoi in ianuarie-februarie al doilea. Celor 2 perechi de fini de anul asta le-am zis sa faca copii pe rand ca nu se mai poate asa...
Glumesc, toti ne sunt prieteni dragi si nu pot sa faca ei atatia copii cat pot eu sa botez.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, bine ati revenit ! De fete nu ne mai povestesti nimik???
Ionikka, felicitari pentru burtik si sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, voios si frumoooos ca Aron!
Meems, asteptam pozele cu sufletul la gura!

Mihaelutat, esti mortalaaa!

Fetelor, voi de Bic, Simina, mai stiti ceva?

Dordia, felicitari pentru Stef cel vorbaretz si mancaretz!

Soanso ca sa micsorezi sau sa maresti textul te duci sus pe "View" si mergi in jos pe "text size" si alegi dimensiunea dorita!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Noki , multa sanatate bunicii tale! Suntem alaturi de tine si et asteptam inapoi

Lavi , bine ai revenit. Cand plecati in Spania? Mai aveti putin...

Mihaela , o tii intr-o petrecere, poate pui poze sa-ti vedem si noi toaleta de la nunta din Sinaia.. Cu rasfatul stiu cum e si ai mei o rasfata la maxim, degeaba ma agit eu ca aia nu e voie ca ei o tin pe a lor . Multumesc de raspuns la vacante

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

MIHAELUTAT credeam ca-l lasi cateva zile pe acolo...ca sigur a-i lua un mic monstrulet.
eu una inteleg ca bunicii ii iubesc la fel de mult ca si noi si de aia ii lasa sa faca mai ce vor. dar cred ca trebuie sa existe si la ei o limita.
de ex, cand ii zic socrelei sa nu-l mai tina in brate atata ca eu nu voi putea si nu am cum sa ma duc la piata si cu sacose si cu el in brate imi zice: ei...mi-l aduci mie la tara si gata.
adica orice ii zic sa nu-i mai faca, sa-i dea nas ca apoi noi nu ne intelegem cu el, ea are placa pusa: io ma inteleg cu el asa ca daca nu stiti ce sa-i faceti, mi-l aduceti mie.

asta este, acum recunosc ca ma simt f bine cu burtica ca numia alerg dupa vlad, nu-l mai ridic si stiu ca-i merge si lui bine ca altfel...langa fusta mea ramanea.

FELICIA ce ia ili homeopat? inafara de carmaz-ul ala?

va multumesc pentru raspunsurile in leg. cu trimisul lui vlad la tara cand voi naste.
nu stiu inca cum vom face, sa fiu sincera mai bine-mi va fi fara socrela in primele zile.
si daca nu-l trimit pe vlad la ea, e musai sa vina sa ma ajute.

mi-e si frica sa nu fie cum zice CATUTZA sa se simta vlad dat la o parte...cu toate ca as vrea eu cand ies din spital el sa nu fie acasa, deci sa nu ma vada ramanand cu un bb mic si el sa plece.

inca nu stiu, o sa mai vad. cristi o sa-si ia cele 5 zile atunci..o sa mai vedem.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Noi suntem bine, n-am simtit nici o bata pe spinare ca n-am mai scris...

Din nefericire, intru doar sa va salut si sa va urez toate cele bune, sanatate celor cu probleme, am vazut ca si mamicile au, sarcina usoara Ionikai.

As avea enorm de multe de povestit, atata doar ca viata adevarata imi ocupa prea mult timp si energie, ba chiar imi ofera si toata placerea si distractia de care am nevoie, asa incat nu prea mai gasesc energie sa mai scriu pe forum. Cu mult drag insa sper sa ne intalnim pe afara, in oras. Si cum in w/e am inceput sa ne plimbam afara din Bucuresti, poate cine stie ma vad si cu cate una din provincie. Pe rand...

Stefania e cea mai dulce fetita de pe planeta (of course), Bogdan un baiat si jumatate, doar ca mancarea nu prea il mai intereseaza. A inceput sa vorbeasca, e tare fain, ne distram la culme, exerseaza toate cele, verifica daca le stie corect. Ieri m-a strigat in gura mare sa-mi spuna, "mami, tati pish..." si tati radea in cele mai nepotrivite momente.

Am luat decizia buna deocamdata sa nu-l mai duc la gradinita, ne distram minunat impreuna. Stefania din pacate nu va avea acelasi noroc ca el, dar asta este, oricum e tare buna.

Lavi, doar o intrebare am si ma duc, ca am vazut ca ai scris acum, de curand si poate esti in preajma. Pot pune copiii in aceeasi camera noaptea, ori e pericol sa o loveasca ori sa rastoarne patutul? Ca eu nu pot sa-i supraveghez peste noapte.

Sunt in urma cu pozatul, nu prea mai am ce sa va arat... pe ale voastre le-am vazut majoritatea. Ma delectez si cu ele... Va pup si ne mai auzim, macar ca sa va dau de veste ca suntem bine.

Mergi la inceput