Ruj rezistent

Ruj rezistent | Autor: mess0804

Link direct la acest mesaj

Recomandati-mi si mie un ruj rezisten baton (adica nu cum e Max Facctor), daca se poate si putin sclipicios. Acum am L'Oreal Invincible care e OK, dar vreau sa nu-l iau pe acelasi din nou. (ce am gasit cu un luciu fain si chiar ieftin e Rimmel Cooling efect cred, insa rezista vreo juma' de ora la mine)
sugestii, va rog...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vroiam sa ti-l recomand pe cel de la L'Oreal,dar vad ca deja il ai....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

poate te ajuta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75864&SearchTerms=ruj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Io stiam cam asa: daca e lucios, pai nu prea tine (decat asa cum spui tu, juma' de ora) dar iti hidrateaza buzele si iti faci o intrare beton in schimb cele mate, tin mai mult in timp, dar din pacate nu-s asa de... electrizante.
L'Oreal-ul e si "mon amour eternelle" iar parerea mea e ca daca iti place, mai bine nu-l schimbi. Cel putin deocamdata...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Cover Girl. Cred ca-i zice endless kiss, da' nu bag mina in foc, asa ca incerc o descriere exhaustiva :) E lichid, se aplica cu pensula si, de obicei, vine in acelasi ambalaj cu gloss-ul, care e tub nu lichid. Recipientele sint albastru spre albastru indigo (rujul are o fereastra care te lasa sa vezi continutul, gloss-ul nu) si sint cam cit tubul de rimel de lungi. Pe mine o tusha de ruj ma tine si cite-o zi intreaga, ba inca trebuie sa-l dau jos la demachiat!, trebuie doar sa dau cu glos pe deasupra, din cind in cind.
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am vazut pe Euforia parca la Glow o comparatie intre Revlon, L'oreal si Max Factor. Toate rezistente la transfer si garantate pana le stergi cu demachiant. A castigat Max Factor, urmat de Revlon. L'orealul este varza ca am si eu din cel baton cu gloss-ul transparent separat. Nu sunt multumita de el. Am avut Revlon Overtime si mi-a super placut dar mi s-a parut prea putin ruj si am ramas cu gloss-ul. Clar am sa incerc Max Factor in viitor desi e tot lichd. Eu tot baton vroiam si de aia am luat L'oreal dar nu mi-a placut. Eu zic tot din astea 3 firme sa alegi ca Rimmel e buna dar nu stiu cat tine; probabil 30 de minute cum spui tu, deci stai cu rujul si oglinda in mana tot timpul.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

mie L'oreal-ul mi s-a parut bun: e vorba de L'Oreal Invincible Platinum (ruj simplu stralucitor), nu imi plac alea cu glos.
Max Factor au si unul simplu: Lasting Color parca, oare o fi bun de ceva?
o sa raman la L'Oreal daca nu, dar as fi vrut altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ala de la L'Oreal e bun. Si inca unul ar mai fi cel de la Max Factor.
Mai nou ,eu mi-am luat de la Maybelline, rezista pana la 16 ore, garantat: pupici, mancat, spalat pe dinti....am incercat orice si tot sta pe buze.
Apare intr-o cutiuta in care e rujul propriu zis, care odata aplicat pe buze, se usuca in cateva secunde ,insa ramane lipicios,dupa care te dai cu un balsam, aflat, de asemenea , in cutie. rezultatul e bestial. Au mai multe nuante, cu sau faraq sclipici,insa partea proasta e ca nu l-am vazut in Iasi. Eu sunt tot din Iasi, am fost la ai mei in aprilie, l-am cautat peste tot, in Mall,si nu l-am gasit. Mai mult, vanzatoarele se uitau la mine ca la urs cand le-am intrebat de rujul asta.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Cristina1974,
poti sa ne dai un link-ceva cu rujul asta de la Maybelline, ca sa vedem exact despre ce este vorba ?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Cred ca despre asta e vorba: Maybellinne Superstay. (Acum cateva luni cand am plecat din Iasi era sigur in Mall la MonParfum, insa nu l-am incercat.
www.beautyspotcosmetics.co.uk/images/Products/img1540t.jpg" target="_blank">http://www.beautyspotcosmetics.co.uk/images/Products/img1540t.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Recomand si eu Cover Girl. Exact cel de care spuneai tu, Simonna. Imi statea foarte mult pe buze. Mai mult de 12 ore. Garantat.
Ala mi s-a parut cel mai bun. am mai incercat si altele, dar asta a fost the best.
Insa daca nu folosesti si lichidul incolor, ti se cam usuca buzele.
Edit: despre asta vorbesc: http://www.covergirl.com/products/lipcolor/?_requestid=8396196
E in mijloc, ultimul rand, long wear, albastru.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput