Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Adela - eu am dat peste, dar am stiut de unde l-am luat, ca e proaspat... s.a., o cantitate mai mica in comparatie cu restul legumelor... nu a avut nimic.

Ylilimic - mama ce a patit Erik, mai dar e sigur buba dulce? ca buba asta, din ce stiam eu, nu e chiar atat de agresiva... ce doamne iarta-ma chiar asa se intampla... si nu ajunge atata chin hai si varsatul... sper ca leacul babei scris de mine nu a facut mai rau. Daca e pe undeva la "boli infectioase" nu ma mir sa fi luat varsatul de la "un coleg de celula" ca aici la galati asa e sigur... nu separa pe aia cu varsat de cielalti copii cu alte boli tot din domeniul infectioase. Asa ca te duci cu una, te mai umpli si de alta si cand pleci nu-ti mai doresti nimic. Una a facut scandal ca o pusesera cu copil cu varsat, iar ea venisera cu copil cu furuncul cu o complicatie( care nu se transmite). Oricum multa sanatate lui Eric si lu' Marybell multa putere...

bai in sfarsit e bun timpul de scos plodu afara, pana acum nu o scoteam ca era cald... la peste 40 de grade o scoteam doar seara. eri a plouat... asa ca nu a fost bine de plimbarici, azi sant 28 de grade - super bine de plimbaceli toata ziua! Urraaa!

iar plec sa prestez...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

adela bun venit in clubul copiilor zbantuiti!dar gandeste-te ca macar e bine ca ne sterg podelele,ia si tu partea buna situatiei!
eu pe fi-mea nu o ridic,si nici cand o fi mai mare si o cadea nu am de gand sa o ridic sunt o stiu,dar sa invete sa se ridice!

mira m-a cam dezamagit piscina de 130 de euro...pai ce face nene ala de banii aia?ca asa pot sa fac si eu la mine in cada

ma duc ca am de

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

gabi - lasa-ma fata ca ai dreptate... asta mica imi face parchetul luci... si gresia, dar o sa faca si poteci pe ele, ca are un traseu anume care mereu duce spre ... oglinda mare de la intrare unde sta ea in picioare si se vede in toata frumusetea si tipa si mai da si cum un cap in ea, ca doar vrea sa calce dincolo de oglinda. Dimineata sta doar la usa... asteapta bona, cam de o saptamana tot observ cum isi cara ea osul(cu tot cu oasele mele batrane care nu suporta atata pozitia asta indoita) acolo la usa si asteapta... incepe sa inteleaga! Apoi sta la oglinda si daca se satura mai vrea si la masina de spalat, care daca nu merge - nu e interesanta. Op uitai - mai e si cuptorul(de sub aragaz) care are usa de geam tonat si se vede ca in oglinda...

aseara am avut parte de scandal... a venit taso cu un pisoi mic care e in fata scarii cresut... si cand a vazut ca ea nu manifesta nici o emotie (ca ea e satula de jucarii miscatoare) a dat sa scoata pisicul din casa...ei, aici Diana a crezut ca el pleaca de acasa... a deschis o gura, o sirena de ambulanta de nu a inteles el cu ce a gresit... sa inteleg ca acum o sa inceapa scandalurile de cate ori plec de acasa?

Mergi la inceput

mi-a dat mesaj daconst ca e bine acasa, nu are copil ca sta cu mama ei si toata lumea si a zis sa va salut din partea ei... cica e bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Marybell multa, multa sanatate lui Erik. Sa dea Dumnezeu sa iesiti repede din spital.

Mirandolina foarte...adevarata legenda asta, din pacate...
Daconst cum fata nu ai copil? O fi bine de tine?

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetele, iar m-am fofilat si am iesi tarziu la apel... rusine sa-mi fie!

LILISOR, bine ca ai reusit sa deschizi discutia cu Madalina, ai sa vezi ca lucrurile vor intra pe un fagas normal. Stau si ma intreb cum a putut rabda fata asta atatea luni cu copilasul bolnav, puteau macar sa-i spuna "doamna, mai mult de atat nu putem, duceti-l in strainatate", nu sa-l tina ca pe un cobai legat de perfuzii. Am vazut si subiectul nou, cred ca moderatorii nu te vor lasa multa vreme acolo, s-a creat deja un precedent si nu le convine, chiar si pentru Sonia au cerut mutarea subiectului la umanitare. Parerea mea este sa le contactezi direct pe fetele care s-au oferit sa o ajute si pe Kay.

Am vorbit cu MARYBELL la telefon, Erik a facut si varicela, desi Mary il alapteaza, pe fondul organismului slabit de Impetigo a facut-o si pe asta. Saracul, are bubite peste tot, unele de-un fel alaturate celor de alt fel, e o ghicitoare sa le deosebesti. Am sfatuit-o sa lase marea pana cel putin peste trei saptamani, bolile astea slabesc organismul si-l fac si mai expus la alte boli. Cu varicela este intr-a treia zi, probabil pe sambata va incepe sa se amelioreze vazand cu ochii. Aveti si voi grija, cand va duceti la rude, nu lasati pe nimeni sa pupe copiii, eu am oroare de prostul obicei al pupatului pe maini, mai ales ca la varsta asta bebeii stau cu mainile in gurita toata ziua. O bacterie care poate fi doar "plimbata" de colo-colo de un adult poate face ravagii la un bebelus, asa ca mai bine faceti pe nebunele decat sa riscati.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Era sa uit, LILISOR, multumesc pentru apel si sms, citisem pe forum ca ar trebui s-o sun pe Mary si am cautat in tabelul de numere de telefon dar degeaba. Telefonul ramasese in geanta, in masina, de asta nu am auzit cand m-ai sunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lilisorule, poti sa iei legatura urgent cu Marybell?? spune-i sa ceara NEAPARAT doctorului sa-l testeze pe Erik pentru "staph MRSA", stie doctorul ce-i asta! adica sper ca stie, auzi la el, alea sunt bube de varsat de vant???
uite aici:
http://www.mayoclinic.com/health/mrsa/DS00735/DSECTION=2

sanatate lui Erikut si pupici pentru Marybell!

nu mai stiu cine zicea ca da lapte de vaca la copil la 9 luni si nu am timp sa recitesc din urma si nici sa caut acuma linkuri, dar poate se rasgandeste mamica respectiva si incepe cu laptele din comert dupa 1 an. hai ca am gasit repede:
http://www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/cowsmilkexpert/

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

CONCHITA, nu sari, peste infectia cu stafilococ care i-a cauzat Impetigo, Erik a facut si varicela, Mary mi-a spus ca mai erau copii bolnavi in zona, asa ca nu era mare lucru sa o ia, pe un fond deja slabit de prima boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Offff ce rau imi pare ca e asa bolnav Erik. Saracuta Marybell trebuie sa fie amarata rau. Sa dea Domnul sa se faca bine repede. Ne gandim cu drag la voi!

Gabi, iti dai seama ca am vrut sa zic 7 luni. Era inainte de cafea.

Pupici

Mergi la inceput