Discutiile in contradictoriu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Un forum e... virtual... Discutziile in contradictoriu pe forum... pot sa le vad si sa particip, sa le vad si sa nici nu le iau in seama sau chiar sa nici nu vreau sa le vad... Deci, daca ceva nu-mi convine sau pur-si-simplu nu am chef sa ma bag... citesc, dau din umeri - sunt de acord sau nu - si trec mai departe... Sunt f multzi "bagatori de seama" care nu numai ca nu participa constructiv dar si baga hara... da' asta e... un forum public... Cand nu-tzi place ai un butonas in forma de x in partea dr sus a ecranului si... itzi vezi mai departe de viatza ta...
Un subiect e fain cand oamenii vin cu argumente documentate - atunci e interesant... cand vorbesc doar ca sa se afle in treaba si plaseaza rautatzi... deja e un non-sens.
O zii faina sa avetzi!

Lorelai
Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

lorelaim: da este cel mai simplu apesi pe butonas si ai rezolvat.

Numai ca nu este chiar asa.

Acest forum este un loc virtual, public, citit de persoane care au diferite varste - am vazut chiar si fetite de 13 ani - incepand de la mamici abia iesite din adolesecenta la femei mature.

Nu toate aceste persoane au dezvoltat simtul raspunderii sau discernamantul.

Eu, tu, noi, voi apasam pe X dar raman ceilalti care ce vad? Ce inteleg? Si ceea ce este mai grav: Ce copiaza? Ce model de viata isi aleg?

Pentru ca noi aici, in primul rand trebuie sa fim exemple. Exemple pentru acele persoane cu caracter in formare care oscileaza intre bine si rau.

Noi trebuie sa fim indrumatoare pentru cei care uneori ratacesc drumul si au nevoie de o mana de ajutor.

Noi trebuie sa fim responsabile pentru cei care ne citesc si-si aleg modelele dintre noi.

S-ar putea ca, fara sa vrem, sa fim percepute, ca formatoare de opinii si atunci ne sta in fata o mare responsabilitate.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Viviana - - da tu scri fain si cu judecata (si da sunt multe pers pe acest forum care scriu documentat si la obiect) - intr-u totul de-acord cu tine... Din pacate insa mai sunt si cei care "ataca" - NU raspund la un subiect... fara macar sa aiba niste argumente pt ceea ce spun... si atunci nici macar nu simpt nevoia sa mai raspund...
Numai bine si multa sanatate itzi doresc!

Lorelai
Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Mi se pare normal sa existe dezbateri, deci sunt de acord cu discutiile in contradictoriu atat timp cat participantii nu se jignesc.

"Exista o infinitate de moduri in care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Cand se iveste o discutie in contradictoriu, in foarte putine cazuri cineva cedeaza , altfel spus e convins de altcineva, in general...doar miroase a neuroni incalziti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Citeodata discutiile in contradictoriu sint constructive.....am spus ,citeodata.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput