Discutiile in contradictoriu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Mie nu-mi plac certurile. De fapt, cand ma cert cu cineva, sau asist la o cearta dintre doua persoane, tremur. Pe bune. Incep sa tremur. Poate e din cauza copilariei.....cine stie.....urasc certurile.
Trebuie sa accepti ca nu toti gandesc ca tine, ca nu toti pot fi ca tine.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Nu am nimic impotriva discutiilor in contradictoriu,dar de aici pana la a ataca interlocutorul,a-l jigni,si chiar a folosii tonuri rautacioase,etc.........cu asta nu sunt de acord.

Sunt de parere ca noi oamenii avem capacitatea de a aceepta ca fiecare persoana are o mentalitate proprie,ideile si convingerile mele pot fi si ale altora s-au din contra.........nimeni sa nu fie de acord cu ele.Asta nu inseamna ca cei care au un punct de vedere diferit de al meu,sunt prosti,nesimtiti,s-au mai stiu eu cum,.........asa cum, de altfel nici eu nu accept sa fiu catalogata astfel, daca nu sunt de acord cu ideile celorlalte persoane cu care port o discutie.

In concluzie.........sunt de acord cu discutiile contradictorii, atata timp cat nu ne pierdem pe drum cei 7 ani de acasa,si nu iutam ca trebuie sa respectam, ca sa fim respectati la randul nostru.

Si acum va dau la toate fetele cate o floricica in semn de pace

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allbinutza spune:

Si eu sunt de acord cu discutiile in contradictoriu,ca doar nu putem fi toti de aceeasi parere dar asta nu inseamna sa ne luam la un moment dat la bataie sau sa ne jignim inrte noi ca doara suntem oameni civilizati.Fiecare isi spune parerea iar daca nu ne convine mergem mai departe si la revedere.

Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

depinde ce-nseamna totusi discutia in contradictoriu... ca uneori , chiar si virtual, devine cearta in toata regula. unii gasesc de cuviinta sa se creada superiori altora... jignesc, arunca vorbe aiurea-n tramvai... fara chiar sa verifice situatia, conjunctura etc...

daca si virtual am inceput sa ne certam... nu mai stiu ce sa mai zic. toata lumea a observat asta ... cred ca trebuie sa ne acordam credit unul altuia.. mai des...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Da fiindca tot ati vorbit despre discutiile in contradictoriu am o intrebare pentru voi.
Cit de usor cedati la o discutie in contradictoriu?
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Cedez in momentul in care argumentele interlocutorilor imi dau de gindit. Le trec prin prisma ratiunii si, daca au dreptate, nu ma sfiiesc sa recunosc.

Nimeni nu detine adevarul absolut.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu sunt de acord cu discutiile in contradictoriu pt ca de foarte multe ori sunt constructive si te ajuta,ai de unde sa tragi niste concluzii daca ai nevoie de ajutor.Nu imi place atunci cand totul se sfarseste cu cearta,jigniri si cu luare peste picior,mistouri.O glumita care sa faci atmosfera altfel chiar daca este un subiect mai trist nu strica...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu sunt de acord cu discutiile in contradictoriu pt ca de foarte multe ori sunt constructive si te ajuta,ai de unde sa tragi niste concluzii daca ai nevoie de ajutor.Nu imi place atunci cand totul se sfarseste cu cearta,jigniri si cu luare peste picior,mistouri.O glumita care sa faci atmosfera altfel chiar daca este un subiect mai trist nu strica...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Iuliana in primul rind vreau sa -ti spun ca mi-a placut foarte mult ceea ce ai pus la semnatura ta.E atit de avdevarattt doamne.Am pus-o din cind in cind si eu la statusul de la messenger..ca tare as vrea sa citeasca ''cineva'' si sa se simta ca ii e adresata.
Cit despre discutiile in contradictoriu merg pina in pinzele albe daca stiu ca am dreptate si daca am cu cine sa discut.Si cedez la fel cum a spus si theiuta doar daca vad ca totusi interlocutorul are dreptate.Si nu mi-e rusine si recunosc atunci cind gresesc.Singura chestie cu care inca mai lupt e ca in secunda in care am fost dezamagita sau jignita sau acuzata de cineva pe nedrept , nu iert.Stiu ca e omenesc sa ierti dar eu nu pot.Nu ca sint ranchiunoasa dar mi se ia de acea persoana si nu ma poate face nimeni si nimic sa iert cu atit mai mult sa uit.Nu imi place sa ma razbun...dar nici nu refuz o ''oferta'' de a plati cu aceeasi moneda daca va mai fi cazul.Asta sint .Am stat de multe ori si m-am gindit daca e bine.Multi mi-au spus ca nu e , si o stiu si eu dar..din pacate nu ma pot schimba si nici nu vreau momentan.Am luat-o de prea multe ori ca sa fiu indulgenta.
Voi?Cum sinteti?
Numai bine,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Pai daca am fi pe aceasi lungime de unda cum ar fi?Cum ar fi sa fim cu totii de acord in toate conversatiile?Ce ar fi pace si armonie?Nu cred..cred ca ar fi plictiseala..nu ai mai invata nimic de la celalat si tot asa.Fiecare isi impune punctul de vedere pentru ca suntem diferiti.O conversatie in condradictoriu nu inseamna cearta,jigniri...ci inseamna ati impune punctul tau de vedere,ceea ce mi se pare foarte normal.

Irina lui Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien

Mergi la inceput