*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa comanzi in primele zile de reduceri.
Atunci sunt si cele mai mari reduceri, gasesti si mai multe produse/culori. Acum e ce a mai ramas si e diferenta destul de mare la unele produse fata de primele zile de reduceri.

Asa ca pt ianuarie bag bani pe card din timp si urmaresc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cata...mai e mult pana in ianuarie...si o sa mai bagi multi bani pe card pana atunci...parca vad.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Sambata am scris pe site si am intrebat de ce imi apare chestia aia cu American Express.Apar acolo ca si client nou:nume diferit,mail diferit,adresa postala diferita (livrare in provincie) si nr de card nou-noutz.
Ia cititi aici ce raspuns am primit (si nu e semnat de Sabine!!!):

"Bonjour Mme ...,

Dear Madam,
I regret to inform you that we send no more parcels to Roumania. I suppose the order you placed on 25th of July will be cancelled.
I advice you to place no more orders on the French La Redoute website. Otherwise, if the order should be booked and sent, we will not reimburse you anymore if the parcel is lost.
Thank you for your understanding.

Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr"

Ei?Ce ziceti de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

V-am zis ca le aparem dupa IP si vad cate conturi avem,altfel cum sa zica ca te sfatuise sa nu mai comanzi pe LR,daca erai un client nou-nout

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

crantz, jasmine. cred ca au hotarat sa ignore orice pb cu romania si gata. dak e totu ok, merge. dak nu ajunge un colet, iti da banii inapoi si-ti zice sa nu mai comanzi ca nu-ti mai dau bani inapoi - e pe riscul tau.
daca apar orice alt fel de pb, iti livreaza chestia cu "we don't deliver anymore in your country"
PS io am dat o comanda azi si a mers bine-mersi

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Ce comanda din 25?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Christine e Sabine sub acoperire?
Despre codul minune am vazut si io pe un forum francez, probabil si ele sperau. Eu mai sper...

Mergi la inceput

Fetelor, aveti grija ca de comenzile anulate nu va anunta nimeni! Eu asa am patit cu Sabine cand mi-a anulat unele dintre comenzile sub 10 euro. Vreo 3 mi le-a trimis, vreo 3 mi le-a anulat. Doar de una m-a anuntat. In schimb va dati seama ca au fost anulate ca va baga banii la loc pe card...da asta dureaza si la nivel de 1 luna.
Edit: comenzile mele anulate apar si acum la suivi, in curs de preparare... (si au fost date prin febr-martie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Fetelor, eu sunt chiar ingrijorata. Chiar n-a primit nimeni comenzi din 11 Iulie? Sunt totusi trei saptamani de atunci. Eu pana acum am primit toate coletele in doua sapatamani sau chiar mai repede. Daca au anulat astia comenzile? M-am uitat acum la suivi si vad ca astept 6 comenzi : din 12,14,18,23,24,26 iulie, total 275 E

Croco

Mergi la inceput

Eu am o singura comanda din 27.07 dar asta mai dureaza... Sunt curioasa ce zic fetele...

Mergi la inceput