*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Les Aubaines: SOLDES MONSTRES

Offre valable du 17/07/2007 au 07/08/2007 inclus, jusqu'à -80% de réduction sur une sélection d'articles, uniquement sur lesaubaines.fr. non cumulable avec une autre offre.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

In cazul asta, maine incepe ultima saptamana de solduri...
Nu spun asta ca sa va mai fierb inca o zi in asteptarea codului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

quote:
Originally posted by claujro

Cine si unde a vazut ca pe 31 apare codul????? As vrea si eu sa citesc. Am cautat pe forumul frantuzesc da nu am gasit...

Parca aissa!Scuze,daca gresesc!

Nu, sigur nu eu am zis de codul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

quote:

Cine si unde a vazut ca pe 31 apare codul????? As vrea si eu sa citesc. Am cautat pe forumul frantuzesc da nu am gasit...

Clau, eu am vazut. Jur! Doar ca acum nu mai gasesc. Si vorbea chiar de codul ala, dar nu mai stiu pe ce subiect. Intreba cineva de 3 éme démarque. Si o fata i-a raspuns ca nu exista asa ceva pe LR dar ca de obicei cu o saptamana inainte de terminarea perioadei de solduri apare un cod care reduce cu 50%. Si tot acolo se spunea si ca soldurile se incheie pe 7 august parca. Intre timp insa a aparaut si a treia reducere (care de fapt pare o crestere) asa ca nu stiu ce sa-ti zic....

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

M-ati facut curioasa si am cautat, din cate realizeze eu prima mentiune a facut-o Viairo aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103974&whichpage=14

Mergi la inceput

Offffffffff! Acum trebuie sa asteptam pana maine.

Eu imi amintesc ca am nimerit pe LR in ultimele 4-5 zile de reduceri si era codul asta afisat la Aubaines. Ce a fost inainte, cate etape de reduceri, habar nu am... Totusi, ganditi-va ca au fff produse la Aubaines si trebuie sa scape de ele cumva, ma gandesc ca reducandu-le la 50% tot mai gasesc niste clienti, desi in primele zile de soldari au fost f ieftine, nu stiu daca cu cod cu tot, mai ajung la pragul ala de jos... Asa e! O sa vedem maine ce va fi. Oricum, suntem atatea cu ochii pe LR.

Eu nu m-am lamurit care e geanta aia, da promit ca 32 de euro nu dau pe ea, asa ca puteti sa mi-o aratati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Eu zic ca nu se va repeta povestea din iarna si ca nu va mai aparea nici un cod de reducere 50%. Cam asta cred ca a fost perioada soldurilor de vara LR si cu aceasta strategie a dezamagit multi clienti (dupa cum citeam azi pe forumul francez...).De exemplu aceasta bluza http://www.laredoute.fr/vente-la-chemisette-manches-courtes-cacharel.aspx?productid=324100460&documentid=321407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0 la prima demarca era 7.47 euro, la a 2a 25 euro si acum, la a3a, 49 euro! la fel s-a intamplat cu un costum de baie pe care l-a cumparat Aissa si pe care il vroiam si eu si acum costa in jur de 45 euro in conditiile in care la inceput era 11 e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Asa cred si eu ca nu mai apare niciun cod ,daca mai e doar o saptamana de soldari.Data trecuta codul respectiv a stat o perioada mult mai lunga pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:

Offffffffff! Acum trebuie sa asteptam pana maine.

Eu imi amintesc ca am nimerit pe LR in ultimele 4-5 zile de reduceri si era codul asta afisat la Aubaines. Ce a fost inainte, cate etape de reduceri, habar nu am... Totusi, ganditi-va ca au fff produse la Aubaines si trebuie sa scape de ele cumva, ma gandesc ca reducandu-le la 50% tot mai gasesc niste clienti, desi in primele zile de soldari au fost f ieftine, nu stiu daca cu cod cu tot, mai ajung la pragul ala de jos... Asa e! O sa vedem maine ce va fi. Oricum, suntem atatea cu ochii pe LR.

Eu nu m-am lamurit care e geanta aia, da promit ca 32 de euro nu dau pe ea, asa ca puteti sa mi-o aratati...

Uite-te un pic in urma,si- a editat mesajul si a dat si link.

Mergi la inceput

Lorenza, multumesc! Nu am mai recitit din urma si nu am stiut ca a editat punand linkul... Ma duc sa ma uit!
Edit: am vazut-o...nu ma bag. Din partea mea, stati linistite nu va fac concurenta la "posetutza".

Mergi la inceput