*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ieri dupa ce am primit raspunsul ala am dat reply si am intrebat
" Should I understand that you don't accept new clients from Romania?"

acum am primit raspunsul asta:
"Dear Madam,
We stopped sending parcels to Romania because too much parcels never arrive at destination.
Thank you for your understanding."

E semnat tot de acea Christine.

Ei?Cum putem sa stim daca o comanda e deja anulata si noi o asteptam degeaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Bey, eu sunt stresata ca nu mai apare nici un aviz. Incep sa ma conving ca au sistat livrarile in Romania. Spuneti-mi si mie, cele care au cerut rambursarea in cont, cum ati facut? V-ati deschis cont special in valuta sau in lei? Cont curent sau de care?

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicia
Mai trebuie sa fac o comanda si din Solution Maison? Sau, daca bag unul din codurile astea, nu mai trebuie si asa ceva?

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai care are internet banking sa verifice daca i-au pus banii inapoi in cont? Asta ca sa verificam daca intr-adevar nu mai primim coletele.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Bai care are internet banking sa verifice daca i-au pus banii inapoi in cont? Asta ca sa verificam daca intr-adevar nu mai primim coletele.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

fix la asta ma gandeam si eu acum...dar stai asa ca sun io acu la raiffeisen direct si aflu daca mi-au bagat banii inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Sint cu sufletul la gura, astept sa vad ce ii spun lui Nushu de la banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai fetelor, calm. or fi ei francezi, da' nu s-ar complica sa trimita bani inapoi cand pot sa blocheze comenzile pt. romania foarte simplu, scotand romania din lista de tari si gata. dureaza 1 minut.
a.... si eu am vo 4 comenzi si nu mi-au pus banii inapoi pt niciuna (cm veche din 6 iulie)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am verificat cardul cu care am platit comanda din 11 si e gol, nu am bani pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

deci fetelor stati linistitebanii mei sunt luati din cont pe data de 17iulie 117euro si nu-s veniti inapoi

daca era ceva de atunci se intorceau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Noi am renuntat sa mai comandam fiindca atunci cand ajung la zoan cu plata indiferent de pe ce cont (am creat vreo 4 : mama, taata, soacra-mea si eu..) si obtineam acelasi raspuns :"nu se mai poate plati cu cardul"..apoi pe mailuri sosea mesajul standard cum ca" banii de pe card nu s-au luat fiindca nu se mai fac comenzi in romania"
Deci..eu zic sa nu va mai chinuiti.. si sa cautam alte site-uri cu reduceri!!!!

Mergi la inceput