*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 17
maria_alexia spune:
Si eu sunt de aceeasi parere, ca e un mit asta cu apasatul unei taste cand bagi codul. Dovada: faptul ca unele dintre voi jurati ca trebuie apasat Shift, altele Ctrl ![]()
Laura Ioana spune:
Am citit ghidul, dar tot parca sunt nesigura! E prima data cand fac comanda on line si vreau sa profit de tot ce se poate
Deci daca comand un produs tallissime mai trebuie sa bag un cod ca sa-mi scada nush ce sau e automata chestia?
Sa va spun ce scrie la mine in cos:
Montant de ma commande: 111 E
Remise offre spéciale: -42 E
Détaxe: -11,39 E.
Nu cunosc limba franceza, decat nivel cls a II-a. Deci ce vrea sa fie asta? Comanda mea e de 64,11 E.
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
ELTEKA spune:
Felicia,
ce cadouri ai primit la codul ala de scuze pentru probleme tehnice?
Lorenza, Ella,
Multumesc de raspunsuri saptamana trecuta. Ma prinsesem eu ca ala e mesaj standard, insa voiam sa verific daca e adevarat, ca zice:
Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis. (veti prevenit prin e-mail in momentul expedierii comenzii Dvs)
Ori la mine la Suivi de comanda, tot asa sta mesajul, "in pregatire". Va sa zica ramane asa si dupa ce-l trimit? Ce aiureala...
Intre timp soacra-mea a plecat in concediu...Sper sa mi-l tina la posta... Dar daca as sti ca n-a ajuns, n-as mai risca o comanda, desi chestiile de sport sunt frumoase, Ella
. Din pacate la numarul meu nu mai e short din ala cu talie elastica, imi placea...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
ionela-roxana spune:
52094 asta e codul de genti verzi?La mine nu merge.....
Daca nu e asta care este ?
poohy spune:
Elteka, sa iti zic din experienta proprie:
Mie imi apareau comenzile "in pregatire" si la o saptamana dupa ce imi ajunsesera. Nu am primit nici un mail in care sa ma anunte ca au fost trimise. Bine, eu am facut 2 comenzi una dupa alta cu rochite pentru Manu :) Alte comenzi nu am facut asa ca nu am experienta va laredoute :). La posta mi s-a zis ca se tin plicurile cam o luna
Am intrat si eu aici ca ochisem niste chestii de iarna pentru gargarita si am auzit de faimosul cod de 50% reducere. Dar se pare ca nu e, si atunci astept pana la iarna :)
Anca
de
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Manu 
asa cresc eu
felicia74 spune:
53031, 52965, 52094, 52884,52957,52965, 38261 - (taillissime) - FDP 0+set genti verzi
elteka eu am primit cod care oferea un set de tacamuri din plastic, ptr picnic si FDP 0. Nu l-am folosit.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Laura, 17 euro e cam mult, noi ne-am invatat la ieftinaciuni. Nu stiu ce sa-ti zic. Scuze ca nu am raspuns mai devreme, am fost cu Andreea la o cafea si acum fug la Giulesti cu fina sa o vada un medic ( azi a facut 40 de saptamani). Revin mai pe dupa-amiaza.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Laura Ioana spune:
Felicia, zau ca nu pricep!
De ce-s asa multe coduri? Aleg unul? Bag unul din codurile astea si comand si un produs taillissime si am fdp 0 si setul de genti? Sau? (deja mi-am ales un produs taillissim).
Clau
M-au luat emotiile cand ai spus ca fina ta are deja 40 de saptamani! Nastere usoara si copilas sanatos! Azi am implinit 18 saptamani, dar m-am prins cu redoutitul si nu mi-am schimbat semnatura
Multi pupici Andreei si Theei
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
felicia74 spune:
Da, bagi doar unul, pe rand
. Vezi care merge.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ionela-roxana spune:
Trimis comanda.Am ales primul cod dar nu mi-a dat fdp 0 cu un maieu tallisime si am renuntat.Nu mai imi placea nimik pana in 6 E sa merite sa am fdp 0.
Asa dar am trimis comanda cu taxa transport 6 si gentile verzi cadou.
Merci pt coduri.