Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
lizzy spune:
quote:
Originally posted by chris80
am draci cu astia care imi renoveaza apartamentul. teoretic de azi intra in perioada de 2 saptamani de prelungiri si au inceput sa dea rasol, mai precis parchetul nu e la acelasi nivel cu gresia. s-a infuriat si alex, care e mai pasnic de fel si nu reusesc decat rar sa il scot din pepeni, desi eu am talenut in general la chestia asta, si acum il suna pe directorul firmei sa discute. sunt curioasa ce pisici se poate face in situatia asta.
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
io vad 2 variante, acuma depinde care e mai jos si care e mai sus:
1. accepti ce ti-au facut si pui o trecere la nivel in panta (am vazut si la praktiker, deci clar se poate si arata ok)
2. faci scandal, ii pui sa ridice parchetul (sper ca se poate fara sa-l deterioreze), sa ridice/coboare nivelul camerei - nu stiu daca se poate; exclud sa sparga gresia... ca sigur nu ti-o cumpara inapoi...
aaa... si mai e varianta 1a - ceri reducere la devizul final ca s-au facut de cacao...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
aelita spune:
chris-explica-mi in detaliu in ce stadiu e apartamentul,si incerc sa iti dau vreo solutie.
sau macar sa stii ce sa le spui.
eventual baga neshte poze si iti zic ce e de facut .
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Rugati-va pt Sonia
S.
Donia spune:
Salut!
AMR 4 zile!
V-am pupat!
P.S. danutz, n-am apucat decat sa citesc ca vine iar barza... Sper din suflet sa fie bine! 
Am o prietena care a aramas gravida cu bebe 3 la 3 luni dupa ce l-a nascut pe bebe 2 si totul a fost bine (a fost a treia cezariana).
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
quote:membru senior
Originally posted by Donia
Salut!
AMR 4 zile!
V-am pupat!
P.S. danutz, n-am apucat decat sa citesc ca vine iar barza... Sper din suflet sa fie bine!
Am o prietena care a aramas gravida cu bebe 3 la 3 luni dupa ce l-a nascut pe bebe 2 si totul a fost bine (a fost a treia cezariana).
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
4 stelutze
sa ne traiesti 
pun si eu poze acusica
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Laura13 spune:
donia ai 4 stelute!!! 

salutari mamici!
sunt absolut terminata, dupa ce ca s-a trezit la 6.30, a dormit azi toata ziua 2h, in 3 repriza, el care dormea numai la pranz 2h1/2 si inca 1h in alte 2 reprize. toata ziua a vrut numai in brate, daca stateam pe canapea se tara langa mine si intindea manutele sa il iau in brate, daca nu il luam plangea. daca ma asezam jos langa el se catara pe mine pana il luam in brate. si asa toata ziua. cu maraiala de rigoare pt ca era fffff obosit. am simtit pt prima data ca o iau razna. iar daca incercam sa il culc in brate, numai cand il culcam pe brate urla. sper seara se apuca de urlat si daca intram in dormitor, cred ca stie ca acolo se doarme
am depus si eu niste banuti pt sonia, abia azi am ajuns la banca. am vazut ca azi pleaca, sa dea DD sa se intoarca sanatosa! nu stiu cum am putea convinge lumea ca povestea e adevarata, sfatul dianeirus mi se pare ok, sa sune lumea la spital.
vroiam sa mai zic dar nu mai am putere ma duc sa dorm
va pup, o noapte usoara
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Adevarul e ca imi place cum imi sta cu stele albastre
. Hai la baut neamule, ca am bagat niste Pinot Noir de Murflatar la butoi.
Ah, ce-as mai sta la taclale, dar ma ia sotul de cosite daca mai zabovesc pe forum.
Pupici si ma antrenez sa revin full-time.
Laura13 spune:
a! si pt ca m-am suparat pe dani azi si m-am simtit tare vinovata am intrat si in ultimele economii si i-am luat 3 jucarele, o masinuta, un delfin pt baita si un ciocan fffff moale la un capat si cu tesatura la celalalt capat care canta in vreo 10 feluri. fff faine
va pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
Dianocica-
Donia-iti sta f bine cu stelutele albastre 
Laura-vrem poze cu noile jucarii ![]()
azi Antonia mi-a intins nervii la maxim
maraiala non stop
mi-a iesit 1 fir de par alb l-am si vazut 
fug la somnic ca sunt obosita 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
aelita spune:
vreau sa-mi colorez si eu numele,ca am neshte puncte si nu am ce face cu ele,fo' patru mioace..
fetele care s-au colorat,vad ca la unele e rosu intens,ca la dia si bamboleta si as vrea mai sters cum are ALEXANDRA si mai era cineva..
e dupa STRENGHT ala ?? la 5 e prea intens??
cam la cat ar merge sa fie mai sters?
vad ca exista doar SUBMIT si CANCEL,nu pot sa vad cum iese treaba !
as fi vrut sa vad cum ies culorile,sa pot alege..
doar daca imi pun bentita pe cap,sa stiu daca o pun portocalie sau nu !![]()
sa mearga cu pantofii.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Rugati-va pt Sonia
S.
dianocica spune:
Poze de la botez
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.