Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetele,am vorbit cu un prieten si i-am prezentat cazul Soniei,a intrebat doar daa eu stiu ca e adevarat..normal sa intrebe.toti intreaba.
el vrea sa dea 2-300 de euro pt Sonia,si ma simt datoare sa ii dau detalii .
el va mai da mai departe la firma lui..dar trebuia sa ne organizam cumva mai bine .eu mare lucru nu stiu ce sa spun.

cum se verifica datele,pt cei care sunt din afara formumui si nu stiu cine e Sonia?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Rugati-va pt Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mesaj postat de mayaione: Am vorbit cu Kay, o sa afisam suma stransa pana acum pe site, e vorba de 7240 euro. Nu a avut timp sa afiseze si extrasul de cont, a fost toata ziua dupa acte etc. Important este ca Sonia in seara asta pleaca spre Germania. Sa dea Domnul sa ajugna cu bine si sa se faca bine. O asteptam sanatoasa!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

in afara actelor medicale scanate deja si existente pe http://www.helpsonia.com/acte-medicale, nu stiu daca se poate verifica altfel; eventual sa se faca niste copii legalizate dupa ele? si astea sa le fie trimise celor care sunt dispusi sa dea o suma mai mare? nu stiu, zic si eu...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nu pot sa cred ca azi serbam printesele antonia si crinutza . e...crinutza serbeaza cu taticul ei..mare petrecere tre sa fie azi....
danutz la grea incercare sunteti pusi voi...eu zic sa nu iei in calcul nici o secunda partea financiara. taie un cumnat trantor de pe lista si pune in loc un bb fantastic. daca sanatatea iti permite. eu iti trimit totusi o majoreta sa ti ridice moralul si sa te ajute sa vezi partea buna a lucrurilor.
roxanica aseara ma chinuiam de zor sa ti explic ce nasol e si cu surplusul de greutate da' la 00.00 fix a picat netul (din cauza ca nu era platit, oare? ) si mi e lene sa reiau... da' nu ratez eu ocazia sa pun un bici..revin cu detalii diseara...
donia pe unde sunteti? cand revii full-time?

felicitari pt dintzosii zilei

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aelita
altceva decat sa sune la muenchen la spital sa li se confirme diagnosticul si faptul ca tocmai o interneaza pt prima operatie... altceva nu-mi vine in minte...
exista nr de telefon de la spital, il caut la subiectul soniei, daca crezi ca te ajuta...

nu stiu daca pt cei straini are vreo valoarea legalizarea romaneasca la un notar...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

atunci tradusa in engleza de un traducator autorizat+legalizare de semnatura a traducatorului la notar+nr de tel de la spitalul unde se opereaza, desi, vorba ta, e mai simplu si mai credibil sa ia direct legatura cu ei

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

ar trebui vorbit cu un moderator..ei au experienta in asa ceva..

prietenul asta va trimte la firma lui,sia colo nu e nici un roman,si ammai trimis altor prieteni,astept sa imi raspunda..la fel,vor da la straini aczul..si ma gandesc ca trebuie sa le para adevarat,ca ei nu stiu ce stim noi aici pe forum.
noi o cunoastem,stim,dar cei din afara nu stiu.

si ma gandesc ca multi nu intreaba,pur si simplu trec peste caz ,gandindu-se ca o fi nu o fi adevarat..si sa facem cumva sa le luam indoiala asta din start ! ca poate nu toti intreaba,poate unii deja sterg mailul...

sa facem cumva ...

fetelor,luminatelor,care mai aveti experienta in asemenea cazuri,sau care ia legatura cu un moderator ???

hai,o fata mai tupeista asa .

ca a plecat danuta.

Rugati-va pt Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aelita,
din pacate... nu cred ca un moderator ne poate ajuta in acest sens.
si ei sunt straini si susceptibili de frauda in ochii celor care nu folosesc forumul acesta.

mai mult decat documentele medicale, contactele mamei (nr de telefon) si datele spitalului nu prea avem. eu una daca as vrea sa donez o suma mare as verifica direct spitalul. as lua de pe net nr de tel al spitalului, as intreba de dr. x (cel care se ocupa de sonia) si l-as intreba clar daca are in tratament o fetita din romania, cu ce probleme, etc - i-as spune ca doresc aceste detalii pt ca intentionez sa fac o donatie si vreau sa ma asigur ca nu e story... asa as face eu...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

am draci cu astia care imi renoveaza apartamentul. teoretic de azi intra in perioada de 2 saptamani de prelungiri si au inceput sa dea rasol, mai precis parchetul nu e la acelasi nivel cu gresia. s-a infuriat si alex, care e mai pasnic de fel si nu reusesc decat rar sa il scot din pepeni, desi eu am talenut in general la chestia asta, si acum il suna pe directorul firmei sa discute. sunt curioasa ce pisici se poate face in situatia asta.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

da,macar mi-ati dat idei.pt ca eu,atunci acnd ma intreaba,mai mult decat sa le dau cuvantul meu si siteul nu pot.
dar sunt oameni pe care de acum nu ii voi mai cunoaste,si sper sa doneze,cand vor citi cazul,si vreau sa li se puna pe masa direct problema cum se poate verifica.

nu neaparat pt sume mari,dar si pt mici,conteaza oricat !!!!

sa ne mobilizam toate,si 5 euro conteaza!

multa lume se gandeste ca daca nu au sume mari,nu doneaza.
sume mici,oricat !!!

of...mie imi merge atat de greu calculatorul si abia intru in site,de-auia prefer sa iau informatii de aici de la voi,ca sa le spun unde sa caute...cum sa s eintereseze..eu nu am citit tot siteul ca sa ii directionez repede.
si acum nu imi intra pagina.

spre exemplu sunt persoane care ma intreaba ca numele de la cont nu corespunde cu numele familiei..
trebuie sa dau explicatii pe care multe nu le cunosc nici eu.
ajutati-ma cumva .

Am vorbit acum cu prietenul caruia i-am dat cazul,el a depus deja 250$ pe contul de la paypal assistform@yahoo.fr .
sa vad acum al cui e contul .
si sa anunt si la pagina Soniei acolo.

si sper sa fie cu noroc si sa dea in toata firma.

Rugati-va pt Sonia

S.

Mergi la inceput