SPECULA LA APA!!!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Natasa spune:
Bineinteles ca fiecare e liber sa cumpere si o suta de baxuri de apa, numai ca magazinele nu au cum sa alimenteze istericalele astea, asa ca cei care profita sint cei cu magazine mici, care dubleaza preturile. Daca in conditiile unei crize artificiale creata de mass-media, oamenii s-au injurat pentru un bax de apa (am vazut scene grotesti intr-un supermarket), va dati seama ce ar fi in caz de calamitate reala? Repet, e lipsa de educatie sa cumperi ca disperatul si sa duci la crize doar pentru ca nu te duce capul mai mult!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Bineinteles ca fiecare e liber sa cumpere si o suta de baxuri de apa, numai ca magazinele nu au cum sa alimenteze istericalele astea, asa ca cei care profita sint cei cu magazine mici, care dubleaza preturile. Daca in conditiile unei crize artificiale creata de mass-media, oamenii s-au injurat pentru un bax de apa (am vazut scene grotesti intr-un supermarket), va dati seama ce ar fi in caz de calamitate reala? Repet, e lipsa de educatie sa cumperi ca disperatul si sa duci la crize doar pentru ca nu te duce capul mai mult!
Asadar care este cota de apa maxima pentru a stabili daca un cumparator are un cap breaz?
Fara valori cantitative riscam sa picam in subiectivism.
Qamar spune:
quote:
da, Natasa, am inteles; dar eu cred ca, oricum, majoritatea ne facem cumparaturile la Cora/Carrefour/Auchan/Billa/Kaufland etc unde pana acum chiar nu am intalnit probleme de genul (adica sa nu fie apa, sau sa fie mult mai scumpa); e frustrant intr-adevar sa gasesti baxul la pret dublu la magazinul de cartier, dar daca nu mai cumpara nimeni de la ei, ai sa vezi ca isi vor reveni
![](floare.gif)
a, iar in caz de calamitate pe bune, Doamne feri, iti dai seama ca se va declansa instinctul de supravietuire si ne vom calca in picioare unii pe altii, macar sa murim calcati in picioare pentru un bax de apa decat de seceta sau de alte minunatii
![](icon_smile_big.gif)
glumesc, evident
![](floare.gif)
Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
vickyfilip spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
am fost sambata in Cora Lujerului si era apa destula.Nu atatea marci ca de obicei,erau doar 4-5 feluri.Plata si carbogazoasa,la bidon de 5L si la sticle de 2L,baxuri,etc...
Preturile erau la fel ca inainte de canicula.
azi de dimineata (8.30) nu era nici un fel de apa in carrefour orhideea. saptamana trecuta gaseam. azi am luat suc
![](gravida.gif)
Natasa spune:
Capcaunule, normal ar fi fost sa cumpere toti tot atita apa cit cumpara de obicei, ca doar nu uda si florile cu apa minerala! Dar in creierul multora e ideea ca daca e seceta o sa bea 10 l de apa pe zi si o sa supravietuiasca, in timp ce vecinu' neprevazator o sa se usuce la geam!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
quote:
Capcaunule, normal ar fi fost sa cumpere toti tot atita apa cit cumpara de obicei, ca doar nu uda si florile cu apa minerala! Dar in creierul multora e ideea ca daca e seceta o sa bea 10 l de apa pe zi si o sa supravietuiasca, in timp ce vecinu' neprevazator o sa se usuce la geam!
poate fac oamenii provizii serioase tocmai gindindu-se la vecinu' sau vecina' :))
http://www.floriinro.ro/
Natasa spune:
Ana, gluma-gluma, dar sa stii ca imi povestea bunica mea ca la seceta din '47 cei care aveau faina, zahar si alte alimente de baza adunate dupa metoda hirciogului le-au dat inclusiv pe bijuterii, atit de mare era foametea. Asa ca poate d'aia fac si astia stocuri de apa, au auzit ca in viitor planeta va avea mari probleme cu apa dulce! :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Noe eu beau apa de la robinet si n-am nici o problema, asadar nu m-am zbatut sa-mi fac provizii de apa ptr ca nu are rost. I-am luat celei mici un bidon de 5 l si cu asta basta. E drept insa ca sunt cazuri in care apa de la robinet are un gust odios...de ex la soacra-mea acasa (si nu e nici o aluzie) apa are gust pregnant de clor
. Dar unde se poate bea...
Asta cu cumparaturile exagerate tine de intelectul fiecaruia...nu de alta dar in mod sigur nu bem mai multa apa decat de obicei..asa ca ptr ce sa cumparam mai multa odata? Ca doar vine canicula..nu se inchid magazineleMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Eu nu beau apa de la rubinet pt ca se intampla cate-odata sa fie cu rugina si asta in zona 0 a Bucurestiului.
Chestia asta cu cumparatul apei este exagerata.Mi s-a intamplat si mie sa ma duc jos la magazin sa cumpar apa si nu am gasit o sticla de apa,nu au crescut preturile,ne-au spus ca in fiecare zi aprovizioneaza magazinul la maxim si pana la 2,3 dupa-amiaza nu mai au mare lucru.
Eu cred ca i-a batut soarele si caldura in cap si din cauza asta fac asa.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Daca unesti H cu O obtii apa si energie...cistigi 2 iepuri...
2H2 + O2 = 2H2O + ENERGY