SPECULA LA APA!!!

SPECULA LA APA!!! | Autor: lucia52

Link direct la acest mesaj

A inceput specula la apa! Buticarii au dublat pretul!
Oare nimeni nu-i controleaza? E posibil asa ceva? Nu mai zic de zarzavaturi... La Mega Image un pret, daca n-am gasit am incercat la butic... surpriza a fost mare... pret dubluMa gandesc cu groaza, acolo unde nu este apa deloc nici macar la robinet, oare cat o fi o sticla cu apa??!?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Am mai auzit o bomba saptamana trecuta cand era cod rosu in Bucuresti cei de la Gara de Nord vindeau petul de apa minerala la 2 l cu 50 de mii .Mie nu mi se pare normal asa ceva.Hai inteleg ca legumele se se scumpeasca din cauza secetei ,dar apa ???Mi se pare absurd. Nici in marketuri si nici in supermarketuri nu mai gasesti pic de apa,este bataie pur si simplu la aceste raioane.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am fost sambata in Cora Lujerului si era apa destula.Nu atatea marci ca de obicei,erau doar 4-5 feluri.Plata si carbogazoasa,la bidon de 5L si la sticle de 2L,baxuri,etc...
Preturile erau la fel ca inainte de canicula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

legea cererii si a ofertei, nu?
saptamana trecuta, in Anglia fiind, urmaream o stire despre specula cu apa plata din fata supermarketurilor englezesti, aparuta in urma inundatiilor din zona.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nici mie nu mi se pare corect, nu au nici o justificare deocamdata, doar se profita . Ar trebui intervenit si in sesnul asta.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

am fost sambata in Cora Lujerului si era apa destula.Nu atatea marci ca de obicei,erau doar 4-5 feluri.Plata si carbogazoasa,la bidon de 5L si la sticle de 2L,baxuri,etc...
Preturile erau la fel ca inainte de canicula.

si in Carrefour la fel;
eu de mult nu mai cumpar de la "butic" sau de la "corner-shop" ca si in conditii de temperatura normala sunt cam nesimtiti cu preturile

Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by anda141
Nici mie nu mi se pare corect, nu au nici o justificare deocamdata, doar se profita . Ar trebui intervenit si in sesnul asta.

Seceta accentueaza senzatia de sete. Sete de profit.
Ar trebui intervenit, fiecaruia dupa necesitati, de la fiecare dupa posibilitati. Suna cunoscut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sa inteleg ca voi daca ati avea un magazin nu ati mari nici un pret pentru ca nu v-ar lasa spiritul crestinesc. Hai sa fim seriosi, cererea e mare si ca atare e normal sa profite. Si nu profita de o criza, profita de disperarea isterica a unora dintre noi care au dat navala in magazine si au cumparat tone de apa de parca se sfirsea lumea. Eu am vazut oameni la mine in bloc descarcind 6-7 baxuri de apa. Era evident ca asta va crea o criza artificiala, dar cum sa-i spui individului la bustul gol care le-a cumparat ca nu e in regula ce face?
Inteleg disperarea oamenilor de la tara carora le-au secat fintinile si nu mai au apa pentru ei si pentru animale, dar intr-un oras in care apa nu s-a oprit nici o secunda, ce s-a intimplat in magazine tine de nebunie si de educatie precara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Natasa are dreptate, au dat toti buluc la magazine de parca era ultima data cand mai gaseau apa.. Nu inteleg aceasta disperare..mai nou vad ca toata lumea bea numai apa plata...aia de la robinet le face greatza.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by madau
Nu inteleg aceasta disperare..mai nou vad ca toata lumea bea numai apa plata...aia de la robinet le face greatza.

Depinde de robinet .
Robinetul de la Apa plata SRL prezinta mai multa incredere decat un robinet dintr-un bloc oarecare din unele orase (Bucuresti, etc), dar analizele efectuate de papilele gustative ale multora au aratat ca acesta este totusi surclasat de robinetii din alte orase (in special cele de pe langa munte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by madau

Natasa are dreptate, au dat toti buluc la magazine de parca era ultima data cand mai gaseau apa.. Nu inteleg aceasta disperare..mai nou vad ca toata lumea bea numai apa plata...aia de la robinet le face greatza.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mada, eu nu mai beau apa de la robinet de vreo 4 ani pentru ca intr-adevar, imi face greata

disperarea asta insa nu o inteleg; nu ne-a facut provizii de apa pentru 10 ani ca nu e cazul, cumparam si consumam ca inainte

dar, pana la urma, fiecare e liber sa cumpere cata apa vrea, nu? si 10 baxuri, ca doar nu-i cumpara pe banii mei sau ai altcuiva

singura problema e "teroarea" asta mediatica din presa cu canicula care ucide, coduri visinii si lipsa de apa plata- se exagereaza, ca de obicei

Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput