Anii de liceu!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
kover spune:
eu am facut liceul pe vremea "raposatului",am terminat in '88.da' au fost frumosi,desi nu era atita libertate ca acum totusi au fost ani frumosi.cu cordeluta si nr. matricol,cu orele de informare politica,pregatirea tineretului pt. apararea patriei,etc.cu toate astea mi-au placut anii de liceu.am avut colegi buni,preponderent fete-30 si 6 baieti(era liceu cu profil de chimie),si sa nu uit profesorii pe care i-am stresat crezind ca noi sintem mai destepti ca ei.si la faculte a fost misto,un singur baiat in grupa, am ramas si acum in relatii. anul viitor avem intilnirea de 20 de ani de la terminarea liceului(apropo! eu o organizez,asa ca anul viitor la discutii generale vin cu cereri de ajutor
)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
giani spune:
Mi-a placut la nebunie... ultima zi de liceu, a fost cea mai fericita zi ca in sfirsit s-au terminat anii de liceu!
petra spune:
Foarte frumosi ! Cu toate ca la acea vreme poate nu ziceam acelasi lucru. In 1989 erau la putere cordeluta, matricola, uniformele , salopete la orele de practica (mama mama ce-mi mai folosesc acum !!!!) si cate si mai cate. Frumosi,frumosi si iar frumosi acesti ani ai liceului pentru ca au fost anii adolescentei!
miria_cristina spune:
Anii mei de cosmar!
Asa i-as numi din pacate. Desi ar fi trebuit sa fie ceva frumos la mine n-a fost sa fie.
Un liceu care nu-mi era nici drag, nici aproape. Cu profesori frustrati care incercau sa-si arate superioritatea intimidandu-ne. Cu frica parintilor mei de-a nu intra in vreun anturaj gresit si atunci exagerau dincolo de margini. Cu instrainarea vechilor prieteni care, intrand la alte licee, isi facusera grupuri noi.
Cu lipsa sustinerii din partea alor mei de-a intra la ce facultate visam.
Nu, nu-mi face placere sa-mi amintesc de acea perioada.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
copilutzu spune:
Wooauuu!!
Mi-se zbarleste pielea!!
Mereu am plans si mai plang cu nostalgie cand aud melodia aceea: "Ani de liceu, cu emotii la romana....scumpi ani de liceu cand la mate dai de greu...." Off... oofff....mai ,mai...
Am terminat liceul in '88 , si clasa a 12-a am facut-o in frumosul parc IOR.
Doooamne...am rupt caietele si am facut barcutze si le-am dat drumul pe lac....Tooot lacul IOR era plin de barcutze de hartie . Dracii de copiii
Ce de prostoiare mai facem...
Din liceu mi-se trage "porecla - Copilul" .
La liceu uitam de problemele si greutatile de acasa..
Ce mai ...S U P E R !!!
SUUUPER FRUMOS!!!
V A
![](pupic.gif)
copilutz'-> Mama diminutivelor
![](icon_smile_big.gif)
CryssUK spune:
Pt mine anii de liceu au fost cei ami frumosi.
Clasa a 9 si a 10 nu au fost asa interesante ca eram mai cumintica si colegii mei ma cam luau peste picior. In clasa a11 a m-am indragostit de un tip dintr-o clasa mai mare si mi-am facut multi prieteni din clasa lui.
3 dintre ei imi sunt acum cei mai buni prieteni. Sunt cam 10 ani de cand ii cunosc :) Ce vremuri .........
In vacante dormeam unii la altii, mergeam la petreceri, ieseam seara in oras, la terase, discoteci.
Tot atunci imi adunam prietenii acasa cand plecau parintii cateva zile la tara. Ne adunam toti in bucatarie si radeam, povesteam pana in zori de ziua.
Acum am rams doar cu amintirile. Eu is in Uk, o prietena in Franta, si 2 prieteni in Bucuresti si Bacau.
Mi-e dor de ei, de vremurile de altadata cand cu 2 lei in buzunar de bucuram fara sa ne pese de ziua de maine.
Cristina
"Sunt tanar, Doamne!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100378
Un film tulburator despre suferinta si taria de a o infrunta
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-1755389395237049917&pr=goog-sl
allbinutza spune:
Cei mai frumosi ani si imi aduc aminte cu drag si nostalgie de ei.Pe atunci nu vroiam decat sa scap de liceu si sa fiu si eu 'mare' iar cei din jur imi spuneau sa profit de acesti ani ca nu ma voi mai intalni cu ei niciodata,nu-i credeam dar acuma le dau dreptate.A fost frumos ca multe nebunii mai faceam......
Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006)
numeioana spune:
Credeam ca numai pentru mine anii de liceu au fost cei mai speciali. Simt o emotie puternica de cate ori imi amintesc ce frumos era in liceu, ce multi prieteni aveam (am ramas si acum, dupa 7 ani, la fel). In timpul facultatii nu a fost la fel... Ma asteptam sa ma apropii de mai multi colegi, dar doar cu 2 fete am pastrat legatura. Cand veneam acasa de la faculatate, in week-end ma intalneam tot cu fostele colege de liceu si depanam amintiri...
Si in scoala generala mi-a placut mult. Atunci am fost destul de uniti cu totii. Ba chiar anul tracut am organizat revederea de 10 ani de la terminarea scolii generale. Astept acum sa-mi revad toti colegii de liceu. Nu mai stiu nimic despre unii dintre ei...
Ioana 10+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
andriushca spune:
ioana, ce tinerica esti! auzi, 10 ani de la terminarea scolii generale!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Draguti anii de liceu dar mult mai mult imi place la facultate.
Si aici ma minunez de cat de repede trece timpul...
La liceu ne-am schimbat "bisericutele" drastic de tot. Stiu ca in clasa a 9-a si a 10-a eram in banca tot timpul cu un baiat inaaaaalt de tot , linistit , aproape ca o fata. El invata f. bine(a terminat sef de promotie cu o singura medie de 9 in toti anii , la sport ).
Dupa ne-am certat , nu stiu de ce si m-am mutat cu nebunii clasei.
Aveam caiete normale pe care vorbeam in timpul orelor , ca sa nu deranjam , si acum le avem si le aducem de cate ori ne intalnim.
Stiu ca eram eu un baiat pervers ca mine , unul foarte...invatat , si 2 fete nebune.
Ne-am schimbat profesorul de romana , om care a fost votat printre cei mai inteligenti 250 din lume , de nu stiu ce din America, am stresat-o rau de tot pe diriga la care copiam tot timpul din pura placere , ca ea era cu ochii pe noi ca un soim sa nu facem nimic.
A fost foarte fain , m-am inteles bine cu toti (mai putin vreo 3 pers) , eram confidenta clasei. Toata lumea venea la mine si imi povestea de ce probleme are , ce vrea , barfea pe altcineva din clasa.
ba nu , eram sportiva/confidenta/poeta clasei....
Dar imi place mai mult la facultate, sa ma plimb de la un spital la altul ,sa discutam cazuri , sa intram in operatii , sa facem numai glume tampe cu termeni medicali , sa pierd o zi inteaga fugind de la un curs la altul si de la un spital la altul.....
Si abia astept sa am intalnirea de 10 ani de la terminarea scolii generale(2010) , sa-i revad toti colegii , ca pana la cea de la terminarea liceului......mai e destul :))
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422