Anii de liceu!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Pentru mine anii de liceu au fost minunati. Liceu mic, Liceul Teoretic Hermann Oberth (in prezent Colegiul Goethe), gasca mare, prostii cu carul. Imi este un dor teribil de perioada aceea. Am insa impresia ca sunt mult mai mica decat cele care au scris inaintea mea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Si mie mi-au placut anii de liceu , am amintiri frumoase , am fost o generatie super buna am intrat toti la facultate, ne-am avut ca fratii, cu foarte mici exceptii.Am fost exact jumate jumate baieti si fete.In schimb nu pot sa spun acelasi lucru despre anii de facultate.Chiar nu am amintiri asa frumoase.Am avut in 2004 si intilnirea de 10 ani de cind am terminat liceul..a fost foarte frumos m-am simtit bine , din pacate nu am fost decit 12 insi si cu 5 profesori.Si m-a durut sa aud comentarii de genul ''Nustiu daca se merita sa vin'',''Nu-mi face placere sa ii vad mutra lui cutarescu''etc.Am zis ca 10 ani trecuti peste noi ne-a mai adus ceva minte dar..am ramas cu un gust amar.Inca mai sper, la cea de 20 de ani sa nu fie tot asa.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by alintaroma

quote:
Originally posted by ankalaura

La mine, si anii de liceu si cei de facultate au fost o mare tampenie!
Nauceala de dupa revolutie, programe schimbate de la un an la altul, fara sa se tina cont de anul de dinainte si cel de dupa (asa n-am mai apucat eu sa fac istoria Romaniei decat in clasa a 9-a...), metodologii pe bajbaite, profesori care deveneau peste noapte politicieni (de ex Dumitrascu, mie mi-a fost profesor de istorie - din punctul meu de vedere, mai bine ramanea la istorie...whatever...), am prins trapta II (ultima generatie), bacul... ca se da la 3 materii, ba la 4, sau poate la 5....
O tampenie de nedescris... Am dat la sport, am luat 6! Bine ca am luat la materia principala 10, ca sa imi strice sportul media! Ce tampenie! Dar ei credeam ca examenele sunt serioase.... whatever...
Noi... habar n-aveam de capul nostru (spun asta acum...atunci ne credeam destepti!) toti liceeni faceau greve din orice, dadeau jos si ridicau profesori , diriginti si directori dupa cum dicta valul....
Invatam ca trebuia, dar nu stiam la ce ne foloseste, se schimbasera trendurile - pica politehnica de la mare rang, se ridica jurnalismul.... Ii intrebi azi, pe multi, de ce au ales sa faca dreptul, si iti vor spune ca asa era moda....
Sa ne distram?? Mai putin. Nu stiam cum. Nu prea aveam unde. Ne distram cum puteam. Cand puteam....
Asa ca nu prea am multe amintiri. Cele mai multe amintiri sunt cele de mai sus.
Sincer spun, nu imi mai amintesc numele multor colegi din clasa, de la liceu. Cu cativa mai tin legatura si acum. Foarte putini. Ii numar pe degetele de la o mana. Ceilaltri, asa cum i-am uitat eu, m-au uitat si ei. (Inclusiv o membra DC, pe care am recunoscut-o datorita numelui extrem de rar... i-am trimis PM spunandu-i, "hei,. stii, noi am fost impreuna la liceu" si habar n-avea cine sunt ... normal de altfel...)

Mai degraba imi amintesc cu placere anii de scoala generala. In scoala generala faceam fel si fel de concursuri, copiam impreuna, la cate unul, pa rand, probleme din nu-stiu-ce culegere rara, de matematica,.... Ne ajutam unii pe altii, mergeam impreuna la film, ne jucam impreuna si tot impreuna mergeam la antrenamente la Clubul Sportiv.... Dar stateam in acelasi cartier, eram mai inocenti, mai senini....

Suntem aceeasi generatie ,ultimii care am dat treapta a II a
Si asa de bine ai prezentat atmosfera .... aproape uitasem anumite aspecte
Si da, ce cool ne credeam ca votam directorii liceului sau cind protestam sa dam jos vreunul

se pare ca suntem aceeasi promotie... adica am dat treapta a 2-a, nu stiu daca s-a mai dat si anul urmator. am terminat liceul in 1992.

aveti dreptate pe undeva cu ce ati descris, dar ce pot eu sa adaug este...

mie nu prea imi pasa de atmosfera aia, de greve ma bucuram atat la liceu cat si la fac pt ca insemnau zile libere, n-am dat bacu' la sport ci la mate - oral, colegii au luat 10 la alergat si eu 7 la mate, da sunt mai desteapta, nu, stiu mate, ca de alergat stie toata lumea...

la petreceri mergeam cu program redus ca de, nu ma lasau ai mei, fetele serioase nu se tin de de-astea!

dar totusi anii de liceu raman anii primelor iubiri, imi amintesc cu drag de perioada aia, de zambete si lacrimi... de colegul meu de banca de care eram indragostita intr-a XII-a si care acum imi duce copiii la gradi....

de excurisiile la munte, de primul sarut, de chiul in masa la ora de geografie ca sa ne plimbam cu barcutele pe lac...

poate nu imi amintesc numele tuturor colegilor de clasa, dar imi amintesc destule, si chiar daca ne intalnim din ani in pasti simt asa, o maaare bucurie si emotie la vederea colegilor! (si un pic de dezamagire, ca desi eu de cate ori ma uit in oglina zau ca nu-mi dau seama de anii care au trecut, cand imi intalnesc colegii sunt asa de... maturi/ batrani...)

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Cu cea mai mare placere, au fost cei mai frumosi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Si eu tot promotia care a prins ultima treapta II (am terminat in 1993). Imi aduc aminte cu placere de anii de liceu pentru ca sunt anii tineretii si nu pentru ca am fi facut lucruri "memorabile". Cel mai important: am fost colega de clasa cu sotul meu :). Din pacate nu am fost un colectiv unit. Nici n-am facut intalnirea de 10 ani :(. Si regret mult aspectul asta, pentru ca mi-ar fi facut placere sa ma intalnesc cu fostii colegi, sa depanam amintiri.
In schimb, asa cum spune si ankalaura: "Sa ne distram?? Mai putin. Nu stiam cum. Nu prea aveam unde. Ne distram cum puteam. Cand puteam...."

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Iote ce de colege de generatie.... Si eu ma inscriu cu ultima treapta a-2-a data.....
Mai mult imi aduc aminte de nebuniile din clasa a 11-a.... scapati de treapta si inca un an pana la bac.... Nebunie curata! Eram cea mai buna clasa ca invatatura din liceu si totodata cei mai cunoscuti datorita traznailor........ petarde, artificii (ca deh erau noi!), sonerii, batai cu zapada in clasa, rearanjari de decoruri prin laboratoare (aveam un colt de natura din Delta Dunarii si am asezat pasarile in pozitii haioase sau in lab de biologie cu scheletul uman.... ), "curse de masini" pe scaune..... Eheeeee, ca in anul ala, nebunie mare........
Si ne-am intalnit si dupa 10 ani si ne-a facut placere sa ne revedem intre noi si cu o parte din profesori.... ne-am promis sa mai facem o intalneala la 15, dar nu se intampla, macar la 20 sa ne mai vedem....

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Pentru mine anii de liceu au fost si negri si colorati.

Negri pentru ca treceam prin chinurile si depresiile adolescentei fara sa reusesc sa ma integrez neaparat. M-am integrat mult mai bine la scoala generala (dar e greu sa treci la un liceu teoretic dupa o scoala de arta).

In schimb ultimii doi ani, dupa revolutie, au fost super faini dar nu prin liceul in sine. Mi-a placut mai ales imediat dupa revolutie ca era debandada si puteam lipsi de la ore ca sa merg la parasutism (chiar daca am reusit sa imi rup un picior)! Si parca orizontul devenise mai luminos, chiar daca eram putin dezorientata de ceea ce se intampla si nu stiam incotro sa o apuc.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Au fost cei mai frumosi ani. Mult mai frumosi decat in facultate.
Am ramas in legatura cu foarte multi prieteni din liceu, am organizat agape de 5, 10 si 15 ani. Mai avem putin si o vom serba pe cea de 20. Doamne, nu-mi vine sa cred cum au zburat anii.
Eu am terminat in 89, liceul MF4.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

si eu tot din generatia cu ultima treapta a 2-a! doream sa trec de la un profil la altul (filologie) si am dat "diferenta" la latina. clasa 11 si 12 au fost cele mai frumoase. imi amintesc plimbarile cu "cea mai buna prietena" si chiulurile noastre. incepusera de curand concertele rock. va mai amintiti concertele din fiecare an, imediat dupa revolutie, intitulate "Rock `91", "Rock `92"?
eram o gasca de nebuni in liceu.
au fost cei mai frumosi ani, mai frumosi decat cei de facultate. si au un parfum special. poate tocmai zapaceala generala le da acest parfum.

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Frumosi... si nu prea. Frumosi pentru ca era tineretea, inconstienta, naivitatea, descoperirea, nazbatiile. De liceul in sine, vacantele erau memorabile . Viata de liceu nu a fost ce s-a preconizat si ce ma asteptam, multa munca serioasa, prea putine nazbatii. M-a marcat mutarea in alt oras in clasa a 12-a (nu din cauza mutarii, pe care mi-o doream nespus de ani de zile) cand am intrat intr-un colectiv nou, in care am ramas 2 ani aceeasi outsider-a (am facut pedagogicul 5 ani, sa nu credeti c-am ramas repetenta), 'bucuresteanca cu fumuri in cap' desi niciodata n-am avut fumuri, dar tot nu m-au putut 'ierta' pentru ca ai mei aveau Cielo (pe vremea aia era ceva), traiau in Bucuresti si au avut indrazneala sa-mi organizeze un majorat beton intr-un local (de altfel nu de fitze si din motive pur administrative, ca sa scape de mizeria de dupa, ca aveau experienta de la majoratul lui frate-meu).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput