*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 6
ralucami spune:
Dupa o gramada de timp am gasit si eu o fereastra libera si pot sa butonez la calculator.
Didi cum sa va uit?! Dar crede-ma ca au fost zile cand chiar nu mai ajungeam la calculator. Si asta nu din cauza Mariei ci pt ca m-am bagat intr-o gramada de chestii si acum vreau nu vreau trebuie sa le duc la capat.
Maria e un copil tare tare cuminte, de multe ori chiar sunt mirata ca se comporta nesperat de bine. De vreo cateva zile imi face marea favoare si doarme de pe la 12 seara pana la 8 dimineata, cu o mica pauza de masa pe la 3 jumate dimineata. Ii place enorm de mult la baita (care e specialitatea sotului meu. Are fel de fel de prosopele "speciale" si are o dexteritate, ceva de invidiat. Eu doar ii asist si la final iau papusa si o transport in dormitor ca sa o sterg si sa ii fac masajul cu cremuta.)
Apropo de creme: recomand la randu-mi sapunul lichid si crema de bebe de la Sebamed (pontul cu firma asta mi l-a vandut Elteka si chiar ieri ii povestisem ca ne-au priit de minune produsele astea). Au trecut toate bubutele aparute de la caldura, acum nu stiu cum sa o protejez si sa o tin in camere cu aer cat mai dry si cu o temperatura normala. Aici e o vreme ca in iad: SUPER cald, nu bate nici o pala de vant si e o umiditate de iti mucegaieste painea din sertar.
Felicitari noilor crestini ! ( Androix de puiuta ta citisem ultima oara ca s-a botezat). Noi o sa avem evenimentul asta in august, abia astept. Am pregatit cam tot, trebuie sa mergem si sa dam comanda de un lant cu cruce ( asta ne-a cerut de la biserica si sotul meu a vrut neaaparat sa fie o bijuterie deosebita, caci la urma urmei o sa o aiba toata viata.)
Ancamari mie mi-au trecut lohiile cam acum 3 zile ( sper sa fi trecut de tot si sa nu vorbesc intr-un ceas rau acum. Ca am mai patit-o acum vreo 2 saptamani cand ziceam ca "gata! am scapat!" si cateva ore mai tarziu cand m-am dus la baie...."surprize! surprize!" Deci per total am avut lohii cam 6 saptamani si vreo cateva zile.
Timur eu epi nu am avut dar ma mai doare jos cand stau in pozitii ciudate(pe vine de exemplu sau "pozitia lotusului"). Sper sa-mi treaca odata.
Zilele trecute am fost la cumparaturi si i-am luat Mariei niste rochite superbe.( ma gandeam cata rabdare trebuie sa ai ca sa croiesti si sa brodezi "chestiile" alea miniaturale). Aseara am prins-o intr-un moment cand era tare linistita si impreuna cu sotulica am pus-o sa-si probeze garderoba.Frate-meu se uita crucit si ne spune la un moment dat :"gata, v-ati jucat destul?"
Eu as vrea sa incep sa tin o dieta dar mi-e frica sa nu fac vreo prostie si sa-mi pierd laptele. ( inca mergem pe alaptare 100% si sper sa o pot face pana cand implineste copila 5-6 luni, cand am de gand sa incep diversificarea. Din ce am citit eu ,asta mi se pare cea mai buna varianta pt noi.)
Hopa se foieste printesa! Vine ora de cantat (eu) si ascultat (ea). Nu mi-am inchipuit niciodata ca as putea avea un repertoriu asa de bogat ( cant incepand cu "drumurile noastre toate" , cand e suparata o acompaniez cu "Fata draga nu fi trista!" si daca ma strofoc putin imi aduc aminte si de " in casuta din padure...")
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by carrie
off ca tot imi amintesc cate ceva...
primesc in doua zile Gavisconul din Franta, la noi persista suspiciunea de reflux, zilele astea a vomat mai mult da probabil si de la muculetzi.insa nu mai vreau sa-i dau Metoclopramid si pediatra mea n-a auzit de Gaviscon.
am cautat pe net si efecte secundare nu prea are decat poate constipatie administrat pe termen lung.
ce stiti?e ok ca tratament?pot sa incerc?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Noi am primit recomandare pt gaviscon. Si se pare ca a mers fff bine la copii. Din pacate pitica mea nu prea il suporta ...nu ii place la gust...desi e chiar bun...are gust de banana Dar papam o linguritza (ca tb sa il dau cu linguritza...din seringa speciala nici vorba) si pe a 2-a jumate pe afara jumate in gurita
Lulu si Alessia Ioana
andradap spune:
Liviana... dar si pt. restul fetelor:
Din partea mea e OK oricand cu filmuletul... NU uitasem promisiunea facuta! Asadar, o sa-l fac la sfarsitul lunii august sa aibe timp sa trimita toate fetele poze... 30 august sa fie limita pentru trimiterea pozelor pe mailul comun!
Androix, Georgia e o SCUUUUMPA!!!! Poate ne incuscrim!
EDIT: Pepsi, am citit mesajul
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
carrie spune:
aici e un zambet ptr voi
http://good-times.webshots.com/photo/2863944700101361752cOpgaH
aici comorile mele amandoua
http://good-times.webshots.com/photo/2685322290101361752mcQVkG
si aici printesa si ursuletu
http://good-times.webshots.com/photo/2393084800101361752bOXnvA
daca mai aveti timp si chef mai sunt pozici calde in albumul de la semnatura "iulie 2007"
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
mica0307 spune:
Am primit pozele de la botez. Am atasat cateva.
Sunt super frumoase.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
lbelciug spune:
Buna fetelor,
ieri am implinit si noi 2 lunisoare, motiv pt mami sa fie f darnica cu dragalaseniile. Bogdanel a reactionat cu multe zambete spre deliciul meu. Seara insa a avut chef de party asa incat dupa o repriza 30 min nani la ora 21, puiul s-a trezit si a fost in continua miscare pana pe la 1 noaptea.
La Multe Lunisoare pt sarbatoritii de azi: David Gabriel (DidiAlex), Maria Antonia (Monytza), Elias (Elteka)! Sa cresteti mari si sanatosi!
Andrada, multumim frumos pt viitorul filmulet. Sper ca nu mai esti suparata si te rog sa ne mai scrii despre voi. Pupici.
Didi, mai zi-mi o data te rog in ce perioada esti in Bucuresti.
Am admirat printesele lui Carrie si a lui Mica. Sa va traiasca domnisoarele fetelor, caci tare frumusele sunt!
Mica ai fost foarte cocheta la botezul fetei! Pt mine tinuta de botez e deja un stres. Ma simt grasa si nu stiu ce sa-mi cumpar ca sa-mi stea si bine si sa-mi permita alaptatul puiului. Tu i-ai dat formula lui Maya la botez? Cate ore a tinut distractia la voi? Tinerii cu 2 copii cu care ati venit atunci in parc sunt nasii vostri? Vai ce mortala e poza in care Maya isi arata poponetul. Iti vine s-o papi!
Carrie, mai e geloasa Teodora? Am vazut ca e f afectuoasa cu Carina in poze.
Fetele, spuneti-mi si mie va rog: voi ati luat cadou nasilor cu ocazia botezului? Daca da, ce anume ati cumparat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
DidiAlex spune:
Monitza&Elteka Sa ne traiasca copii alaturi de toate capsunele.
La multe lunisoare!!!!! Antonia-Maria si Elias, Dolofanel, Fat Frumos cel Chel
..prima noastra zi, a doua aniversare.
Ancamari, Tu cumva ii faci nunta lu Petit? daca e vorba de 250 E si nu cumva 250RON atunci e mult. Mi-am intrebat fratele daca mai are numarul de telefon al unui Dj la 6 mil, lui i s-a parut scump dar il cauta daca il vrei. Ar fi bun. Noi avem unu la 4,5 mil Cam mult dar altu nu a gasit. Observi, ca la mine se ocupa fratele, io doar dirijez
Liv, sunt in bucureti dupa 22 august, 23 ii fac pasaportul lu David, ca venim cu un ordin de calatorie, si apoi pe 24 cred ca plec la parinti si revin peste 2WE, pe 09 am botezul si apoi plec la socri .
Cadou pt nasi lu David care nu-s nasii de cununie am luat un aparat foto digital cu geanta, acumulatori, incarcator si memorie.
La Robert, nasii de cununie ai nostri le-am luat un cort de 4 persoane firma X, am uitat.
Andoix, am vazut pozele: SUPERBE. Cine le-a facut? mi-au placut ca au surprins bine momentele esentiale.
Mica, ce cadouri a dat firma de amenajari la invitati?
Acum plec la biblioteca cand se trezeste printzul mik. Se pare ca numai pe David al meu il streseaza carutzul si e mort de oboseala in el?! La noi 15 grade si soare cu dinti ca mi-au inghetat picioarele.
Si io caut costumatie de botez. Si sigur vremea va fi racoroasa am sacou dar vroiam sa va intreb o rochita nu neaparat de ocazie, ceva lejer costa in ro mai mult de 40 E ? ca aici nu am prea multe variante care imi sunt pe gust la un pret acceptabil. Ma inbrac de la 2 saptamni in hainele vechi imi erau cam fixe acum imi sunt okei.
DidiAlex spune:
Am uitat....
..a inceput sezonul plantarii capsunelelor...va mai aduceti aminte ???. pt unele deja pt altele mai tarziu...
p.s. Liv, multzumim de urari!!!
mica0307 spune:
liviana rochita de la botez am facut-o la o croitoreasa care sta pe Margeanului, langa tine. Lucreaza foarte ok, daca vrei sa mergi sa imi spui. Am incercat sa ii dau biberon da nu o tinut. I-am dat tzitzi cand am ajuns de la biserica la restaurant si apoi inca o data pe la 22-22.30 cand a si adormit si nu s-a mai trezit pana dimineata la 7.
Noi am inceput pe la 20.00 (desi am intrat in sala pe la 21.30, am stat pe terasa pana atunci ca era tare frumos) si am ajuns acasa pe la 5 dimineata.
Da, cei din parc sunt nasii.
didi iti puteai alege din mai multe cadoase. Noi am ales o pernuta cu o fundita, o suzeta mica si o eticheta cu numele fetitei si data botezului. O sa ii fac poza si o pun in folder.
Poze
mica0307 spune:
LA MULTE LUNISOARE Davis Gabriel, Maria Antonia si Elias
LA MULTI ANI Alina25
Poze