*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella - Petitul meu nu mai are colici dar mai urla din cand in cand daca nu iese kk cat de repede vrea el, daca ii e foame, sete, cald. Nici eu nu-i mai dau nimic, nici macar ceai, decat vreo cateva lingurite ca sa-i treaca sughitul, In rest papa titi la maxim 2 ore, ceea ce ma leaga complet de el. Din cauza asta am si gresit cu vaccinurile pe care le-a cumparat mama mea aproape imediat dupa nastere, si cand m-am prins eu ca sunt 2 si nu unul era prea tarziu. Dar nu a fost chiar traumatizat de vaccin, a plans doar putin, mai greu a fost cu tinutul piciorusului, doar nu era sa stea de bunavoie!

Ma enerveaza caldura asta, azi abia am reusit sa stam o ora, copilul meu urla daca se incalzeste prea tare, nu-i convine.

Voi cat ati platit DJ-ul la botez? Ca mie mi-a cerut 250 euro. E mult? Si fotograful ne-a cerut 5 mil lei vechi.

DidiAlex - Noi pe 11 august avem botezul, dar abia acum ne apucam de pregatiri.

Tot legat de botez, cat costa baloanele umflate cu heliu? Ca abia in week-end o sa ajung la Cora, dar as vrea sa-mi fac o idee. Parca nu as apela si la firma de decorat sala. Ma gandeam sa cumpar eu baloane si niste aranjamente florale pt mese. Si nici nu o sa fm multi, 60-70 persoane, adica vreo 7 mese. Mai datai-mi si mie idei! Si cruciulitele alea cine le prinde in piept? Sper ca nu eu!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutaree fetelor

buna fetelor

suntem mai bine, azi noapte dupa o zi horror mamarutza s-a culcat la 9 si a dormit beton pina la 4 dimineataasa ca de la 11 am prins si eu cateva ore de somn legate.a mai tusit si inca ii e infundat nasul...plus ca vomeaza...dar sper ca e spre bine.
fiindca ieri Theodora a fost f cumintica si s-a jucat singurica vazandu-ma necajita azi am fost ca fetele in oras. am mancat prostii si ne-am distrat
sper ca am trecut hopul si eu ca ieri tare demoralizata am fost...

eu nu le-am vazut pe fete la tV, tare rau imi pare...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Carrie - Multa sanatate galuscutzei!

AM PUS POZE NOI CU MOACA LUI FI-MIU, MIE MI SE PARE CA A CRESCUT!

Azi avem 9 saptamani. Mie nu mi-au trecut lohiile... Ma cam enerveaza. La voi au trecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

ancamari Noi avem 7 saptamani si nici mie nu mi-au trecut lohiile astea... de la ce o fi? Ai fost la vizita de 6 sapt? Ce ti-a zis dr in leg cu lohiile astea? Eu o sa ma duc sapt asta sa vad ce si cum. Si pe mine ma mai doare si epiziotomia... mai sunt fete in situatia noastra?

Mergi la inceput

Timur - la controlul de 6 sapt eram ok, a zis doctorul ca mai pot fi episoade si uite ca sunt. Dar pana cand? Or fi de la caldura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Timur, eu am 7 saptamani azi, lohii nu mai am de la 3s, dar epiziotomia mai doare inca.Am fost la control saptamana trecuta si mi-a zis ca inca nu s-a vindecat in interior definitiv, probabil ca s-a desfacut un fir la inceput si acum inca mai am rana.Si uite asa s-au dus sperantele mele de a merge pe bicicleta(asta era visul meu de cand a venit primavara).Credeam ca sunt singura care la 7 saptamani inca mai are probleme cu poponetul(nu ca m-ar fi mirat, ca sunt un specimen de om...)

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!!

Eimotto o fi depresia de 3 luni la noi#61514; de fapt eu sunt super ok numa cand nu e ceva in regula cu copiii ma panichez excesiv-deci asta e stress nu depresie

Liviana, asta mica a avut program de papa la 3 ore de la nastere numa acuma s-a dereglat.desi mi-a revenit bine laptele suspectez ca nu se satura da refuza completarea…va intrebam daca ati mai patit sa va refuse completarea!

Felicitari proaspetilor botezati!

Androix super dulce Georgia!

Sa va spun si eu de minunea noastra:rade si gangureste intr-una mai pun si eu imediat niste pozici!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

off ca tot imi amintesc cate ceva...

primesc in doua zile Gavisconul din Franta, la noi persista suspiciunea de reflux, zilele astea a vomat mai mult da probabil si de la muculetzi.insa nu mai vreau sa-i dau Metoclopramid si pediatra mea n-a auzit de Gaviscon.
am cautat pe net si efecte secundare nu prea are decat poate constipatie administrat pe termen lung.
ce stiti?e ok ca tratament?pot sa incerc?

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ancamari si noi tot 250 am dat la dj. Cam atat iau toti. Vezi ca ti-am trimis pe PM datele firmei cu care am facut botezul. Au o oferta speciala: 50 scaune decorate, 50 baloane, 1 inima (sau jumbo sau arcada), 50 cadouri invitati, 50 cruciulite - 5,4mil lei.
Si au fost f ok.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

mie mi se pare mult 250 eur dj pentru un botez; noi am platit la Crowne Plaza 380 ron dj.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput