Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Aaaaa
Nu stiu daca v-am mai zis sau nu... Nu cred ca Danone e o idee buna pt copilasi. Am o prietena care lucreaza la ei si ne-a zis ca singurul produs cat de cat natural e laptele cu orez si budincile sunt ok, in rest, nici un iaurt nu e ok... Ea nu mananca de la ei nimic in afara de orez cu lapte. Daca vreti iaurt cu fructe, mai bine dati Milli.
E o sugestie nu o obligatie. Voi faceti cum credeti ca-i mai bine pt copii vostri.
Eu sunt hotarata (sper sa si reusesc sa ma tin de cuvant) sa-i fac eu iaurt/lapte batut acasa si sa-i pun fructe in el si mai tarziu sa-i pun miere ca sa-l indulcesc (la 1an)... A propos, daca vrea cineva am miere de vanzare (dati un pm, ca sa nu fiu acuzata ca fac reclama pe aici).

Pupici!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara mamici si bebici!
Azi am implinit si noi sapte alunitze, suntem foarte fericiti ca suntem sanatosi si ca nu am avut probleme pana acum, Slava Domnului! Multumim Catalina pt urari si pt ceilalti sarbatoriti ai zilei:
Andrei Robert de Eli
David Andrei de laura popy
Liviu Andrei de Pako
Calin Ioan de Cristia
Ilinca de dadap
Andra Adelinne si Alessia Evelinne de Alydumy

Marybell ma bucur sa aud ca Erik este mai bine, multa sanatate in continuare si ne gandim la voi!
Cristiana eu pt gust am folosit fructoza si ffffff putina sare(un praf). Intrebare: cu cat Danonino ai inceput?

Loremunteanu despre Danone si eu am auzit acelasi lucru, ca produsele nici macar nu trec pe langa laspte..acum, nu stiu ce sa zic, sunt pareri si pareri..Eu una voi incerca sa vad macar daca accepta gustul de iaurt..

Laura Ionescu ma bucur enorm ca sunteti bine si ca analizele au iesit ok.Multa sanatate!

Messa multumesc f mult pt retete, sunt cu adevarat de mare folos! Esti o comoara!

In alta ordine de idei, copilul meu tipa...chiuie, e asa un fel de incercare de a canta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Andra Adelinne si Alessia Evelinne de Alydumy
Eric Stefan, bb de Delfinuta
Andrei Robert , bb de Eli
David Andrei, bb de Laura Popy
Liviu Andrei , bb de Pako
Calin Ioan, bb de Cristia
Ilinca, bb de Dadap

Delfinuta, mie personal o sursa mai buna decat cineva care lucreaza acolo nu mi se pare...
Ce mari sunteti voi! Sapte lunisoare!!!!!

Si noi vorbim... Zicem asa: aaa-aaa-aaa.... ghi-ghi-ghi.... dai-dai-dai... dta-dta-dta (o combinatie de "d" cu "t")...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,acum ne-am intors de afara.Nu ai tu sanse sa te ignor.
La faza cu gratarul zic pas ca in primul rand nu vreau sa deranjez si apoi se duce de rapa dieta mea ca in tara toti pe la care merg sunt cu mancarea dupa mine,asa ca sigur o sa fiu cam stresata de kg.
lasa ca te sun si iesim la o terasa ceva,eventual si cu taticii daca e si al vostru acasa.

Liudo,fata,hai ca mi-a pierit tot elanul cind am citit ce ai scris.Poate te prind pe mess sa-mi spui mai multe ca eu merg plina de sperante ca va sta bb cu mama.

Marina,n-a facut urat Lucas,doar in ziua cind spargea era mai agitat,dar nu exagerat.

Eli,Delfinuta,Pako,sa va traiasca puisorii!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Gio,sanatate multa la puiut.Tu ce-i dai de regim?Poate ai timp sa scrii si aici,ca nu de alta dar trebuie sa fac dosar ca poate ne paste si pe noi asa ceva in Ro.

Lore,eu am mai spus ca al meu papa 190g piure de legume ca atat are borcanasul,dar cred ca ar mai manca daca ar fi.
Nu-ti fa probleme ca va incepe si el dintr-o data sa le faca pe toate,o sa vezi.El e mai micut totusi ca majoritatea de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Loredana, Dana multumim!
Dana asa si eu imi fac sperante ca va fi totul bine cu Erik cat timp va sta la mama. Sper sa-mi priasca si mie concediul si sa nu stau sa ma gandesc ce si cum si de ce si unde e copilu... Deja i-am facut caiet cu ce treb sa faca, ce treb sa-i dea sa pape, cand treb sa-l plimbe/ sa doarma..etc Offf...sunt sigura ca-mi va fi dor tare-tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DANUTO, vedem noi cum facem, da' carnea la gratar nu ingrasa... daca mananci putina! Ne intalnim sigur-sigur, tu o sa ai net in Romania?

Grija mare cu schimbarea de mediu, tocmai azi am vorbit cu o prietena din spital, a ajuns cu micutul la internare ca vomitat totul, iar doctorita i-a spus ca... i-a dat ceva nepotrivit varstei. Nu stiu ce analize i-au facut micutului, eu banuiesc o enteroviroza. Zicea ca mai vomita si acum destul de mult, oare ce poate sa-i dea bebelului? Cineva a facut o lista de tratament, dar mi se parea mai valabila in caz de diaree, piticul vomita.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Cristiana,o sa am net la sor-mea,ca sta aproape de mine,dar dupa ce ajung in tara iti trimit PM cu nr meu ca inca nu-l stiu.
Habar n-am ce sa zic de tratament contra vomitatului ca al meu face asta de la 2 saptamani si inca nu am gasit leac.Noua ne spune ca e muschiuletul de la stomacel care nu inchide bine si ca dupa un an va trece.Analiza nu i-a facut ca cica e mic inca si oricum nu ar vedea mare lucru.M-am obisnuit sa spal non stop si sa am 3 tricouri de schimb la mine mereu.

Delfinuta,lasa fata ca o sa fie bine.Hai sa speram macar ca la noi nu vor fi probleme.Poate ajuta gindirea pozitiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina o sa mai incerc cateva sortimente de iaurt si daca nu vrea o sa-i combin cu un fruct. cereale nu vreau sa-i pun.

loredana emmi papa legume in aproape aceeasi cantitate ca fructele doar ca nu cu aceeasi pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

cristiana, uite ce mi-a scris mie pe listuta doctorita:
daca varsa sa fac pauza alimentara.. adica sa nu ii mai dau decat laptic fara lactoza(acu' depinde si cat de mare e copilul)
sa ii dau lichide, ceai de menta, salvie sau sunatoare(sunatoare doar dimineata ca il agita), 1 lingurita la 5 minute, nu mai mult ca are probabil somacelul iritat si daca ii dai mai mult, iar varsa

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput