Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda, sesizez din tonul tau ca nu prea ai dat de bine pe unde ai fost. Sau mi se pare? Bine ca v-ati intors cu bine, sa stii ca nici eu nu concep nici un conced fara Matei, chiar daca am amici care zic ca e concediu daca e fara copil. Fiecare cu opinia lui.

Conchita, deci, blender de mana zic io la un batz care are la un capat buton si la un capat lama care sa invarte si un recipient inalt asa in care pun ce blenduiesc si dau in sus si in jos cu batzul ala cu lama care se invarte, apasand pe buton. Te-am lamurit? Sau mai mult te-am incurcat? Eu zic insa ca daca ai food processor le ai pe toate. Nu fetele?

Mirandolina se mira :) ca am zis ca m-am nascut stresata. Eu ziceam ca deja asta e clar si evident pt toata lumea.
:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Liuda, nu pot sa cred... ce s-a intimplat???

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Liuda fetita, bine ati revenit! Sincera sa fiu eu am vrut sa-ti zic sa nu-ti faci vise cu concediul fara copil, ca nu o sa-ti iasa, fiindca noi am fost la concert la Rolling Stones, deci 4 ore, si numai la ea ne-am gandit si am mai si dat vreo 10 sms-uri, si pe vremea aia nu era bolnava, nu avea nimic, decat ca ne era noua dor de ea incontinuuuuuuuu Da' am zis sa nu te dezcurajez...

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Catalina, nu m-am mirat... m-am amuzat de exprimarea ta Cit despre stres, o nunta poate fi un mare factor de stres, iar un copil... nu mai zic. Doar ca unele dintre noi se exteriorizeaza mai mult (tu, de exemplu). Si cred ca e mai bine sa pui temerile pe tapet, decit sa le acumulezi si sa eplodeze. Sper ca nu aberez, dar e f cald si mi se coace creierul incet incet...

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, mi-e rau de mor, simt casa ca barca, sa-mi fac o cafea oare? Am zis ca daca fac nani imi trece, tot asa m-am trezit.

DANA, am uitat iubita, stiam ca tie trebuie sa-ti raspund. Ce cafea, veniti la un gratar, vreti sa stam ca nemtii la un pahar cu apa?

Cu blenderul, ai vazut, am rezolvat-o. L-am cumparat pe www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Mixer_vertical_Braun_MR_400_Plus" target="_blank">asta (sa vaza si CONCHITA). Pe sot nu pot sa-l pun sa cumpere asa ceva, se uita ca vitelul la poarta noua, io zic cine le foloseste ala le si alege.

Imi aduc aminte, seara, dupa ce am nascut si ma odihneam si eu ca omul dupa treaba, sotul plecase acasa cu mama. Dupa o ora si jumatate, suna telefonul, erau calare pe masina de spalat, care sa-i dea drumul. S-au certat de la sertarul in care se pun detergentul si balsamul, unul zicea ca se pune acolo, altul dincolo. Le-am zis sa ma lase in pace (eram un pic aeriana, e drept)si i-am zis mamei sa-l lase pe Adi sa faca cum vrea. Of course ca a pus detergentul in gaura de balsam, si balsamul pe dincolo, sa nu va zic cat am avut de spala la sertar, ca s-a infundat!

CATALINA, mi-am resetat parerile, si eu cred ca pe maine ramane pireul, azi poate isi mai aduce aminte de dezastru.

LAURA, bine ca e bine micuta. De Adriana imi pare doar rau, poate ca acum, ca are mai mult nevoie de prieteni, n-ar trebui sa se ia de cap cu toata lumea.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CONCHITA, steamerul la care ne referim entuziasmate e ala cu multe etaje (al doilea link despre steamer), adica www.sears.com/sr/javasr/product.do?BV_UseBVCookie=Yes&pid=00862015000&cat=Small Kitchen Appliances&subcat=Slow Cookers, Steamers %26 Roasters&vertical=APPL&ihtoken=1" target="_blank">ala.

Bey, spuneti-mi ce sa fac, ca fuge ecranul cu mine.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

acum, ca Eva e sub pat si Taisia doarme sa va mai scriem un pic. (Eva are o noua pasiune si anume sa-mi stearga mie podelele de praf tarandu-se pe jos).

vroiam sa o intreb pe Catalina unde a citit despre Laura ca eu tot caut. oricum Laura, multa sanatate si cat mai putine probleme!

hai sa raspund la intrebarile care s-au tot pus.
noi papam asa:

ora 7 - 100-120 ml lapte plus tzitzi de la mami whatever that means;

ora 10 - masa de fructe - acum e de regim si e asa: compot de mere + afine + glucoza / o banana/branzica din lapte praf cu calciu lactic;
in mod normal e asa - un mar, o jumatate de banana, o piersica/para/caisa + branzica;

ora 13 - legume cu carnita sau fara... - morcovi, cartofi, albitura, dovlecel, broccoli, fasole verde, mazare, porumb;

ora 17;30 - lapte simplu 150 ml sau piure cu cereale - orez sau grau cu banane de la Topfer; sau iaurt cu cereale

ora 21 - lapte 180 ml cu 3 masuri de cereale.

La ou vroiam sa ajungem acum insa am amanat datorita regimului.

De cantarit, masurat, la 6 luni stateam asa - 68 cm, 7,6 kg.

Noapte doarme de la 22 la 7 insa se trezeste de 3-4 ori in ultimul timp si ma dispera...

Scriati de avocado, cum il dati, crud? amestecat cu ce?
Am mai citit pepene, e ok?

Am pus poze noi, le gasiti la semnatura.

Din pacate la botezul Robertei nu putem ajunge, pt ca vom fi plecate pt cca 10 zile. Dar va rog sa-i transmiteti toate gandurile noastre bune.

Va pupacim, o sa ne lipsiti, de-abia imi reintrasem in forma si plecam iar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

cristiana, pai... ierburile??? cartof chior cu carne goala, si facute pasta... bleah!!! pune un pic de usturoi copt, niste patrunjel, un pic de boia dulce... sa-i dea ceva gust! Si totusi... Poate o fi de la Danonino? Eu am ceva cu marca asta, cu Danone, nu-mi miroase a bine si pace... si dau la gupil Prodlacta, Napolact... ei, copilul meu nu vomita, nu regurgiteaza de felul ei (cred ca de maxim 4 ori in 6 luni mi-a regurgitat/vomat) - cu toate astea, am dus-o intr-o zi la soacra-mea si uitasem sa iau iaurt; ea avea Danone ("nutripārtz" din ala, adica iaurt "simplu" cum ar veni) si am zis sa-i dea din ala, ca n-o muri de la un iaurt - si a vomitat mandra mea tot ce a mancat, in reprize, pana a golit burta de Danone. De m-am si speriat. Dupa aia n-a mai fost bai, dar cert e ca nici nu i-am mai dat Danone.

Conchita, blender de mana adica blender/mixer vertical, adica asta, de exemplu: http://www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/8351/blender_de_mana_moulinex_ddj_242

Food processor e robotul complet de bucatarie, care e bun sa faci mancare pe toata saptamana; blenderul vertical e bun sa faci pentru o masa, portie de 200-300 ml/g.

Juicerul e o chestie buna, dar avand in vedere ca oricum prefer sa dau la gupil si pulpa fructelor si de sete ii dau apa... nu ii duc lipsa, desi vreau sa iau unul cat de curand.

Ce fac in cantitate mai mare pastrez la congelator, in pungute de-o portie.

Dano, pai te crez ca-i trimiti la cantina, al tau Lucas haleshte fara brobleme, io a trebuit sa ma adaptez la mofturi si scuipaturi!

mirandolina, sa faci poaza cu babycucu ala - ca-s curioasa!

Conchita, JUR ca de diversificare si plozi numa' cu voi vorbesc! In rest, sunt fix tot aia de dinainte! Adica merg la munca (bine, am un "geamantan" in plus, ca o iau cu mine), cand mi-e de iesit pe undeva o las la soacra-mea sau chem pe vecina mea sa stea cu ea, cand am chef de vizite, vin prietenii pe la noi si ne punem in cap cu bere si gratare pana la 3 dimineata, ca si inainte... sigur, e ceva mai complicat in sensul ca trebuie sa adaug o coordonata in plus in diversele planuri pe care mi le fac, dar este absolut manageable; nu vorbesc de copil decat celor care ma intreaba, si atunci numai raspund la ce ma intreaba, nu stau sa dezvolt subiectul pana la obsesie... Cum sa zic, asa cum spuneam si acolo, copilul e o completare in viata mea, nu e o inlocuire a vietii mele de pana acum. Si e o completare super . Deci, in ceea ce ma priveste, am reusit sa mentin valabil in proportie de 85-90% cam tot ce am zis acolo. Bine, in chestia asta nu ma refer la prima luna din viatza gupilei, ca aia a fost horror si aveam impresia ca ma duc naibii si ca o iau razna si de oboseala si din lipsa de timp pentru mine. Dar acum, trai pe vatrai!

Citeam ce a povestit Laura de cele 4 ore si 10 sms-uri de la concertul Rolling Stones... deci numa' io sunt in stare sa o las pe fi-mea la soacra-mea douashpatru de ore si sa nu dau nici macar un telefon?

Hehe, Cristiana, fix din ala am si eu

gio, avocado NUMAI crud. Amestecat cu carne, cu iaurt, cu banana, cu cartof, cu rosie si usturoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana sa va fie de bine cu toti dintzisorii!!!!!! a fost marait?
aaaaa, si eu imi doresc sa cante, sa semene cu mine ca tati.........nu are asemenea taltente, dar are altele

cata
mateiutz papa si iaurtul? de care? il dai simplu?

steamer-ul in cat timp face legumele bune de papat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, daca ai dormit putin sau f adanc, de aia te simti asa. Mie mi se intampla fff des, de aceea acum, pe canicula, asa cum nu trebuie, io sunt cu stacana de cafea in brate. Ziua mea, ca si a voastra, e inca lunga asa ca nu pot sa am luxul sa ma culc in vreo ora sau asa. Doar e vremea de plimbare. Deci, daca stii ca ai tensiunea mica, ia o cafea mica daca dupa ea bagi si apa e super.
Eu zic ca e buna ideea cu piureul pe maine.

Laurita mama, tu esti suparata pe mine de nu imi zici nimica de Eva? N-auzi ca imi cazu inima in chilotzi? Hai indura-te si zi-mi vreo doua vorbe. Cum ati dres-o pan la urma? Ce simptome avea? Ce mai mananca? Scumpa de ea ... Te inteleg PERFECT cu sms-urile si nestatul fara ea. Si eu sunt la fel, acum ca nu mai sunt la serviciu, ma simt asa impacata, simt ca sunt unde imi e locul.

Mirandolina, m-am prins, ma mistocaream in continuare. ;-) Si sa stii mai Mira ca io o sa traiesc mai mult. :))) Io sunt din aia de sunt bocitoare, ma vaiet, ma disper si dupa ce m-am descarcat ma simt ca noua. Sotul e din ala care tace si face ... pusee de tensiune de ajunseram pe la urgente cu el ... asa ca ai mare dreptate. Supcese nebanuite !

Gio, cauta la acum 2 capitole, pe la penultimele pagini. Nu stiu sa iti zic exact. Mergi la cap 42 si ia-o de pe la pg 10/11. Io asa am facut. Ce ma bucur ca ai revenit Gio, sa stii ca ti-am simtit lipsa.
Iarta-ma, dar pe langa ca m-am nascut stresata, intre timp m-a luat si zapaceala. De ce sunteti la regim? (iar ma trage duamna Lilisor de atentie ca nu am fost calare pe faza ... of, rushinica)

Mergi la inceput