Va suna cunoscut?
Raspunsuri - Pagina 3
adinag spune:
Lemoni, te inteleg... eu recunosc, sunt mai delasatoare, adica pur si simplu uit sa ma dau cu creme (nici n-am probleme cu tenul...). Dar imi mai iau si eu inima in dinti si-mi iau o crema anti riduri mai scumpa, pe care n-o iau chiar asa des... dar o foloseste el, in fiecare zi!!! Nu poate sa-si ia crema de barbati? Eu am doua parfumuri, el are patru. Eu il folosesc cand ies undeva, ca nu-mi place sa fiu mereu parfumata. El - in fiecare zi!
Chestia ciudata este ca apreciaza la mine ca nu stau toata ziua in fata oglinzii (nu sunt nici mare amatoare de machiat), ca-l enerveaza femeile cu 100 de cremulete.
Eu am renuntat sa incerc sa-l inteleg!
Intr-o zi cand ma epilam pe picioare (cu aparat), m-a pus sa-i epilz degetele de la picioare! 
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Alé spune:
Beeeei, asa e! io am doo parfumuri si el are 5!!! Si asa cum va spuneam, se da cu parfum si-n pat si cind merge la aprozar. Ce-i drept, io i le-am cumparat.![]()
Io n-am observat lucurile astea... asa e el, asa l-am cunoscut, e cochet, ii place sa fie imbracat frumos, sa miroasa bine, sa fie mereu tuns, sa aiba barba curata si tunsa (sotul meu are barba, deci pica faza cu barbieritu).
De la o vreme isi face manechiura in timp ce se tunde si nu-i sta rau deloc, pt ca are maini frumoase, dar cu pielitele cam zburatacite si fragile. Am fost si eu o data cu el si dna aia nu le taie cu forfecuta ci are un soi de pila electrica cu pietre abrazive si turatie reglabila.
Iar cu parul de pe degetele de la picioare, si noi ne-am distrat... numai ca initiativa a fost a mea, ca acu vara, in sandale si papuci, erau ca niste maturele. La inceput s-a impotrivit, dar apoi i-au placut degetele asa chele.![]()
Sincer, nu ma deranjeaza in nici un fel, il iubesc tare mult ca e asa ingrijit, si nu mi-ar placea sa faca mai putin de atit. Dar si neparfumat miroase superb. E mirosul lui si l-as recunoaste dintr-o mie... 
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
iuliana_2007 spune:
Al meu sot nu este cu cremele,are grija sa imi cumpere mie cica sa am fata curata.In schimb parfum foloseste la greu.
Ii mai fac baita la cap,ii place sa il bibilesc il mai apuca asa cate-data.Si ii mai tai unghiile de la picioare ca lui ii este cam greu de burtica
.Pe alea de la maini si le mai reteaza cu dintii si dupa aceea si le aranjeaza

,ticul asta.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Lemoni spune:
Sa ne traisca. M-am linistit acum cand vad ca mai sunt alti ca al meu. Ieri avea o problema mare suntem invitati la un party si cica zice al meu "trebuie sa ma duc sa-mi iau toale noi sa arat super" , am ras de m-am spart eu nu imi faceam probleme cu ce ma imbrac el da!!! 

Am "mireasa "cu mine aici , e criminal, a si alta chestie cand pleccam undeva eu il astept gatita in usa si el nu e gata inca!!!!Uf imi aduce aminte de tata eram 3 fete acasa plus mama si cand ne pregateam sa mergem la nunta noi 4 eram gata asteptam si tata nu, inca se aranja.
Am stiut ce iau de la inceput asa ca nu imi e de mirare , cand eram prieteni cu 20 de ani in urma ii dadeam crema la pachet ca na pe vremea lui ceasca nu se gasea pe toate drumurile si eu mai aveam conecti.
va pup sa auzim de bine
lorelaim spune:
Lemoni
- intr-adevar - sa ne traiasca la toate sotziorii: sanatosi, dragastosi si cochetutzi :-) Si al meu se inoieste... ca cica "nu mai are" ce imbraca :-) Da' de cand avem prunca merge singurel la magazine ca sta si probeaza si ras-probeaza la ele de zici ca nu ia un amarat de tricouas ci costum de printz-consort :-) Cu micutza nu putem sta prea mult intr-un magazin... decat daca e magazin de jucarii :-)
Numai bine si multa sanate va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
miri__b spune:
Subscriu si eu la treaba cu parfumurile. eu 2 el 5. cu manechiura si pedi sta prost , nu vrea sa mearga, i le tai eu cand am noroc, in rest le cam kilareste. creme are dar foloseste numai cand i se usuca fata.
chiar voiam sa va intreb dc mai aveti tipm de ei? inainte eu ii faceam baie, mai mereu ii dadeam sa manance, acu dau la copil...
el nu poa sa aiba tzoale decat de firma, mie nu-mi stau in gat alea de la tarabe.
cand eram pustoaica am vazut un tip epilat sub brat si nu mi-a placut deloc. acum nu concep stuful.
Miri si
David - 23.12.2005
Lemoni spune:
Lorelaim imi aduci aminte de o faza mergem noi in state la shoping aproape aici la Buffalo , cand mergem iti da-i seama ca stam o zi intreaga , am fost noi prin magazine am probat am cascat gura, la un moment dat m-am plictisit ca vazusem tot magazinul si ma duc sa ma asez pe o banca ca pe al meu il uitase dumnezeu numai avea de gand sa iasa .Stau eu pe banca acolo si realizez ca langa mine mai erau 5 barbati care isi asteptau consoartele cu nerabdare, am inceput sa rad ca proasta , era o faza ca la cascadori rasului, numai mie mi se poate intimpla!!
Nu ,nu m-a supar imi face placere ca am partener de cumparaturi , stiu ca alti barbati se plictisec, iar mie imi place la nebunie sa stau sa ma invurt cu orele prin magazine dar el m-a intrecut !
adinag spune:
Da, la cumparaturi tot asa e. Sta se invarte, probeaza ore in sir, eu tot ma asez undeva pe un fotoliu si incep sa frunzaresc reviste... Dupa 8 magazine si vreo 6 ore mergem acasa... cu mana goala! Ca nu a vazut nimic care sa-i placa, si trebuie sa mearga din nou singur, in alta zi, ca daca-i cu mine se simte stresat ca nu are destul timp la dispozitie!!! imi vine sa ma tavalesc de ras, cand il aud, dar e si tare simpatic!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)