Va suna cunoscut?
Raspunsuri - Pagina 2
lorelaim spune:
Ok - il laud si pe-al meu? :-) "ursuletz spalator" si cremuit si parfumat - manca-l-ar mama :-) Atat e de dichisit si de ingrijit :-) Da', tre' sa recunosc ca asta mi-a placut la el cand ne-am cunoscut: tricouri impecabil de albe (hainele frumos aranjate in dulap), ciorapi curatzi de 2 ori pe zii, dushuit, etc... Si in plus ajutor la bucatarie si spalat vase!... la prima intalnire! (sa mai spun ca-i frumusel, dulce, tandru, etc?) Deci nu am de ce sa ma plang :-) Daca as putea si eu sa fiu atat de cocheta ar fii f bine! Da' eu ca sa stau 3-5h afara la joaca cu micutza sincer nu simt nevoia sa folosesc parfumuri si sa stau in fatza oglinzii tz-shpe ore pe zii :-) Boboaca insa seamana cu taticul ;-) O sa vad eu ce ma asteapta in viitor!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by Noe
"sa-l c r e m u i e s c"
oops, asta era...cremuitul dupa masca de avocado

merci pt corectare [:)))]
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
tlaura spune:
Eee na! sa te plangi si tu de ceva la consort!
Pai asta-i problema?
Mie imi plac barbatii care se ingrijesc, cu manechiuri pedichiuri si tot tacamul (bine sa nu exagereze totusi, adica sa nu se duca la manechiura mai des decat mine
)! Sunt totusi cateva lucruri care nu mi-ar place sa le vad la al meu: sa se epileze, sau sa se penseze; deja ar trece la metrosexuali si nu imi doresc asa ceva! Al meu isi face manechiura si pedicura ocazional, dar fara as taia pielitele. In rest parfum, normal, si se da cu crema de cand a aparut nivea Q10 pentru barbati; i-am facut cadou eu una acum cativa ani si de atunci isi cumpara singur.
ina78 spune:
Lemoni am si eu un specimen asemanator.
Un barbat care foloseste crema, care termina un parfum in mai putin de 2-3 luni... Insa nu ma deranjaza. Asa cum mie imi place sa ma ingrijesc, lui de ce nu i-ar placea?
In plus tot eu beneficiez... crem de miini - atingere fina, un parfum bun - persista...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
dana n. spune:
Si eu am un barbat asa, caruia ii place sa se ingrijeasca.Creme antirid,parfumuri,manechiura pusa la punct.Mie imi place ca este asa.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;
danyelana spune:
Si al meu utilizeaza creme aproape zilnic, parfum tot timpul, are grija de maini si de unghii iar mie imi place acest lucru.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Lemoni spune:
Lorelaim parca il descri pe al meu.

La al meu toate toalele in dulap sunt asezate la 4 ace ,in ordine pe culori ,la mine in dulap mai dezastru incerc eu sa tin ca el dar nu reusesc mai gasesti cate ceva aruncat si pe fotoliu, sunt mai dezordonata recunosc.
Sincer nu pot sa ma plang ca imi place ca e mereu arajat si cu tenul fin si frumusel iar de miros miroase mereu de pici pe spate toate gagicile il intreaba la servici cu ce isi da, ma exaspereaza insa ca le termina prea repede mi se pare record si vroiam sa aflu daca mai sunt soti asa fuduli ca al meu.
andriushca spune:
si al meu si al meu. cu parfumul, unghiutele, bibilitul in oglinda si tot tacamul. mai putin cremele, ca spune ca-i ingrasa tenul prea tare.
dar e si ceva in plus: isi aranjeaza sprancenele cu penseta mea; se da cu creionul meu corector daca ii apare vreun cos, ba-l mai ia si cu el in buzunar, impreuna cu o oglinjoara mititica. (asta cu oglinjoara s-a intamplat o singura data, asa ca nu m-am speriat prea tare:); isi asorteaza chilotii cu ciorapii si tricoul. de pantofi nu mai vorbesc.
mie imi place barbatul meu, asa dichisit cum e. cat despre mirosul lor natural, eu sincer nu ma dau in vant dupa el si il prefer curat, parfumat si asortat.![]()
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
Alé spune:
O posibila explicatie uitandu-ma la al meu. Cel putin acum, vara, se spala de mai multe ori pe zi, fata de 2 ori ca mine. Si se da cu crema si cu parfum dupa fiecare baie. El s eda cu parfum si dupa dusul de seara, sa miroasa frumos in pat.
. Al meu nu se da cu crema pe fata, dar are de maini, de picioare, de calcaie, etc... si e plin de tubilete si cutiute peste tot. Plus tot soiu de lotiuni pt par.
A, si inca o chestie: barbatii au fata mai mare si d'aia se duce mai multa crema ![]()
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Ira spune:
Andriushca, mirosul natural e mirosul de proaspat spalat, vara al meu miroase a soare si a mare (sarat) si iarna a frig proaspat, a zapada. Dimineata cand imi afund nasul in pielea lui e el si un pic cafea
(numai el face cafeaua). Atunci cand fuma mirosea super sexy, a tutun, dar acum ca s-a lasat zic merci ca e sanatos si ieftin, chit ca tanjesc dupa mirosul acela.
Cristina22, doar de antiperspirant am uitat, nici macar aftershave, sapun simplu e ok pt el dupa ras, si nu are ten urat...doar unul de l'homme sauvage
.