Va suna cunoscut?
Tocmai ce scriam amintiri din" copilarie"la alt subiec si mi-a venit in cap acest topic.
Jumatatea mea nu am prea multe sa ma plang de el e bun si dragutz sa ma leg cu el la rana ,e frumos, destept (nu mai destept ca mine) glumesc, dar am si eu o mica problema atita se da cu crema pe fatza si se termina mereu asa de repede .Parca maninca crema aia pe paine frate. La parfumuri la fel eu termin unul in 4-6 luni el la 2-3 luni aud" numai am parfum baby sa te duci sa-mi iei" ma baga in boala e mai rau ca o gagica , eu imi dau cu crema dar sincer nu in fiecare zi chiar mai uit nu am o regula , la parfum si eu folosesc zilnic dar nu se golesc sticlele chiar asa, a stati asa ca acum inteleg cred ca minca crema cu paine si in loc de apa bea parfum ufffffffff la asta nu ma gandisem.
Va suna cunoscut ? Se mai intimpla si la alte case sau e al meu unicat?
Raspunsuri
Lemoni spune:
Pacat ca nu intra pe Dc ca sigur va intilnea-ti cu el la subiectul
Sa testam creme de zi - experiente impartasite !

CrisaS spune:
Ehe, se poate si mai rau , macar e tinar..sa-l vezi pe socra-miu ..maninca pe piine cutii intregi de creme , de ochi in special de fata toate cremele mele aduse din Romania stau in frigider si au disparut cite una cite una..parfumuri are vreo 30 si se da clar.Sint multi barbati care folosesc creme.Si al meu foloseste dar nu din astea de riduri si zilnice al meu se da pe timp de vara mai ales dupa ce mergem la plaja si dupa ce iese din dus..ca zice ca i se usuca fata , apa aici e foarte dura. Cu parfum isi da si el zilnic dar nu am sesizat sa le termine chiar asa repede poate unde are si el multe. Eu ii fac unghiile si la miini si la picioare si am vrut sa-l dau cu lac de unghii la miini , a refuzat.![]()
.
Crisa
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
Ira spune:
Al meu e un adevarat highlander des bois, in afara de sapun si pasta de dinti n-a auzit de vreo cosmetica
. Se uita in oglinda o data pe luna, dar mie asa imi plac barbatii, salbatici si care miros natural, curat, un pic a tutun eventual, io cu metrosexuelii de se bibilesc pe toate unghiurile in oglinda si se imbalsameaza cu fel de fel de smacuri nu ma impac...
corinadana spune:
Crisa adica i tai pielitele???
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Crisa adica i tai pielitele???
Nu ii tai nici o pielita mai

I le fac i le tai si i le pilesc la forma ma refer ca daca il las pe el...si le taie ca naiba.Ei, imi face placere eu m-am oferit.Da ce te-ai speriat asa...? Sint o gramada de barbati care isi fac manichiura si pedichiura si se epileaza si si si ..Dar nici mie nu-mi plac fatalaii.Am zis ca-i fac unghiile , special am zis nu manichiura pedichiura care implica tot.M arog trebuia sa ma explic mai bine.
Crisa
Annie80 spune:
si lu al meu ii place dar numai dak contribui eu...
ii place sai pun masca, sa-l spal dupa, sa-l creia o pauzasc, sai fac manicura, eu ii cumpar parfumuri, chiar dak la intrebarea: iti place ? el raspunde ca "merge" imi place sa am grija de el, si el se simte bine cand am grija de el
bine toate depind de al lui timp liber si dispozitia mea cam o data pe luna,
dar singur si de bunavaoie nu se atinge de creme
dar tipurile de piele de la femeie si barbati sunt diferite si trebuie sa aplice creme pt men
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Annie80
ii place sai pun masca, sa-l spal dupa, sa-l creia o pauzasc, sai fac
dar tipurile de piele de la femeie si barbati sunt diferite si trebuie sa aplice creme pt men
Sa-l ce???

Qamar spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Originally posted by Annie80
ii place sai pun masca, sa-l spal dupa, sa-l creia o pauzasc, sai fac
Sa-l ce???
"sa-l c r e m u i e s c"
Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
lilina spune:
dati-mi voie....va rog...am un printz...'mama-mama'
si al meu termina cremele si parfumurile in timp record
dar ce sa-i faci...bine ca le foloseste...mai rau era daca nu... ![]()
eu cred ca barbatii nu prea stiu sa se dea nici cu crema si nici cu parfum...d-aia le consuma atat de repede
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
cristina22 spune:
quote:
Originally posted by Ira
Al meu e un adevarat highlander des bois, in afara de sapun si pasta de dinti n-a auzit de vreo cosmetica. Se uita in oglinda o data pe luna, dar mie asa imi plac barbatii, salbatici si care miros natural, curat, un pic a tutun eventual, io cu metrosexuelii de se bibilesc pe toate unghiurile in oglinda si se imbalsameaza cu fel de fel de smacuri nu ma impac...
ba mai are si after shave-ul!!! stiu io, ca highlender e si-al meu!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)