Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Cristina_ana, felicitari mamica draga !!!
Sa fiti sanatosi si voiosi si sa aveti mult noroc !

Miky si piersicutza Maya (4 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

intru si eu in fuga...am vazut mesajul andreei si m-am enervat ingrozitor. din pacate sfaturile astea sunt asa de frecvente, ca incept sa cred ca asta e majoritatea! de asta e parcul plin de copii alimentati artificial pentru ca "nu au crescut bine" si mamicile "brusc nu au mai avut san", care la 3 luni stau cu biberonul de suc in gurita sau de ceai si mananca piure cu carnita! incerc sa ma calmez, ca aud cateva variante de-astea pe zi. of!
andreea, fetele ti-au raspuns f frumos si ma bucur mult ca exista grupuri de mamici ca asta, inimoase, care chiar vor sa schimbe ceva.

la multi ani pentru mara, filip si nu in ultimul rand pentru tudor (deh, tre sa fiu si eu simpatica, pentru ca am 2 fete de maritat )

simo,

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

oana, am vazut poze cu baietii tai...ce copii reusiti! se vede ca esti mandra de ei; ai si de ce. sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Anya te rog zi-mi si mie daca e normal sa sughite chiar dupa fiecare masa cate 10-15 minute. Mi-e asa mila de ea. Se cutrema din tot corpul. AS putea sa fac ceva sa-i treaca?

Editez ca sa te mai intreb ceva: crezi ca e bine ca dormim cu geamul deschis. Ma asigur sa nu fie curent. Mi se pare sufocant fara geam deschis.

Multumesc mult

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ilenutza, felicitari pentru un asa baietel. Sa fie sanatos, voinic si dragastos.

Cristina-ana, felicitari. Multa sanatate.

Lachi,

Multumesc pentru aprecieri. Asa-i ca asa-i ca are ditamai perisorul?

Lia se apropie si la tine. Uite aici o fetita angajata mai devreme ca poate nu apuc

Si eu ma chinui in contiunuare cu alaptatul. Incerc sa-i dau cat mai mult de la san si daca nu ma ami inteleg cu ea ii dau si supliment. Mi-e destul de greu intrucat nu stiu ce iese exact din tzatzele astea ale mele si ea fiind calica manca tot din biberon (il fac de 90 ml) si apoi da pe afara. Eu inca nu am avut nevoie de nici un tampon de san. Nu imi curge nimic in plus din ei. Iar despre supt manutele nu mai spun. Mi-e si draga si mi-e si mila in acelasi timp cand o vad cu ce pofta le suge.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

dana nu shtiu daca e normal sau nu dar si al meu sughite nu chiar dupa fiecaer masa dar de cel putin 3 ori pe zi are cate o repriza de sughitz de cate 5-10 minutele.
Editez: cat am stat in spital(in body cu manecuta) am dormit cu geamul deschis deci si cand am ajuns acasa am dormit cu geamul deschis in fiecare seara.cand m.am trezit sa il alaptez am tras cercefelul pe el...in cazul in care am obs ca are piciorusele putin mai reciutze.

oanasa iti traiasca flacaii.E asa dulce fratiorul mai mare cand sta langa cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

raportez si eu niste contractii din 30 in 30 de min care nu cedeaza la no-spa....fetele care ati nascut natural...is alea bune??? ca nu ma doare, doar simt ca se strange si o presiune in zona lombara!

Ne vedem maine!!!!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

simo nushu ce sa iti zic poate sunt alea bune :) eu am pleact cu ele de acasa cand erau din 3 in 3 minute pentru ca credeam ca e alarma falsa ptr ca nu ma durea asa cum le asteptam
Te sfatuiesc sa nu astepti asa mult
go go go simoooooooooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Simo nu mai astepti pana maine? Banuiesc ca sunt contactiile e nastere. Eu nu am avut asa ca nu te pot sfatui.
Tinem pumnii sa nasti repede si usor.

Am mai scris un mesaj cu ceva vreme in urma dar vad ca nu a aparut.

Oana felicitari pt cele doua comori. Sunt tare draguti.

Dana de ce nu incerci sa renunti la biberon? Ar fi greu o zi, doua, dar sanii se vor adapta la nevoile Dariei. Pt sughit Anya recomanda sa pui copilul putin la san sau sa il lasi treaca singur (dar e cam greu). Si tot Anya daca nu ma insel a spus ca poti sa lasi geamul deschis. Daca iti e bine tie ii e bine si Dariei.

Jadi si eu vreau sa ma inveti cum sa pui poze pe flickr intr-un album. mai bine ne explici la toate pe adresa comuna.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, fa un dus si "retuseaza-te" pe ici, colo, daca e nevoie. Pentru orice eventualitate! Daca se indesesc contractiile, cred ca-s alea bune! Verificam imreuna bagajul?

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput