Mamici de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
martutza spune:
Fetelor sa va traiasca copilasii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.Sa va refaceti rapid si sa nu cedati la primele colici caci va asteapta clipe minunate.
Nastere usoara celor care urmeaza sa nasca
BBPuck sa-ti traiasca Mateiasul si sa fie sanatos si fara colici.Va pup.Cand te refaci astept sa-mi povestesti cum a fost dr.Ion si cu ce impresii ai ramas dupa nastere.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ddanagh spune:
Ioana bine ai revenit. Ma bucur ca nu au mai fost probleme cu glicemia si sper sa nu fie nimc grav nici la inimioara.
Pana am citit eu tot s-a sculat Dariuta. Ma duc la ea. Raspund mai tarziu
Dana iubitei Daria Stefania
Dariuta mea
Samurai-lady spune:
Buna fetele
Noi suntem tot 2 in 1,si am implinit 39 de saptamani.
Mai asteptam pana saptamana viitoare la control cand nenea doktorul o sa-si dea cu parerea de bebe vine natural sau il scoatem cu cezariana.
Pentru fetele care nasc maine tinem pumnii
Samurai-lady 39 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
ghinetz spune:
Lia, uite camasa de noapte aici. Acum, cand avem deja experienta de 6 zile de papat la san e foarte eficienta. In maternitate am preferat pantaloni scurt si tricouri - le puteam schimba cat de des, ca transpiram, fie de caldura, fie de efort. Im plus, in chinurile dorintei de a alapta nu suportam sutienul, iar cu tricouri aveam avantajul ca puteam pune tampoane pentru san direct pe sani, le tinea tricoul acolo. Camasa asta jmechera nu-mi era de ajutor.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Andreea imi pare bine ca ne scrii, chiar ma intrebam ce e cu tine, eu te-am sunat dar probabil ca erai inca in spital si erai ocupata! Acum daca simti ca te ia depresia, vino peste noi si oboseste-ne, la un moment dat o sa treaca!
Deschide mess-ul si te invat eu cum sa pui poze pe flickr!
Cat despre pediatra, nu stiu cine ti-a recomandat-o dar schimb-o urgent! Te pot indruma catre medlife la o doctorita tanara care este pe scoala noua si deschisa la minte! In plus ca bani tot acolo ajungi, o consultatie este 70 roni si poti sa o suni si pe telefon, raspunde, e amabila si draguta!
Sa iti spun ce stiu si de la Alina si mi-a spus-o si prima pediatra care l-a vazut pe Tudor (doctorita mea era in concediu): in primele 2 luni media de crestere este de 750 grame si sublinez MEDIA, eu stiind ce am patit la Vlad am intrebat si care e minimul si mi-a spus ca 500 de grame. Asa ca nu te panica, panica, stressul si gandurile ca nu ai lapte suficient sau bun duc pana la urma la sistarea lactatiei (asta e din cartea Alinei care acum e pe la Hook, citeste ea din 2 , a mea si copia ei ). Si eu am sanii felscaiti, dar cand il pun la tzoanca pe Dodo i se umple gura de lapte si se satura. Si in nici un caz nu ii da 1 masa de lapte, din cele 2 rele mai bun e rau in care ii dai tzatza pana crezi ca nu mai ai si o completare de lapte praf, dar parerea mea e sa iti iei gandul de la asa ceva. Eu abia acum dupa 4 saptamani pot zice ca mi s-a instalat lactatia complet! Si la icter da, e posibil sa dureze mai mult! Si nu te lua dupa maini bagate in gura si alte semne babesti! Asteapta un pic si o sa gasesti si schema logica la copil, eu am declarat ca am gasit-o de vreo saptamana
Te pup si vreau sa imi spui ca nu mai esti nefericita!
quote:
Originally posted by andreea c
Bine v-am regasit fetelor. Mi-a fost tare dor de voi si ma bucur sa vad ca toata lumea e bine si se naste pe banda. Felicitari tuturor mamicilor si bafta in acomodarea cu bebe. Eu inca nu m-am obisnuit cu statutul de mamica desi am doua saptamani de cand am nascut. Am avut niste zile tare naspa in care imi venea sa plang non-stop si nici acum nu sunt tocmai ok. Partea prosta e ca stau mai mult singura cu bebe si chestia asta ma deprima. Simt nevoia de afectiune de atentie si nu prea are cine sa mi-o acorde .
Sunt tare debusolata ca am auzit atatea pareri despre cum trebuie sa procedez cu bebe si bineinteles ca se bat cap in cap si eu nu stiu ce stafuri sa urmez. Am mare nevoie de voi...
As vrea sa pun si poze , dar nu ma descurc cu flirk-ul asta. Nu stiu cum sa fac un nou album. Ma ajuta cineva?
Azi am chemat din nou pediatra ca mi se parea ca bebe nu respira bine, dar mi-a zis ca nu are nimic. In schimb mi-a zis ca e prea slab. L-am nascut cu 3.500, a scazut pana la 3.260, iar astazi la doua saptamani si o zi are 3.620. Pediatra spune ca e prea putin, ca e carnea moale pe el. Nici nu stiu ce sa mai cred…eu i-am dat numai la san, dar de vreo doua zile mi se par sanii mai moi si asta zice si doctora ca nu prea e suficient lapte. Mi-a recomandat sa-i dau o masa de lapte praf ca nu se satura si de aceea plange.
Nu i-a trecut inca icterul, iar doctora zice ca poate tine si pana la o luna. Voi ce parere aveti?
Am atatea intrebari sa va pun , dar nu vreau sa va zapacesc cu toate problemele mele asa deodata…
Andreea de Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Luna LMA lui Cosminel pentru luni, ca nu o sa fiu sa-i spun "live", sa aiba o viata plina de reusite!
Ne vedem maine!!!!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
liadorian spune:
Oana, sunteti superbi amandoi. De-abia astept sa am si eu privirea asta calma si senina, acuma zici ca-s profesorul trasnit - ba-mi vine sa plang, ba-mi vine sa rad; ba n-am ce face, ba-mi gasesc 3000 de lucruri de facut in acelasi timp. M-au inghesuit toti hormoneii intr-un colt si dau in mine!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
danis spune:
brazuca ai intrebat de taietura de la epiziotomie - a mea are 2 saptamani: pe stanga nu o mai simt deloc, de parca nu am avut nimic, in schimb pe dreapta inca ma "tine" iar cand fac cam mult efort nu pot sta nici in picioare... dar si la prima nastere tot pe partea dreapta a durat mai mult vinedacrea - pe scaun am inceput sa pot sta de vreo 2 zile, iar de alaptat, dupa cateva zile de stat in fund cu dureri mari, am trecut la alaptat in pozitie culcata cu bebe lungit langa mine... imi pare rau ca nu-l mai tin in btrate, dar asa nu fortez taietura si nici nu ne incalzim
ghinetz spune:
Am mai pus poze recente cu noi.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"