Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 22
tangerine spune:
LA multi Ani Petra!
oau...cum a trecut timpul
Felicitari Gina pt baietel!
noi am fost astazi la doctor: 89 cm si 13.6 kg (da cred ca nu mai e la moda sa raportam marimi la 2 ani:)) i am repetat veccinul de hepatita B
si ne-am tuns pt prima data; sunt curioasa daca i se refac cirliontii; avem un Ciufolici in cartier si Maria a fost un ingeras, doar ca nu mai voia sa plece de acolo
pe langa expresia "Nu vau" s-au adaugat "Lasa-ma in pace", "taci!", "pleaca" , "nu auzi?" si altele mai de nereprodus cand adultul nu intelege si nu se executa
am intrat in era lui "Ce e aia?" (prietenii stiu de ce:); mai avem un pic si incepem cu "De ce?"
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
tangerine spune:
am reusit sa pun niste poze pe picassa... e mult mai simplu decat cu yahoo-ul m-a cucerit
http://picasaweb.google.com/ramona.oros/Vacanta_Bulgaria_iulie07
merge?
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
medica spune:
Miflore, ai dreptate. Strada se cheama Witing, Stefan Frurtuna este urmatoarea. Eu ma duceam in Giulesti la mama ca sa-mi vad copii. In we, ii iau acasa. Trebuie neaparat sa programam o intalnire, este ceva cu aparitiile acestea neasteptate. Sti ce este misto, eu te stiu de prin poze si cat am apucat sa te vad asa in fuga, insa tu nu cred ca ma sti. Poate le propui fetelor din Bucuresti sa facem o intalneala. Ce zici ? Si iti promit ca mananc si ciorba ![]()
miflore spune:
Mai, Medy, tu ma urmaresti pe mine!![]()

Gata, fetelor, pe cand intalneala? Ce ziceti de saptamana viitoare, cine vrea?
Dar sa nu fie week-end, ca nu-s in Bucuresti! 
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
Tangerine, foarte frumoase pozele cu Maria!
Unde ati stat? Ca vad hotelul unde am stat noi intr-o poza, Kaliakra si am fost la sfarsitul lui iulie, de pe 21.
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Zina, Medy, la intilnire cu mincare contati si pe mine
. Eu pot saptamina viitoare seara.
Ruxandra, bravo, esti prima care a facut pasul pentru cistigarea de bani mai multi, sa ajunga si de gradinita dimineata si de bona dupa-amiaza. Succese si venituri mari
.
Andreea, multumim; sinteti pe drumul cel bun cu criza lui 'nu' de la 2 ani
.
Ramona, deci Maria e tot cu personalitate puternica, asa cum o stiam
. V-am admirat in poze! I-am facut Mirunei un album cu poze sa-l ia la Botosani, si i-am pus si o poza cu Maria, sa nu o uite
. Ce-mi plac ochelarii de soare ai Mariei.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
b_irina_c spune:
Miflore, Tonnia, Ioana, Ruxi, Andreeeea
multumesc de laude
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
Buna fetele!
Ramona, si noi am fost azi la medic, hi hi, ce coincidenta! Si avem tot 89 de cm dar...numai 10kg900, ufff, cand oi vedea-o si eu pe Alex la 11 kile dau un party!
In rest e super ok, capul il are de 49 de cm, deci e capoasa ca ta-su, urechile si gatul sunt ok, burtica la fel, a facut o demonstratie de plamani cand a vrut sa o vada in urechi si in gat, dar i-a trecut. Ne-a dat avizul pentru gradinita, ramane sa facem restul examenelor, respectiv copro si exudat faringian si gata, suntem gradinarese de pe 3 septembrie. Abia astept.
Medica, deci asa...fata zici, ufff, chiar? Mi-ai cam taiat avantul, ca eu bb 3 nu mai fac (asa zic acum) si nici sa umplu Romania de fete nu prea as vrea...poate totusi reusesc sa fentez calculul si sa iasa baietel, ma duc la Tutunaru sa ma monitorizeze, sa prind exact momentul ovulatiei si poate-poate iese...
Ruxi, deci asa...te-ai angajat iar, de aceea ai stat mai in umbra zilele astea. pai ce sa iti zic, spor la treaba! Sa iti iasa cum vrei tu!
Mifloricica, eu sunt pentru intalneala si la o adica vin si intr-o seara, eu saptamana viitoare sunt in concediu, asa ca pana joi inclusiv sunt in Bucuresti, apoi plec spre nunta. Am tot timpul pentru voi, doar sa spuneti ora si locul si ma prezint. Abia astept! Luam si cupchiii sau numai noi ca duamnele?