Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, deci m-ai convins sa incerc sa merg la mare cu Miruna. Ce frumos inoata Vladut. Sa stii ca nu e greu cu 2 (e adevarat ca n-am stat nici o zi singura doar eu cu copiii).
Zino, mersic.
kid, da, bona mea e Mihaela din poze.

Saraca bona are parte de o Socrosenie cu S mare, si mai sta si in curte cu ea; ii maninca zilele de pe acum. Sper sa reuseasca sa se mute.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Petra! Sa cresti mare, desteapta si frumoasa! Sa aveti un concediu frumos!

Am vazut pozele cu Miruna si Smaranda si pozele cu Vladut si nu ma pot opri din minunat, ce frumosi sunt si ce-au crescut copiii din piticodrom. Iar Smaranda chiar seamana cu Miruna.

Chiar, nu facem si noi un album de 2 ani? Hai ca nu am mai vazut de mult poze cu toti copiii. Si ar trebui sa si mutam albumele de pe contul comun undeva, nu? Sau deja sunt mutate?

Pe mine m-a mancat in fund sa ma bag la un al doilea job, part-time deocamdata (sa vedem ce si cum) asa ca sunt in criza cu timpul. Incerc insa sa va citesc zilnic, cu scrisul e mai greu.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Gina, felicitari pt. baietel! Cred ca sunteti toti fericiti. Sa fie sanatos si tu sa ai o nastere usoara!

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

LA MULTI ANI,Petra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Salut mamici !
Ioana, foarte frumoasa poza cu Miruna, cand vad toti copii cum au crescut nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Apropos si tu o sa ai doi gineri . Acum precis razi si-ti spui in sinea ta,"da dar tu ai imbulinat-o cu doua nurori"
Kid2003, ia uite ce socoteala ti-a iesit, tinete bine:
din luna septembrie 2007 - septembrie 2008 inca mai faci fete
din septembrie 2008 - septembrie 2010 - BAIAT
Acum ramane sa mai consulti si calendarul chinezesc, dar vezi ca poti sa iei plasa. Conteaza data ovulatiei si o sa-ti explic si de ce. La mine ultimul ciclu menstrual la cel de al doilea copil a fost in data de 21 ianuarie 2005, cand casuta bifata in calendar era roz, dar urmatoarea casuta era bleu si eu nu am tinut cont ca ovulatia este in februarie si atunci se va concepe copilu' . Pana atunci sa ai o nunta frumoasa ! Ia-ti mireasa ziua buna..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

La multi ani Petra!!! sa cresti mare, frumoasa si desteapta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ahaaaaaaaaaaaaaaaa, ia sa te vad, Kid, ce decizie iei?
Sunt 2 posibilitati: ori mai astepti un an ca sa faci baiat, ori ii dai bice, mai faci o fetita, si pe urma al treilea va fi baiat!!! Ei, ce zici?
Azi i-am vazut pe baietii lui Jadi, sunt 2 minunatii!!! Tudor e atat de mic - si de fapt are cred vreo 4-5kg, nu, Jadi? Iar Vladut m-a cucerit definitiv, le stie pe toate, ca sa nu mai vorbesc de cat e de inalt si frumos!!! Chiar m-a cucerit!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Miflore, cred ca iar te-am vazut din pura intamplare. Eu povestesc faza iar tu imi spui daca eram obosita sau chiar foarte treaza
Azi, pe la ora 16,30 erai intr-un renault clio bej. Eu asteptam cuminte la stopul de pe Plevnei iar tu foarte concentrata, ai facuta stanga de pe Stefan Furtuna Ce zici ? Imi venea sa te strig, chiar daca te confundam macar imi faceam damblaua, sti ca te-am mai recunoscut odata la cabinetul dr. Suciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Petra, La multi ani frumosi si plini de bucurii!
Casiana, ai PM!
Ioana, ce expresiva e Miruna! Se citeste pe chipul ei cat de mult isi iubeste sora!
Irina, m-am minunat vazandu-l pe Vlad . Ce baiat mare si curajos! Maria nici nu voia sa-mi iau maninile de pe ea in apa, la mare; si pana la inotat singura...ehehe!
La noi au inceput pretentiile: dupa ce, la mancare, accept sa aud "nu-mi pace!", de ieri a inceput folosirea expresiei pentru incaltaminte si imbracaminte . Mi-e teama de ce urmeaza...

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+9)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hihihi, Medy, eu eram!
De ce nu m-ai strigat? Zici ca eram concentrata? Tocmai ma injurase unul, i-am taiat nitelus fata ca sa prind verde la semafor...
Dar am si eu o problema, ca reconstituiam drumul, tu stateai la semafor pe Plevnei si eu am facut stanga de pe Witing. Adica Witing in loc de Stefan Furtuna.
Una peste alta eu zic ca trebuie sa ne-ntalnim!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput