Cum sa nu ma las pacalita?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
an-k spune:
Si mie imi place sa pot ajuta, dar prefer sa o fac undeva unde datele sunt verificate, nici eu nu dau bani la usa, pentru ca nu vreau sa incurajez acest mod de a cere, mi se pare mai corect cand voluntarii stau pe strada si ii vede toata lumea, plus ca pe strada pot fi supusi diferitor controale pe cand la usa...anca si micutza Bianca(14/03/2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Si eu am dat bani si m-am uitat putin pe actele pe care le avea.Pana la urma nu m-a interesat pt ca m-am gandit ca nu saracesc daca dau bani.La Dumnezeu este primit indiferent daca am foast pacalita sau nu.
Faza mai tare a fost ca doamna respectiva care a venit atunci a mai venit sa-si incerce norocul si deja mi-am dat seama ca s-a invatat pt ca stia ca eu ii dau bani.Si am respins-o pana la urma spunandu-i:Mai schimbati si tu fata ca sa mai primesti bani ca deja o iau ca pe pacaleala.
Sotul meu nici nu vrea sa auda de asa ceva pt ca si-a luat o teapa a dat 8000 de ron la o fundatie deasta si cand a cautat nici macar nu exista,nici nu se auzise de cazul copilului respectiv.Asa ca eu prefer sa vad eu cu ochii mei ca sa fac un bine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Eu zic sa nu mai donez asa.....pentru ca intr-adevar nu esti sigura deloc. Eu nu dau bani nici la cei care stau pe strazi si te opresc sa semnezi pentru nu stiu cine ...si pe urma sa donezi........ca nu pot fi sigura ca banii ajung unde trebuie. Sincer prima donatie am facut-o pentru Diana. Daca mergeti la umanitare veti afla povestea ei si sigur va va induiosi . Merita donat pentru ea. Si e si o sursa sigura aici pe DC.
POZELE MELE