PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 18
geliza spune:
simona, pup you....ce ne-am gasit azi toate pe forum....
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
andreea25 spune:
quote:nu stiu dc ai citit din urma,scriam eu ca am trecut o pe nestle junior pe Ari si bea acum 250 dim si 250 seara...adika,iti dai seama ca eu am fost socata,se si uita sotul la mine ,ca eram asa fericita de ziceai ca cine stie ce se intamplase
Originally posted by geliza
aaaa, ramoon, da exact...ca si de tine citisem dar atunci eram "tare" ca ilinca inca mai bea lapte....deci ma consolez ca o sa treaca....asa bea si ilinca ...100 ml seara si 100 dimineata...f rar cand bea 150.....hai ca noi ramanem pe baricade in clubul siluetilor....
eu de fel sunt mai impulsiva asa,cred ca dc imi zicea mie doctora ce ti a zis tie...cred ca o ciufuleam.cum adika sa te zica asa,sa bage frika in tine,dar ce are impresia ca o ti nemancata si ca tu esti fericita ca ti refuza mancare...duamneeee ,ce fel de doctori!!!
mai aveam o silueta,pe iana a lui alina,dar vad ca intra rarut.
asa ca,geliza,uite ce de fete te sustinem si suntem langa tine,stai linistita si nu te mai stresa aiurea.
andreea25 mami de ariana-irina(04.08.2006)
dariana spune:
a, si sarilla, noi abia acum mergem sustinuti, asa ca..........suntem mai in urma.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
michella78 spune:
hop si noi, ca de mult n-am mai scris
în primul rand LA MULTI ANI pentru toate piersicutele
noi duminica am rupt turta teodorei si a fost o petrecere frumoasa, zic eu
cat despre obiectele alese de pe turta avem urmatoarea ordine:
1- bratara
2- un trandafir
3- papiota cu acul
au urmat un dictionar roman german, pixul, rujul, harta europei
oricum, o florareasa exista sigur intre toate piersicutele
michella
alina2006 spune:
are dreptate andreea... si iana intra in clubul siluetilor...la 1 an avea 8 kg fix si 75 cm inaltime! dupa asta, pe timpul caniculei, n-a mancat aproape deloc iar lapte bea doar 100-150 ml la o masa! deci, asta e!
va pup!
POZE IANA MEA
maryion spune:
Andreea vad ca vorbesti de nestle junior. Cum este? Ca si eu as vrea sa ii schimb laptele lui Darius. Lui ii dau milumil 3 (junior) si nu se prea da in vant. Si el este in clubul bebeilor care nu prea au baut lapte. Adica vreau sa stiu cum este la consistenta, mai grosut? Ca milumil 3 este cu cereale (orez, porumb) si este mai consistent, il bea cu tetina pt cereale.
Michella eu nu cred ca o sa fie florareasa. Eu cred ca o sa lucreze in domeniul design-ului - vestimentar (vezi papiota cua ata), ori aranjamente florale, ori bijuterii.
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
geliza spune:
andreea, da, asa ma gandeam si eu sa-i schimb laptele....dr asta se mira cica de ce e pe milumil 2 la 1 an si nu am trecut-o pe 3....i-am zis ca dr de familie, dupa ce eu la 8-9 luni o trecusem de capul meu pe milumil 3, mi-a zis sa o las pe 2 ca cica e mai consistent....asa, deci ma gandesc/ma intreb sa o trec pe NAN junior?
aa, dariana, Ilinca are 73.5cm
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
edit: cand am zis ca milumil 2 e mai consistent ca 3 nu ma referam ca e/nu cu cereale sau mai grosut...m-am referit ca ar fi crescut mai bine cu 2....la mine a fost oricum degeaba
ralucaspm spune:
Buna mamici si piersicute !
Am reusit sa va citesc un pic dar doar printre randuri, ce-i drept.
Noi ne pregatim sa venim in tara. Astazi vreau sa merg cu Ioanna sa-i cumpar adidasi si blugi. O sa mergem la munte in Romania si trebuie sa avem si hainute ceva mai grosute. Speram sa ne mai racorim si noi ca din cate am inteles in bucuresti e jale cu caldura.
O sa fim in tara de pe 22 Aug. pe 5 septembrie. Probabil ca in prima saptamana o sa fim la munte, iar apoi in Bucuresti. mi-ar face mare placere daca ne-am putea intalni.
Noi stam pe Pantelimon (parintii mei stau langa Stadionul National). Daca sunt fete prin zona poate ne intalnim in parc.
O dupaamiza placuta !
Raluca si
Ioanna
SimonaU spune:
Dupa cum se vede siluetii au ramas tot silueti
Da doamne sa ramana fetele tot asa siluete si cand or fi mari! 
Dariana, am citit undeva ca fetele isi ating jumatate din inaltimea de adult pana la 2 ani! Dar baieti si-o ating mai incet, adica pana pe la 3 ani. Sper ca ai inteles ce am zis. Asta ca sa iti poti face o idee, cat mai curand, despre cum va fi Darius cand va fi mare.
andreea25 spune:
quote:am incercat de 2 ori sa o trec pe milumil 3,si in afara faptului ca nu i trecea prin tetina si se enerva,nici nu i placea la gust,e prea aromat si prea grunjos.daia am tinut o si eu pana acum pe milumil 2.am hotarat sa o trec pe nestle junior ,ptr ca ,consider ca e destul de mare si deci formula 2 nu cred ca ii mai este adecvata.din fericire ,uite ca a acceptat fffff bine nestle junior,care e praf,si se divolva super bine ,nu face spuma.ii l am inlocuit treptat ,cate o masura,apoi 2,stiti voi cum...va spun ca imi trage ea biberonul sa bea lapte,cand va zic ca am ramas socata...asa ca,eu cred ca am luat decizia corecta si sper sa i priasca si lui Ari.aaa si nu va zic ca si kk e altfel ,bine inchegat,1-2 ori /zi.nu fak reclama ,ca nu am ce castiga ,dar eu sunt incantata ca bea copilul atata lapte.
Originally posted by maryion
Andreea vad ca vorbesti de nestle junior. Cum este? Ca si eu as vrea sa ii schimb laptele lui Darius. Lui ii dau milumil 3 (junior) si nu se prea da in vant. Si el este in clubul bebeilor care nu prea au baut lapte. Adica vreau sa stiu cum este la consistenta, mai grosut? Ca milumil 3 este cu cereale (orez, porumb) si este mai consistent, il bea cu tetina pt cereale.Michella eu nu cred ca o sa fie florareasa. Eu cred ca o sa lucreze in domeniul design-ului - vestimentar (vezi papiota cua ata), ori aranjamente florale, ori bijuterii. Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
aaaa si am ales junior ptr ca nu vreau sa o trec inka pe lapte de vaca,totusi asta praf e imbogatit cu detoate si ptr silueta mea..io zic ca e bun.
bafta si voua dc incercati!
nu mai da nimeni junior la copil?andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)