PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 17
andreea25 spune:
quote:stai linistita,ca nici Ari nu cred ca are mai mult de 8kg(inka nu am fost la control si nici nu am cantarit o decat pe cantar mecanic de adulti),si sa stii ca arata la fel ca si ILinca,slabuta la maini, cu burtika si pulpanoasa...stai linistita si lasa fata in pace ,dc mananca si e vioaie nu are nimik copilul. m am delectat cu dovlecii si pepenii ,super aratau...si voi cred ca v ati distrat de minune
Originally posted by gelizaEu cred ca Ilinca mea trebuie data exemplu numai la ASA NU....am fost de curand la o alta pediatra cu ea care mi-a spus ca e "distrofica grad 2", ca e "rahitica"????....si asta pentru ca are doar 7700 g si doar 1 dinte, al 2lea iesit alaltaieri, ca nu merge, ca nu se ridica singura in picioare....asa ca....
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
geliza spune:
Andreea, pai cu tine ma mai consolez si eu ca altfel...o luam razna....asta e, ce sa facem....eu ma obisnuisem cu ideea dar ete asa imi vine catodata sa mai consult un dr si iar o iau pe campii.....aaa, si de vreo cateva zile Ilinca nu mai vrea lapte....ia 2-3-5 guri si gata...nu-i mai pot baga biberonul in gura...am incercat cu fel si fel de tetine....nu vrea si pace...o sa intreb dr daca ar fi o solutie sa-i schimb laptele...desi nu cred....s-ar putea sa fie copil din ala care sa nu mai vrea lapte.....nashpa rau....
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
maryion spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Am si eu o intrebare: mai e vreuna dintre voi ingrijorata ca nu-i merge nesustinut copilul trecut de un an? Cred ca sunt cu capul, dar ma streseaza la culme ca Razvan nu merge singur inca...merge foarte bine cand il tin fie si de un degetel, merge singur sustinandu-se de mobila sau de orice altceva, dar cand ii dau drumul se aseaza in fund...si nici macar nu mai sta in picioare, asta dupa ce la 8 luni statea fara probleme...
Am citit ca inca nu e cazul sa ma ingrijorez, si am vazut ca nu toti cei de varsta lui merg, dar...nu ma pot abtine...ma streseaza chestia asta..
Ma linisteste si pe mine cineva?
Muuh nu ai vreo statistica, ceva?Ca tu esti informata de obicei...
Offf...cred ca sunt cu capul...si sa nu va inchipuiti ca numai la asta ma gandesc toata ziua, dar..ma mai apuca...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
You don't need eyes to see, you need vision...
Nici Darius al meu nu vrea sa mearga nesustinut.
A facut vreo 3-4 pasi in casa si s-a speriat si ii este tare frica.
Prin parc il tin de o manuta, chiar de un degetel si merge. Il tin numai de hamuri, dar tipa si vrea sa ii dau mana. Cateodata uita ca merge singur si face ceva pasi (dar sustinut de hamuri).
Eu nu imi fac probleme. Nu cred ca este prea tarziu pentru a merge singur si mi se pare ca lor le este mai mult teama sa mearga.
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
quote:
Originally posted by geliza
mamaaaaa, ce de poze frumoase am vazut...am vazut-o pe Maya...ce marea s-a facut...si ce plimbareata e.... pe Mara...ce ochisori si bretonel are..iti vine s-ao mananci....pe Luca de consi...ce tort minunat si ce petrecere.....pe Rares la mare....pe Darius....ce mari s-au facut toti....
Eu cred ca Ilinca mea trebuie data exemplu numai la ASA NU....am fost de curand la o alta pediatra cu ea care mi-a spus ca e "distrofica grad 2", ca e "rahitica"????....si asta pentru ca are doar 7700 g si doar 1 dinte, al 2lea iesit alaltaieri, ca nu merge, ca nu se ridica singura in picioare....asa ca....
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
Geliza te inteleg pt ca stiu ce inseamna sa nu vrea sa manance lapte si sa tea apuce disperarea.
Darius al meu a recuperat la greutate si este tot asa finut, dar este bine si sunt sigura ca si Ilinca este bine, dar acesta este ritmul ei. Mie imi spunea mama ca tot asa eram si eu si medicii ii spuneau ca sunt distrofica si nu mai stiu cum ...
Daca ti-au spus ca este rahitica de ce nu au luat niste masuri sa ii faca D2 sau stiu si eu ce ... Vorbesc si ei asa de baga parintii in toti sperietii.
Imi amintesc ca verisoara mea are o fata (acu are 21 ani) si era catalogata rahitica si cu picioare strambe si etc., etc. ... acuma este o domnisoara bine si cu alura de model.
Hai nu ii mai asculta pe toti si ai grija de Ilincuta ca o sa vezi tu ce fata frumoasa o sa fie.

Uitate un pic aici la graficele astea cam ce greutate minima si maxima ar trebui aiba Ilinca http://www.reclama/modules.php?name=Grafice
in loc de reclama scrie tu parinti
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
geliza spune:
Mary, sorry...mea culpa...da, stiu ca si tu ma imbarbatazei mereu...
de fapt nu-mi fac griji ....3 dr care o stiau si pe Mara de mica au concluzionat ca asa le este felul...si ei si Ilincai....dar uite ca am dat peste o pediatar noua pt care trebuie sa o iau de capat cu analize si investigatii si liste cu papa...si masuratori si canatariri...etc...batai de cap....imi dau seama ca Ilinca nu este rahitica pentru ca nu are nici un semn...si doar a fost vazuta de pediatra vinerea trecuta....cred mai degraba ca afost aruncata vorba "e rahitica" mai mult sa ma sperie pe mine....ca exact as as-a exprimat...."e salaba, n-are dinti...e rahitica"in fine.....
va multumesc pentru sustinere si sper sa o scoatem la capat cumva
Ramoon spune:
salutare! nu am mai dat de ceva vreme pe aici...dar citesc din umbra 
geliza, vorba fetelor daca papa, e vioaie atunci las-o in pace k si Timeea la 11 luni avea 7.760 kg si a slabit intr-o sapt 140 gr atunci cu diareea, deci avea 7.620 acum vreo 2 sapt...astept sambata s-o cantaresc din nou...cu laptele noi am avut deja 3 pedioade din aste ain care nu a vrut lapte. prima data m-am speriat rau k avea 7 luni si am zis k e prea mica sa renunte si am fost la dr. care a zis k sunt fitze si k s-o las in pace, am fost disperata k a durat destul de mutl pana a inceput din nou sa bea...dar minunea nu a tinut decat 2-3 sapt k iar a inceput...in fine acum bea cam 140 ml dimi si ~100 ml seara, deci... 
revin k acum plecam in oras sa cautam tort pt duminica.
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
geliza spune:
aaaa, ramoon, da exact...ca si de tine citisem dar atunci eram "tare" ca ilinca inca mai bea lapte....deci ma consolez ca o sa treaca....asa bea si ilinca ...100 ml seara si 100 dimineata...f rar cand bea 150.....hai ca noi ramanem pe baricade in clubul siluetilor....
stii ca m-am plimbat de vreo 2 ori prin brasov vara asta si m-am gandit la tine
map spune:
'neata si multi la la piersicute!
geliza dr aia nu stie ca fiecare copil are ritmul lui de-a face ce poate face. este normal ca unora dintre copii sa la iasa dintosorii la 4 luni si la fel de normal ca altul ca aibe primul dintisor la un an. Unii se ridica mai devreme, altii mai tarziu, atata vreme cat copilul este vioi si nu sta sa zaca eu una nu as lua in seama ce spune dr aceea. Vor veni toate la timpul lor de asta sa nu-ti faci griji.
Noi de alarteri suntem deja la lapte de vaca. I-am introdus treptat pentru ca am primit unda verde de la doctora. Ea spunea de un an insa mai este un picut pana atunci.
Am vazut si noi pozicile cu pitici, niste scumpici si dragalasi toti toti.
Monica si
Robertel cel istetel
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
SimonaU spune:
Geliza, Andreea, Ramoon ce facem? deschidem iar lista de greutati din clubul siluetilor?
Pe Mara nu am cantarit-o demult dar are 8 si ceva si 3 dinti (ultimul iesit de 2 zile)
dariana spune:
vad ca toate vorbiti de greutate, dar cu inaltimea cum stati? ca pe mine asta ma roade, eu fiind mica de inaltime, nu as vrea ca Dari sa semene cu mine, acum are 75 cm, am inteles ca e mediu.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)