PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Mama-mama da' ce de poze frumoase am vazut...ce au mai crescut piersicutzele noastre...Fetele s-au facut adevarate printese, iar baietii...cavaleri, ce mai!
Consi m-am uitat la super pozele de la super petrecerea lui Luc... si am niste comentarii de facut . In primul rand, Luca e foarte frumos si mare...a inceput sa mearga singurel?Ca l-am vazut intr-o poza stand singur.Apoi...tu ai slabit si arati super..Si nu in ultimul rand, mi-a placut tortul .

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

You don't need eyes to see, you need vision...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

LA MULTI ANI BULINUTA!!!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

You don't need eyes to see, you need vision...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Maryion multumesc pt. urari! Uau a trecut deja un an!!! Nu-mi vine sa cred!

Bulinuta !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
ieri v-am citit dar nu am avut tp sa si scriu cate ceva...am plecat la 9 de la servici de altfel
Mercic mult pentru urari maryion, sarilla, madyn....sunteti niste dragute, va
azi ma laudam ca ploua: ce fata buna sunt, am adus ploaia mult dorita de ziua mea ...si modesta de altfel sunt
Lucians nu resusec sa pun poze, le-ma mutat pe photobuket si desi le-am incarcat de 3 ori nu apar....nus cum sa mai fac
babee nu iti mai povestesc ca te doare capul...nici nu mai stiu ce sa mai fac...zici ca am un sac cu ghinioane atasat
bine ai venit mamica de piersicuta gabi!
muuh mi se facuse dor de tine domle'

fetele va pup si pup si sarbatoritii zilei

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Andreea25, mersi de compliment.

Consi eu nu ma indur sa ii tai pleata la Mara. I-am taiat doar bretonul ca era musai.

Codritu ma bucur sa aud de tine. Si vad ca nici o schimbare cu dormitul la voi. Eu cred ca Petra are nevoie de prezenta ta pentru a adormi, nu de san, de aia doarme mai bine cu tine in pat. Inca nu a culcat-o nimeni in afara de tine seara? A, si oboseala nu duce la somn mai bun ci dimpotriva. De aia dc doarme numai o ora peste zi si se oboseste la gradi noapte doarme mai prost. Astia micii cu cat dorm mai bine ziua cu atat dorm mai bine si noaptea.
Ieri a fost racoare la noi si a bagat Mara 2 somnuri de cate 2 ore peste zi si noapte de la 9.30 la 7
Iar de petit, ce sa zic, nu stiu dc la Tudor i-ar place o dominsorica care zgarie, musca si are nervi cand nu i se face pe plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

am pus niste poze de la mare aici:
http://www.flickr.com/photos/9236770@N04/
enjoy
pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

multumesc consi si maryon pentru raspuns. Descrierea voastra imi aminteste de momentele in care incercam sa il aspir nazal pe Nicolae pe la vreo noua luni

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

consi, o petrecere pe cinste ati avut!
buli, foarte frumoase pozicile!
maryion, la mine e cam greu cu pusul pozelor ca pana imi reuseste....., dar hai ca incerc sa pun cateva.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

noi la un an avem 9,650 kg si 75 cm, suntem medii, asa ne-a spus d-na dr.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic tuturir, piersicute si mamicute!

La multi anisori tuturor piersicutelor sarbatorite de cand nu am mai trecut noi pe aici. Viata lunga si multa, multa sanatate!

Vineri seara a reusit si Robert sa faca primii 3-4 pasi singur, singurel. Acum tot exerseaza si este foarte fericit cand ajunge la destinatie. Uneori ii iese pasenta, alteori face "buff" insa el exerseaza de zor Mai are mult pana sa invete sa mearga cum trebuie dar este un inceput

bulinuta La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai un bulinel sanatos si voios. Am vazut acum pozicile. Bulinelul este un scumpic, este mare sofer vedem. Ii deja cavaler si apre cumintel tare

O zi minunata tuturor. La noi este in sfarsit soare si caldut. dar eu am un puternic sentiment d einceput de toamna

Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput