PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 14
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by pumpkin
Salutam mamicile de piersicutze ! Am facut repede un album mic sa o vedeti pe www.flickr.com/photos/10832151@N08/" target="_blank">Maya.
Miky si piersicutza Maya (4 iulie 2006)
Frumos album! Tare-i simpatica tunsa!!!!!!!!!
La multi ani pt. primul anisor si pt. prima lumanarica!
andreea25 spune:
la multi ani piersicutzelor sarbatorite de ieri si de azi!
pumpkin sunteti 2 mumoase,si ne a dat gata zambetul Mayei
eu vreau sa o tund pe Ari,sa i fak bretonel,dar probabil in somn se va intampla asta,ca altfel nu am nici o sansa
Ioana81 vrem poze cu Vladi,ne e dor de voi
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
ralucaspm spune:
Deabea acum am reusit sa mai intru si eu sa citesc si am aflat vestea cea mare !!!
Cristina_Ana sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el !!!!!!!!! 

Raluca si
Ioanna
SimonaU spune:
Lucians am vazut ca te plictisesti pe aci
. Vin eu in ajutorul tau si al celorlalte fete care doresc sa vada pozici.
Am pus cateva poze cu Mara sa vedeti cat a crescut de acum 1 an www.flickr.com/photos/10837639@N08/?saved=1" target="_blank">aici
andreea25 spune:
quote:cat de dragutza e!
Originally posted by SimonaU
Lucians am vazut ca te plictisesti pe aci. Vin eu in ajutorul tau si al celorlalte fete care doresc sa vada pozici.
Am pus cateva poze cu Mara sa vedeti cat a crescut de acum 1 an www.flickr.com/photos/10837639@N08/?saved=1" target="_blank">aicide
Rares (07.12.2001) si
Mara (24.07.2006)

daaa...a crescut ceva..(04.08.2006)
Consi spune:
Salutare dragi mamici!!!
In primul rand vreau sa felicit proaspata mamica Cristina-Ana pentru baietelul ei frumos si sanatos!
Apoi sa urez bine ati revenit Pumpkin si Mihatocae!
Simona frumoasa fata ai
! Eu am o "slabiciune" pentru fetele ce poarta numele Mara.
Eugcem legat de tuns. Eu de abia in seara asta am reusit sa definitez freza lui Luca. Tare greu s-a despartit de cele cateva fire de par. Am inceput operatiunea "tunsul la 0" ieri, si din cauza de plansete am abandonat si am reluat-o azi. De plansete nu am scapat, dar macar am tuns baiatul. Daca cineva stie vreo metoda de a tunde fara plansete, rog sa mi-o spuna si mie. Andreea daca reusesti sa o tunzi pe Ari, sa nu uiti sa ne trimiti poze.
Iar acum mai la sfarsit va arat si niste poze cu Luca meu de la party-ul cu copchii. Ordinea obiectelor alese de Luca a fost: carte, minge si sticla. Cu asta din urma ne-a cam lasat masca...
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
codritu spune:
Eu sunt foarte puturoasa la scris, am intrat sa admir piersicutele frumoase si le urez tuturor La multi ani, sa fie sanatosi, cuminti si sa isi bucure parintii in continuare.
SimonaU, foarte draguta papusica ai tu acolo, eu sunt topita dupa ochi albastri. Plus ca am vazut ca e si cuminte si doarme singurica, daca as fi mai aproape as merge la petit pentru Tudor.
Babee, si Petra mea are 9.5 kg la un an, dar ea a luat cate putin in greutate de la inceput.
Norocuta, eu sunt in clubul celor care se trezesc de 3-4 ori pe noapte, plus ziua nu doarme numai o ora. E asa cum zice Simona, nu stie sa adoarma singura si dupa fiecare ciclu de somn si trezeste, dar eu nu am reusit sa o fac sa adoarma singura ca e in stare sa planga si o ora in continuu. Seara doarme la tzitzi, dar noaptea o iau in brate si ii dau suzeta si adoarme la loc. Interesant e ca daca o iau cu mine in pat nu se trezeste numai o data pe la 3 sa suga. Petra merge si la gradi de 2 luni, ca eu am inceput serviciul, asa ca e obosita bine si tot nu doarme cum as vrea eu. Cu Tudor nu am avut asa probleme, el a dormit singur toata noaptea chiar daca adormea la tzitzi.
Va pup.
si
maryion spune:
quote:
Originally posted by ConsiSalutare dragi mamici!!!
In primul rand vreau sa felicit proaspata mamica Cristina-Ana pentru baietelul ei frumos si sanatos!
Apoi sa urez bine ati revenit Pumpkin si Mihatocae!
Simona frumoasa fata ai! Eu am o "slabiciune" pentru fetele ce poarta numele Mara.
Eugcem legat de tuns. Eu de abia in seara asta am reusit sa definitez freza lui Luca. Tare greu s-a despartit de cele cateva fire de par. Am inceput operatiunea "tunsul la 0" ieri, si din cauza de plansete am abandonat si am reluat-o azi. De plansete nu am scapat, dar macar am tuns baiatul. Daca cineva stie vreo metoda de a tunde fara plansete, rog sa mi-o spuna si mie. Andreea daca reusesti sa o tunzi pe Ari, sa nu uiti sa ne trimiti poze.
Iar acum mai la sfarsit va arat si niste poze cu Luca meu de la party-ul cu copchii. Ordinea obiectelor alese de Luca a fost: carte, minge si sticla. Cu asta din urma ne-a cam lasat masca...
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi ce petrecere
.
pentru Luca "barbatelul".Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:

1 anisor
Mihai Nicolae, baietelul lui Madyn
Maria Claudia, fetita lui Annaa
Ana Maria, fetita lui Louisa

LA MULTI ANI! BULINUTA

Mary mamica lui
maryion spune:
Fetelor despre greutatea copiilor de 1 an sa vorbesc si eu din poroprie experienta.
Darius al meu la 11 si 3 saptamani avea 9200 grame si pediatra m-a felicitat pt ca a reusit sa recupereze din greutate, deoarece el intre 7 si 10 luni a avut o perioada de stagnare ponderala. Deci la 1 an si-a triplat greutatea de la nastere (2900 grame) ceea ce este in grafic. Ca inaltime are 75 cm, deci este sulplu, dar seamana cu tati.
Sincer nu imi mai fac probleme cu greutatea. Aveam un fix, dar mi-a trecut. Bine ca este sanatos si frumos si destept (asa zic eu ca-s mama lui ...).
La 1 anisor avem 10 dintzi (cei 8 incisivi si 2 molari de sus).
Am fost si la ortoped ca mi se parea ca merge cu picioarele in interior, dar a spus ca este normal din punct de vedere fiziologic si ne vedem la control peste 1 an.
Nu vrea sa mearga singurel, ii este frica, dar il tin de o manuta sau numai de ham.
Dariana vrem poze de la petrecere.
Noi am fost la frizerie sa ne tundem. Si ne-a tuns zero cu masina. Bineinteles ca a plans de se rupea camasa de pe el, dar asta este. A stat in brate la tati si eu il tineam de cap. Acum deja a inceput sa ii creasca parul dupa 2 saptamani si chiar ii sta bine.
Mary mamica lui

de