* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Offf, Rocsana,imi pare tare rau. Doamne ajuta sa nu fie ceva rau! sanatate maxima.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

nshiro si noi ii dorim multa sanatate bunicii tale. e foarte bine ca ai ales sa petreci mai mult timp alaturi de ea. increstinare placuta!!!

iris77 mami de maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Rocsana, multa sanatate bunicii tale ! Doamne ajuta sa fie bine ! Sa stii ca te-am sunat aseara, dar nu cred ca era cineva acasa. Crestinare frumoasa azi !
Iris, ufff, imi pare rau de degetel...Sa stii ca nu am reusit sa vad pozele postate de Acina, imi dadea mesaj ca le muta pe flickr si ca nu pot sa le vad...Spor la calcat
Miha, ti-am vazut si eu gogosicile. Imi place cum stau parca hipnotizate si se uita la reclame. Tot asa sta si Teodora, langa fotoliu si e fascinata. Imi plac si pozele din Herastrau. Vrem si povesti cu ele !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

mihaser am reusit sa iti trimi poze cu maria pe mail.merci
mari78 ce face omul cu mana lui....acum ma simt mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Iris gata! Aici e galuscata mumoasa:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/9acascd

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

mihaser salu mana putu poze!!! asa ca fetelor bine v/am gasit face to face!!!
iris mami de maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Iaca aici sunt...mai slaba, mai bleaga, mai moale...partea buna e ca nu am putere nici sa ma mai enervez......

Saru'mana fetelor care mi-au urat de bine :Mihaser, Poli,Alina, Catrinel,Micaalsa,Mari,Carmenpit,Iris,Ciuf,

Mihaser...acu' o saptamana credeam si io ca tot ca tine si Simona...chiar daca nu era programat...dar se pare ca a fost o oboseala multa, stransa si cu nosptile nedormite si cu atomika, caldura....si fierea si ficatul meu n-au mai rezistat...asta e...
Stefanna...am vazut pozele...am avut rabdare sa le vad pe toate...si mandra ta are aceeasi privire:"tre sa fac ceva, nu pot sa stau! ce sama ifac, ce sa mai mesteresc???!!, tre sa fac, trebuie, nu pot sta"...sunt apropae de adevar???!!!
Carmentpit...limbrici???!! oi-oi....si noi ar trebui sa ajungem sa face analiza de copro, dar cu caldurile astea nici ca mi-a venit...de limbrici stiu ca se scapa ceva mai repede decat de alti "locatari"...
Poli...as lua, mai ales ca eu m-am cam neglijat la capitolul asta, dar mie vitaminele imi fac o pofta de mancare, da' stii cum???!! de as manca la fiecare masa cate un elefant...
Cat despre olitza, am inceput s-o pun dimineata cum se scoala si acolo ii dau lapticul...la inceput a mers, de vreo 3-4 ori a si facut, dar acum nu maia re asa mare rabdare si dupa ce termina lapticul, daca nu a apucat sa faca o sterge de pe olitza...de vreo 2 ori a facut pe mocheta...peste zi e mult mai greu s-o mai prind ca dimineata...
Alina2003...ar avea cine sa o ia macar 2-3 ore ca sa ma linistesc si io...da se fofileaza...daca nu ii cer in mod explicit sa stea cu fata (ca sa ma duc la cumparaturi, de obicei, nu la recreere) si atunci, ba ca am sta mult si n-ajunge la tratament, ba ca e laie ba ca e balaie...si nu vorbesc de mama......asta e...o data si o data trebuia sa clachez si eu, dar n-am crezut ca in halul asta incat sa nu ma pot ridica de pe marginea drumului....speram si io ceva mai demn
Catrinele...este ca nu-i de la dinti??? este ca te incearca sa vada daca esti prezenta pe baricade s-o aperi de orice????!!!...asa zic si eu...ca prea ma ia cu foc in brate si ma striga pe intuneric "mami" numa' asa sa vada daca ii raspund si de unde...
Vazut poze cu proaspata crestina...sa ii fie de bine...si voua la fel...ati fost doua scumpe amandoua...m-am distrat copios cu pozele cu limba scoasa si cu scuterul...Onuska e o dulce si o poznasa de nota 10...
Cat despre mesele pe zi...contez pe cele doua de lapte...in rest Dumnezeu cu mila...ieri de ex, n-am putut-o dezlipi de bucatarie...a rontait incontinuu...azi ciu-ciu...3 guri si gata...
Micaalsa...ma "bucur" ca nu-i singura atomika...si eu si sotul la fel...strangem din calea ei tot ce ar putea sa fie daunator...dar ce te faci in casa mai sunt late 5 suflete...care isi lasa mucuri de tigara prin curte (ceva ce pe mine ma oripileaza oricum cu copil sau fara), canile cu reasturi de cafele si alte substante, unelte de tot felul, sticle fara dopuri...ma dispera...si oricat le atrag atentia, ba delicat ba de-a dreptul, tot degeaba...inchipuie-ti ca am ajuns sa consider parcul mult mai safe decat curtea...e drept ca la noi e si un pic de santier...dar asta nu e o scuza absolut deloc...
Mari...deci e o moda cu mancatul de deodorante si alte chiclazuri...n-am apucat sa ma uit la pozele de la mare, dar promit ca ma uit...si poate daca se mai lasa caldurile astea ne si vedem...
Mamica dubla...sa iti traiasca gogosicile...aia cu ele doua pe canapea si cu suzele in gura m-a dat gata...cum stateau ele asa ca doi oameni "mari" cumintele....
Iris....se pare ca muntele ne-a dat gata pe amandoua...pupa mama buba ca sa treaca...dar n-am putut vedea pozele puse de Acina...dar le-am vazut pe cele postate de Mihaser...dulce foc gogoasa...zambareata si delicata, zic io...
Ciuf...felicitari pentru calcatura de rufe...io nu mai calc en-gros de ffff mult timp...calc atunci cand am nevoie...
Rocsana...sa ii fie de bine micutzei crestine si ma bucur ca v-a priit la mare (chiar daca plaiurile mioritice erau tot pline de urme ale "civilizatiei") si imi pare nespus de rau pentru bunica ta...sper sa se faca bine
Mihaser...nu te plange de ploaie, te rooooooooog.......
Si multam pentru pozele lui iris...am vazut si eu o galiska mumoasa rau de tot...

gata ca m-am intins ca pomana tiganeasca...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Salutare fetelor!
noi suntem bine, incercam sa facem fata caldurii... si cred ca din motivul asta Ambra a devenit si mofturoasa....
Iris eu am incercat sa fac cunostinta cu domnisoara ta vorbareata , dar nu pot sa vad pozele.
Aida pt ca yahoo inchide, spune-mi si mie de ce Flickr nu l-ai ales? sunt mai bune alte site-uri? cel Picasa este bun? si eu am foto pe Yahoo, si as vrea un sfat
Nshiro doresc multa sanatate bunicii tale.
catrinutza te simti mai bine? Mariucu te-a repus pe picioare?
Catrinel vazut pozicile de la botez si placut
Mihaser bine ai revenit din vacanta . si eu astept sa vad pozici
doublemom am vazut si puiutele tale si tare scumpe sunt. cum se inteleg? isi impart jucariile?
Noe da' plimbareti sunteti voi! cum suporta Bia caldurile?
pupici la toata lumea, si mai revin

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata!

Multumesc fetelor!!!

MICAALSA, wow, cred ca te-ai speriat cu deodorantul!! Pe bune ca unii nu-si dau seama, uite, bunicul lui Oana ii dadea trusa de scule sa se joace (bine, o supraveghea), dar era tot cu manutza intre suruburi, piulitze, lua ciocanul, mai erau si chestii ascutzite, pana i-am spus ca nu mi se pare ca asta-i jucarie…
Apropo de somn, Iulia misca noaptea in burtica? Io pe Oana nu o simteam noaptea deloc!! Si sa bat in lemn, doarme bine…in general

MARI, ce fain ca va intalniti cu NSHIRO!

AALINA, lasa ca se schimba ea….ma gandeam ca o sa-i dau bibe cu lapte si mic dejun la 9, apoi pranz la 12.30-1, gustare de fructe la 5 si papa de seara la 8…

DOUBLEMOM, abia astept sa vad pozele!!! Poveeesti!! Ce mai fac gogosicile? Trebe sa fie asa de haioase! Am o vecina care are 2 gemene si ii este tare greu. A venit intr-o zi disperata la mine, sa cobor la ea, ca plange intr-una e deprimata si trebe sa vorbeasca cu cineva! Una din gemenutze era cam bolnava, dupa vaccin a dezvoltat o inteoleranta la lactoza, si facea scaune cu sange… saraca mamica… cand una dormea, cealalta plangea, si invers, intr-una. Era la pamant.. ma gandeam la tine cum te-ai descurcat! Jos palaria!!

IRIS, m-am impaturit de durere cand am citit ce ai scris!! Brrr! Ce trebe sa doara!! Stii ce facea mama cand patzea din astea? Isi baga degetul in apara super-fierbinte, ca sa nu “coaca” (daca simtea ca pulseaza degetul) si ii trecea. Nu cred ca iti recomand, mai bine la medic….chiar nu exista alta solutie decat sa-ti traga unghia? Iar ma ia cu fiori!!!
Si pozele tale trebe sa le vad!

NSHIRO, imi pare tare rau!!! Chiar e asa de grav? Ma gandesc la tine…
Cum a fost la botez? Cum a reactionat Maria? Poate nu a plans, ca Oana….

CIUF, ti-am trimis mesaj… Chiar sunt curioasa ce meniu au micutzii! Oana cred ca nu va primi papa, sta numai 3 ore pe zi, si-s numai 3 zile pe saptamana.

DELIA, felicitari!!! Deci te-ai hotarat! Cum faci cu Rudy?

MIHASER, nu mai ai filmuletze cu buclici-frange-inimi-de-gagici?

ANDREEA, pe unde sunteti voi?

Unde mi-e CATRINUTZA? Aha….stai ca acu am vazut ca ai scris…da, uite, cred ca nu au fost dintii. Cred ca visa urat! A inceput dupa botez, cred ca s-a speriat putin. Ieri a fost bunica cu ea la biserica, sa ii mai arate, sa vada ca e OK, si noaptea trecuta a dormit bine. Uff…
Sanatate! Ai grija de tine!

NOE, n-ai terminat cu despachetatul?

SERJ, multumesc!
Eu am trecut de la Yahoo pe Photobucket, dar nu mi se pare asa fain. Acuma nu mai am ce face, dar pot deschide inca un cont pe Webshots, sau pe Picasa. Pe Picasa nu poti transfera pozele automat de pe yahoo, trebe una cate una, si eu nu am avut chef.

Mai vin maine la lucru si gata!!! Pana in 10 aug nu mai dau pe acolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,

am venit si noi pe aici sa mai salutam lumea.

Tudor este bine, mananca si doarme foarte bine, numai ca din pacate nu se prea vede- probabil din cauza caldurii.
Sambata am fost la un botez la tara, aveti aici cateva poze: http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/sets/72157600978365572/
ocazie pentru "Rostogol" sa se tina de shotii: a aterizat din fuga intr-un cazan plin cu funingine, eu ma dadeam de cesul mortii ca s-a lovit baiatu' si el imi arata ca s-a murdarit pe manutze (si nu numai...), a jumulit trei randuri de flori- aducea mesenilor cate o floricica iar oamenii se bucurau si il incurajau si nimeni nu s-a gandit ca nu le rupe frumos ci practic le smulge cu radacina si apoi rupe floricica......noroc ca nu s-au suparat gazdele- petuniile cresc cica mai frumos daca sunt "improspatate"....
a fost de asemenea foarte impresionat de un cal care facea pisu...motiv de o lectie despre cum si baieteii pot sa faca pishu la olita....lectie ramasa fara succes.

la capitolul vorbit, stam la fel, adica nu spune nimic in afara de "tati" rostit forte clar. E la fel de incantat de masinute si reclame, mai nou si de ceasuri, de imprimeurile de pe haine si desenele cu soare.
De cateva zile, cand ii citesc povestea cu Ali-Baba, imita desenul si ridica degetelul aratator si il cearta pe Casim-fratele lui Ali, iar la povestea cu "Punguta cu 2 bani" ma imita pe mine cand sorb apa din fantana si apoi stropesc focul.....e haios tare!

Noe, ma bucur ca ai revenit!
Catrinel, Nshiro felicitari pentru crestinare! Sa fie intr-un ceas bun!

Nshiro, Vacanta placuta in tara si ne bucuram ca va simtiti bine! sanatate multa bunicii!

Catrinel, fiindca ai intrebat cate mese mai au ghioceii, la noi e cam asa:
la prima ora, adica pe la 7 un bibe de 150ml de lapte
la 9 iaurt cu banana si biscuiti, sau piureul de fructe cu biscuiti
la 12 supa sau mancarica cu legume si carne
la 3,4 mamaliguta cu branza sau branza proaspata cu jeleu de fructe de la milli, sau orez cu lapte, sau painica soldatei cu cascaval sau branza proaspata cu castraveti sau rosii
la 6,7 lapte cu cereale, tot 150ml
la 9 iar putin lapte, cam 120 si gata

mari78, cred ca tu mai intrebat la postul trecut unde sunt facute pozele noastre de la mare: pe plaja din spatele fostului hotel Siemens din mangalia. Era mai aproape de noi si ne intalneam cam cu aceleasi familii cu copii in fiecare zi. In legatura cu reclamele si pasiunea copiilor pentru ele, e o chestiune foarte des intalnita, eu ma bucur cand Tudor e atent la reclame ca de fiecare data mai invata cate ceva....spre exemplu ieri imi arata la televizor o elefantita si apoi a intins manuta la carticica noastra cu elefantei, m-am bucurat ca face deja conexiuni.

Fetelor, sa stiti ca Ana de aalina2003 nu e doar frumoasa foc, dar e si fata culta...ieri ne-am intalnit cu ele si Ana intrase deja in spatiul amenajat pentru festivalul de film al comunitatilor etnice.... cred ca daca ne vedem si azi o sa ii faca lui Tudor o "recenzie"-asa ca ne vom infiinta si azi pe acolo, poate dam iar de ele!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput