* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)
Raspunsuri - Pagina 23
mihaser spune:
Salut!
nshiro ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca nu v-a afectat taifunul...l-am vazut la tv!
Andreea G intotdeauna o sa fiu fidela si o sa fac si fan club...vorbesc foarte serios! Sper sa va distrati de minune in concediu...arata super hotelul! Pe avion sunt 99 % sanse ca Bubu sa doarma...Cristian asta a facut si la dus si la intors...Eu am luat lapte praf cu mine dar a mancat lapte delta de acolo. Poze din vacanta am pus www.dropshots.com/khron" target="_blank">aici!
Catrinutza, Ciuf o sa conving eu sotul sa luam altceva...deja e pe drmul cel bun!
Ce sa mai...cu ia o pauzarea nu te pui! 
Amereea multam de poze sunt super! 
Alinaalex proiectul bebe merge inainte suntem in z9 azi![]()
Va pup ca trebuie sa scot odrasla la aer un pic!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
catrinutza spune:
neata fetelor....incepem in forta cu un www.dropshots.com/catrinelu#date/2007-08-03/11:04:31" target="_blank">filmulet revigorant...cam ce mi-a dat ieri de lucru...Roza in carucior, Roza in bicicleta, Roza tarata prin curte...Roza peste tot...si eu n-am putut sa fac mai nimic pentru ca trebuia sa le plimb pe amandoua ca pe sultani...
Mihaser...succes la convins sotul, daca iti doresti altceva...din pacate noi chiar sa fi visat altceva nu ne-am permis...asta e...next time...
Succes si la proiectul bebe2....
Ameera...ma bucur ca te-ai descurcat cu Sara la cursuri...oricum imi inchipui ca a fost mascota studentilor...si cum se face ca Sara a ramas nebotezata???? si cu nasii ai avut problemutze????ca vad ca bona te-a cam lasat balta...i-a zi-mi si mie unde ai gasit sa o duci pe Sara...ceva amanunte, ca sunt si io interesata...
M-am uitat la poze...a ramas o scumpa vesela, asa cum am cunoscut-o in parc....
Ciuf...cand e safe, o tin in chilotei...se mai aeriseste si dumneaiei, fac ieconomie la scutece si tot sper ca nu i-o place senzatia si isi aduce aminte de olitza...m-a disperat...sta cate 10 minute pe ea...si dupa ce se scoala face prin toata casa...si noi avem mocheta peste tot...iti inchipui, da???
Cat despre blonzeala Ruxicului...cred ca de la soare...si mie mi se intampla vara sa se deschida ...de fapt se deschide si roscaneste...
Imi pare rau ca te desparti de inca o prietena...tare e urata senzatia...intr-adevar oricat ai vorbi la telefon, v-ati scrie tot nu e ca atunci cand stai la o cafelutza si vorbesti cate in luna si in stele...stii cand am avut eu o senzatie asemanatoare??? la inceputul maritisului, cand nu ma obisnuisem si nu imi intrasem bine in rolul de sotie...aveam senzatia ca mi-am pierdut toate prietenele...
Si deci nici tie nu ti-a fost usor cu recunoasterea diplomelor...mare pacat, pentru ca scoala romaneasca inca mai e buna, inca n-au reusit s-o distruga in totalitate...
Mai Andreea...zau asa...stam la doi pasi una de cealalta si nu reusim sa ne vedem macar o juma de ora pe luna....offfffff....oricum plimbare placuta si fara peripetii, atat cea ca doi porumbei, cat si cea cea in trio...
Rocsana...ma bucur ca ati ajuns cu bine casa, ca ati scapat de taifun...si spr ca bunica ta sa se simta mai bine...imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem...next time sper din suflet...pana atunci baga rapajor niste poze cu Maria-san si cu aventurile ei la Romanica, in ograda bunicii...
Fug sa zac un pic ca acusica scoala mandra si ma ia de odihnita....da' sunt cu ochii pe voi...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alinaalex spune:
Catrinutza , io-s aici! tocmai ce am scris un mesaj kilometric si s-a dus nush din ce motive pe apa sambetei, nici macar nu am apucat sa-l salvez...
vazut filmuletul revigorant cu Mariuca, mama mia ce face cu ursuletul ala roz ![]()
![]()
![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Andreea, io,io-s mare fan ND!
l-am vazut aproape de la inceput si e bestial!
vacanta placuta in Turcia, e f. frumos acolo unde o sa mergeti! am auzit numai lucruri bune despre Turcia (noi inca nu am fost)
Mihaser, io raportez z34, da' deocamdata astept rabdatoare, nu fac nici un test 
Ameera, ce bine ca e asa sociabila Sara, n-o sa ai probleme cu gradi!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
adar spune:
Andreea, am cautat linkul asta de mi-a venit rau. Una din culinarese si-a petrecut un concediu acolo, si de cand le-am vazut, am spus ca vreau sa ajung acolo. Sper sa iti placa!
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15700&st=0" target="_blank">MIRACLE HOTEL ANTALYA
PS: sunt 6 pagini de poze cu marea, hotelul, camerele si TOATA mancarea :)) in amanunt, ca deh, era culinareasa ....![]()

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
claudia_d spune:
Am primit ieri cadou de la cumnata mea un carucior f.frumos.Problema e ca Vladut nu poate dormi in el,asa ca trebuie sa-l pastrez si pe cel vechi.Am facut azi prin casa mutari de trupe sa-i gasesc loc.Peste tot sunt numai lucrurile lui,pe ale noastre le facem cadou sau le aruncam ca sa-i facem lui loc.Off,offff!!!
Mai e vreun ghiocel,care sa doarma in cursul zilei doar in carucior?
Am zis ca il mai las o luna si apoi trebuie sa gasesc o metoda de dezvatare.
Cameliada,ce simpatic e Tudor in galeata.Cat sta acolo cumintel?Daca sta mai mult de un sfert de ora il pun si eu pe Vlad
Ameera,mi-a placut poza cu Sara in rochita roz pe ponton.Bafta in gasirea unei bone bune!
Aalina,n-am mai vazut de mult poze cu Ana.Mi-e dor s-o mai vad
Serj,roaga-l pe sotul tau sa scrie mesajul.Acum cu Ambra ar trebui sa-ti cumperi ochelari la kg
Carmenpit,WE placut cu Ali la tataie
POZE
mari78 spune:
Iertare ca nu raspund la toata lumea azi, dar vin si eu sa-i spun Andreei ca va avea o vacanta de vis la acel hotel. Noi acum 3 ani a stat la cel de langa, la Titanic si din poze vad ca seamana foarte bine cu Miracle Hotel. Ati facut o alegere foarte buna, oricum, toata statiunea Lara-Antalya are hoteluri de 5 stele cu ultra sau deluxe all inclusive. Insa....atentie : eu intr-o saptamana acolo m-am ingrasat 4 kg !!!!
. Aaaa... si daca nu ma insel, cred ca Laura Ioana tot la hotelul asta a fost anul trecut. Miracle Hotel acum 3 ani era in constructie, deci e super nou hotelul . Pentru Bubu o sa fie o incantare ! Enjoy !
Catrinutza, ce faci acum, tii mobilul inchis dupa tot ce-ai tras cu el ?![]()
Iertare inca o data ca nu raspund la fiecare, promit sa-mi iau revansa luni, dar acum ma grabesc ca trebuie sa ajung acasa repede, ca mama are tren sa plece acasa la ora 19.
Va pup si va doresc weekend placut 
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
mihaser spune:
Salut!
Am revenit!
Serj eu te anunt ca imi pun lentile...cu operatia am lasat-o mai moale...M-a facut Noe sa mai meditez.
Claudia vai imi pare tare rau ca ai trecut prin asemenea momente...cred ca ti-a fost tare greu, insa daca totul ar fi mers bine imagineaza-ti cum ti-ar fi fost cu 3 copii avand in vedere ca tu nici pentru 2 nu erai pregatita. Ar fi fost extrem de greu!
La Skiathos am avut cursa directa din Bucuresti. Eu te inteleg ca ai ales Albena...nu o sa-ti para rau! Eu am fost in Austria fara Cristi si a fost naspa!
Ciuf imi pare tare rau ca-ti pleaca prietena, insa stai linistita ca o sa iti gasesti o alta prietena. Tu esti o persoana incantatoare si sunt sigura ca multe femei vor remarca asta si vor dori sa iti devina prietene.
Luk e super haios....sta cuminte ce sta si mai face cate o nefacuta...si Eva clar ii calca pe umeri, cat despre sot...ingrijorator e cand nu-ti vorbeste despre proiecte...
Toate trec!
Carmen distractie placuta la bunicu`! Sper sa-i priasca lui Ali aerul de tara si sa nu mai aveti probleme. Multa sanatate!
Cameliadaaalina e clara treaba Tudor+Ana=love....am vazut io in poze...![]()
Va pupacim!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Tili spune:
Buna, fetele!
Intru si eu sa scriu cateva vorbe doar ca Mateias, mititelul, nu a prea avut noroc la somn azi, ca au barait azi cu bormasinile in peretii blocului de l-a luat cu plansul. Nici eu nu mi-am luat doza de liniste (cat doarme el) nici el nu s-a odihnit si nu prea e de inteles cu el.
Claudia, Doamne prin ce ai putut sa treci!
Imi pare rau ca ai tinut in tine din cauza atmosferei de aici... Suntem toate alaturi de tine. 
Andreea, Matei nu a avut probleme pana acum cu funduletul. Am incercat pana la urma cu Cutaden pentru ca mi-am amintit ca lui Mihaita ii pria, cu atat mai mult cat la el era o problema constanta. Acum suntem bine, multumim la toata lumea pentru ponturi. Concediu de vis!

Ciuf, pana la urma am gasit pe cineva care se ocupa cu asa ceva: cauta masini second pentru persoane ca noi, o si cumpara, urmand sa ii dam lui banii. Deja a gasit o Dacia Solenza cu aer conditionat din 2003 cu 3200 euro, dar nu ne-am dat acordul. Mai tatonam. Asa e, e foarte greu sa iti gasesti o prietena de suflet. Eu nu mai am de ani buni de zile, persoana cea mai draga mie e in Sibiu stabilita si ii simt lipsa din greu. Tare faza cu TV-ul si Luca.
Ma gandesc ca Mihaita totusi nu e asa de nazbataios cum cred eu. Cat a fost mic nu am avut ce sa ii reprosez. De vreun an a inceput sa imi strice rujurile, sa scrie peretii si covoarele. Recupereaza sa nu care cumva obraznicii mai putine dacat alti de varsta lui. ![]()
Serj, pesemne ca nu i-au placut mandrei ochelarii tai si a luat masuri sa scape de ei.
Catrinutza, vazut atomica ta. Ce avea cu bietul ursulet?
Si tot ei nu-i convenea!
Mariuca cea energica.
Fug ca am si eu un Duracell in zona.
_
Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .